Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: No i to mi się nie podoba. Trudno, będę gruba. W razie wojny to atut. Teraz bycie chudym nie jest modne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nie należy pić kawy bez dostępu do toalety Mam tak samo, ale przynajmniej nie jest rakotwórcza jak yerba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, a910f222607748 napisał: Sprawdź mail z wykopu a potem wyślij mi tutaj na priv resztę xD Zrobię ci kiedyś kuku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Teraz bycie chudym nie jest modne. Nie zauważyłam tego w mojej aplikacji do pozyskiwania odzieży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, a910f222607748 napisał: Mam tak samo, ale przynajmniej nie jest rakotwórcza jak yerba Wszystko jest rakotwórcze, tylko w różnych czasach w zależności od potrzeb lobbystów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nie zauważyłam tego w mojej aplikacji do pozyskiwania odzieży. Widocznie musisz ją zaktualizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, bocibot napisał: bo glowa mnie boli wiecznie podobno lewatywa pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Malowany napisał: Normalnie cię nazwała. "Kto dopuści się zdrady, jest ..." Tak mówi stary testament. Dziwne nie widzę w tym Boga bo mam takie nastroje jak okres przeziębienie i ledwo zipie Żydzi by powiedzieli że to głos z Szeolu jakiego Edytowano 4 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: podobno lewatywa pomaga To ma sens. Jak człowiek zakorkowany to mu ciśnienie rośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, RC + napisał: Cóż, nie ukrywam, że doszły mnie słuchy o tym, że rzekomo Leżak sodomie proponuje na forum chłopom, ale byłem przekonany, że to jaja i nic więcej... no ale teraz, coraz więcej znaków zapytania Leżak wczoraj oświadczył, że jest samowystarczalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Dziwne nie widzę w tym Boga bo mam takie nastroje jak okres przeziębienie i ledwo zipie Dzięki za przypomnienie, pora na amoksycylinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Dziwne nie widzę w tym Boga bo mam takie nastroje jak okres przeziębienie i ledwo zipie Żydzi by powiedzieli że to głos z Szeolu jakiego A Madzi ci powie, że to był głos jej krocza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Leżak wczoraj oświadczył, że jest samowystarczalny. Samozgwałcony znaczy się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 304 Napisano 4 godziny temu To jest prawdziwa caryca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A Madzi ci powie, że to był głos jej krocza Madzia i Puchacz powiedzą że to alkoholizm i choroba psychiczna fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Leżak wczoraj oświadczył, że jest samowystarczalny. Płaci za wniesienie komody więc nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A Madzi ci powie, że to był głos jej krocza Libresse, marka produkująca artykuły do higieny intymnej dla kobiet, stworzyła kampanię reklamową „Viva la Vulva”. Fenomenalna kampania, która w błyskawicznym tempie podbiła sieć, ma na celu walkę z mitami i stereotypami na temat kobiecych części intymnych. W spocie główną rolę gra – śpiewająca o akceptacji swoich kształtów – wagina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Choroba mnie rozbiera. Kark mnie boli. Plecy też. Czuję się jakbym umierał. A nie chcę ostatnich chwil swojego życia spędzić tutaj. Odchodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Libresse, marka produkująca artykuły do higieny intymnej dla kobiet, stworzyła kampanię reklamową „Viva la Vulva”. Fenomenalna kampania, która w błyskawicznym tempie podbiła sieć, ma na celu walkę z mitami i stereotypami na temat kobiecych części intymnych. W spocie główną rolę gra – śpiewająca o akceptacji swoich kształtów – wagina. Znam lepszą historyjkę. W "progresywnych" Niderlandach kilka lat temu (nie)sławą obrósł blok z bajkami dla dzieci w tamtejszej państwowej telewizji. W jednym z odcinków popularnej w tamtych stronach bajki z kukiełkami, zadebiutowały dwie nowe postacie: Peenis i Wagina, które zaśpiewały dzieciom piosenkę o dojrzewaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Choroba mnie rozbiera. Kark mnie boli. Plecy też. Czuję się jakbym umierał. A nie chcę ostatnich chwil swojego życia spędzić tutaj. Odchodzę. Było pite he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 4 godziny temu Oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 304 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Choroba mnie rozbiera. Kark mnie boli. Plecy też. Czuję się jakbym umierał. A nie chcę ostatnich chwil swojego życia spędzić tutaj. Odchodzę. W niebie nic już nie będzie bolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Choroba mnie rozbiera. Kark mnie boli. Plecy też. Czuję się jakbym umierał. A nie chcę ostatnich chwil swojego życia spędzić tutaj. Odchodzę. Niech ci kordła ciężką będzie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, xDxDxDxD napisał: Było pite he he he Nawet nie mam ochoty jak się huowo czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Nadija* napisał: W niebie nic już nie będzie bolało. Najpierw trzeba tam trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, bocibot napisał: Madzia i Puchacz powiedzą że to alkoholizm i choroba psychiczna fak Piszesz kocopały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 45 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Malowany napisał: Choroba mnie rozbiera. Kark mnie boli. Plecy też. Czuję się jakbym umierał. A nie chcę ostatnich chwil swojego życia spędzić tutaj. Odchodzę. I kobieta ci rosołu nie ugotowała z wiejskiego koguta na ogonach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: I kobieta ci rosołu nie ugotowała z wiejskiego koguta na ogonach? Jeszcze nie mieszkamy razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 34 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Malowany napisał: Jeszcze nie mieszkamy razem. A to prawda, że Ty i Iskra - realnie W sumie najlepiej zapytać u źródła, skoro już inni napisali (Elcia), a zdaje się, że sama szczęśliwa wybranka też potwierdziła zrękowiny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A to prawda, że Ty i Iskra - realnie W sumie najlepiej zapytać u źródła, skoro już inni napisali (Elcia), a zdaje się, że sama szczęśliwa wybranka też potwierdziła zrękowiny Wszystko moja wina, jak zawsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach