draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Patricie Dumbinová napisał: Nie masz pojęcia jak bardzo byś się zdziwiła z tym złą sławą owianym mefedronem. SPRAWDZIŁEM NA SOBIE Domyślam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nie rób żadnych głodówek, bo zaczną Ci włosy wypadać, nie będziesz miała siły na nic Jedz częściej, ale w mniejszych porcjach, ruszaj się, nie odmawiaj czekolady itd. Szkoda życia na głodówki No i suplementy typu magnez, Wit C i witamina D (przy tłustych posiłkach) Dziękuję za rady suplemenciara ze mnie żadna, co najwyżej ketrel biorę z piguł. No i magnez i kolagen rozpuszczalne. Nie mam motywacji na spacery, jak mnie moja randka ostatnio przeciągnęła po mieście to tylko czekałam na kolejną ławkę. A czekoladka no cóż… może bliżej świąt się skuszę, ale teraz mówię definitywne nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Lex będzie siostrę zakonna wyrywał i przeczesywał irokeza Do dupy coś te wasze scenariusze. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Dziękuję za rady suplemenciara ze mnie żadna, co najwyżej ketrel biorę z piguł. No i magnez i kolagen rozpuszczalne. Nie mam motywacji na spacery, jak mnie moja randka ostatnio przeciągnęła po mieście to tylko czekałam na kolejną ławkę. A czekoladka no cóż… może bliżej świąt się skuszę, ale teraz mówię definitywne nie. To ile ty masz lat? Ze chodzisz od ławki do ławki. Miałaś być rzekomo rocznik 95 a tęskniłaś ostatnio za latwmi 2000 i oglądaniem vivy. Ogladlas vive jako 5 latka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Dzwonię, żeby powiedzieć ci, że cię kocham ~ Stevie Wonder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Do dupy coś te wasze scenariusze. xD Wszystko do anala sprowadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To ile ty masz lat? Ze chodzisz od ławki do ławki. Miałaś być rzekomo rocznik 95 a tęskniłaś ostatnio za latwmi 2000 i oglądaniem vivy. Ogladlas vive jako 5 latka? Lata 2000s to okres 2000-2009. Zaczęłam oglądać jakoś w 2003. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Do dupy coś te wasze scenariusze. xD To zamiast w kółko pytać sama napisz, marudo mazowiecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Dzwonię, żeby powiedzieć ci, że cię kocham ~ Stevie Wonder Dzien dobry siostra basen przy aparacie. Dodzwoniłeś się do Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Dziękuję za rady suplemenciara ze mnie żadna, co najwyżej ketrel biorę z piguł. No i magnez i kolagen rozpuszczalne. Nie mam motywacji na spacery, jak mnie moja randka ostatnio przeciągnęła po mieście to tylko czekałam na kolejną ławkę. A czekoladka no cóż… może bliżej świąt się skuszę, ale teraz mówię definitywne nie. Byłaś taka słaba po randce? Co ten chłop Ci zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Dzien dobry siostra basen przy aparacie. Dodzwoniłeś się do Choroszczy. Przestań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Wszystko do anala sprowadzasz I rimmingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Przestań. Wzywam ambulans. Wojtuś to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Byłaś taka słaba po randce? Co ten chłop Ci zrobił? Byłam wypiwszy. Poza tym, że mnie przecalowal tak, że mnie wargi bolały, to krzywdy nie zrobił. I nosił mnie na barana. Czułam się wtedy taka….malutka… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Byłaś taka słaba po randce? Co ten chłop Ci zrobił? A co ci moderacja zrobiła? Buhahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, draże korsarze napisał: A pieprz bawi liczne bejbiki kafeterian i w kąciku do animacji każe im wycierać słoiki pod przeciery Sloiki po naciaganiu moshny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Lata 2000s to okres 2000-2009. Zaczęłam oglądać jakoś w 2003. przecież ty masz ponad 50 lat pijaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Cynamon napisał: przecież ty masz ponad 50 lat pijaczko Może być tak, jak mówisz, przecież tu wszyscy nieomylni. Odejdź stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Byłam wypiwszy. Poza tym, że mnie przecalowal tak, że mnie wargi bolały, to krzywdy nie zrobił. I nosił mnie na barana. Czułam się wtedy taka….malutka… Pomyśl 8 godzin musisz być w pracy, a ty jakieś głodówki i jak chcesz mieć siłę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: To zamiast w kółko pytać sama napisz, marudo mazowiecka. Słaby ze mnie scenarzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Pomyśl 8 godzin musisz być w pracy, a ty jakieś głodówki i jak chcesz mieć siłę? Nie wiem… jestem lekko zagubiona. Chciałabym mieć pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Nie wiem… jestem lekko zagubiona. Chciałabym mieć pracę. No raczej wskazane mieć parę groszy przy sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, G. Swenson napisał: Lata 2000s to okres 2000-2009. Zaczęłam oglądać jakoś w 2003. Nie wiem jakoś 30latki dzisiejsze raczej nie wspominają vivy i MTV. Chyba przestrzeliłaś z tym rocznikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Nie wiem… jestem lekko zagubiona. Chciałabym mieć pracę. Mogę cię zatrudnić do mieszania bigosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie wiem jakoś 30latki dzisiejsze raczej nie wspominają vivy i MTV. Chyba przestrzeliłaś z tym rocznikiem Co ty gadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: No raczej wskazane mieć parę groszy przy sobie Mam cudowną rodzinę i jestem im wdzięczna, bardzo mi pomagają, ale powiedzieli że to wiecznie trwać nie będzie. Zrobiłam sobie rachunek sumienia. Ale … do kołchozu nie pójdę. Prędzej niebo z piekłem się zetknie, bym poszła do jakiejś biedronki. Wolę żyć pod mostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Pomyśl 8 godzin musisz być w pracy, XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Co ty gadasz. Rocznik 95 ogladal MTV? 95 to już są zetki wychowane na internecie, to nie jest ich młodość ślęczenie przed viva na tv Edytowano 4 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Co ty gadasz. Napiła się i bzdury wierutne wypisuje. Ja z sentymentem wspominam czy to Vive, czy bravo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Rocznik 95 ogladal MTV? Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach