Student94 0 Napisano 2 godziny temu Cześć, przejdę od razu do rzeczy. Pytam bo jestem w emocji, jestem w to zaangażowany uczuciowo, więc fajnie jak ktoś na świeżo na to spojrzy. Sprawa jest taka, ona ma 25 lat, od 17 roku życia do 25 miała chłopaka, znam ją od stycznia, od stycznia do czerwca moja pracownica języka niemieckiego, wówczas ma chłopaka (ale jak potem twierdzi kruchy i słaby związek) z resztą mając go co weekend pisała ze mną na fb do późna rano, w tym w czerwcu już o sexie, a dalej tego chłopa miała) no, potem koniec związku i koniec znajomości ze mną (powiedziała, że musi się wycofać i wybrać kogo woli, czy mnie czy chłopa) potem przelotne kontakty, w stylu jak się masz itp, w sierpniu wybrała, że woli mnie, na wstępie takie bombardowanie uczuciem z jej strony, przyjechała do mnie z łodzi do Krakowa, wspólnie w jednym łóżku spanie, bez sexu i w ubraniu 100% spała, kontakt potem był codziennie, potem się wycofała, uratowałem to zadzwoniłem i gadaliśmy, uratowaliśmy, przyjechała drugi raz do mnie, od tego czasu cisza z jej strony, delikatnie kontaktem przerywana, tydzień temu coś pisała o chaosie, kłopocie z jej strony, o planie na 3 spotkanie, no a kolejnego dnia już brak odpisywania i tak do dzisiaj. Nie piszę codziennie, chcę wiedzieć po prostu o co chodzi, generalnie pisze mi, że chodzi o nią, ja bez winy, potem planowała co na 3 spotkaniu, żarty i gadanie jak za starych dobrych czasów, no a kolejnego dnia prośba od niej też bym nie pisał gdy ona nie odpisuje i milczy, generalnie tak to wygląda. Chciałbym wiedzieć jaki cel ma te milczenie, jaki ma być tego skutek, nie chcę tego przerywać, bo fajna dziewczyna ogólnie, polubiłem ją, rozumiem, że każdy może mieć chwile słabości, lecz najlepiej razem w rozmowie je ogarnąć, a ona się tak kryje, acz czasem otwiera i znów kryje.... Jak to widzicie? Czy jakieś red flag tutaj są? Ja planuję milczeć kilka tygodni po prostu, bo już wcześniej tak mieliśmy, potem kontakt po prostu wracał z jednej lub drugiej strony..... Po jakimś czasie bym się odezwał i spróbował na spokojnie dowiedzieć o co chodzi tam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 1 godzinę temu Tu są same red flagi. Traktuje cię jak koło zapasowe, którego używa, gdy jej się chwilowo nudzi w związku. Samo to jest już lekko uwłaczające, a weź pod uwagę to, że takich właśnie orbiterów ona może mieć kilku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Student94 0 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, G. Swenson napisał: Tu są same red flagi. Traktuje cię jak koło zapasowe, którego używa, gdy jej się chwilowo nudzi w związku. Samo to jest już lekko uwłaczające, a weź pod uwagę to, że takich właśnie orbiterów ona może mieć kilku. ok, czyli po prostu nie walczyć o nią przynajmiej Ty zalecasz? Czasem się boję, że podczas gdy ja będę milczeć, to ona po cichu sobie odejdzie i to gdzieś tam powoduje, że próbuję to ratować, czy coś, nie lubię bezczynności w obliczu problemów wiesz.... Ale tutaj sama piszesz,że może mieć kilku, ona mówi, o kłopocie w zaufaniu, że boi się, że mnie zrani itp... a potem i tak do mnie przyjeźdza..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 158 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, G. Swenson napisał: Tu są same red flagi. Traktuje cię jak koło zapasowe, którego używa, gdy jej się chwilowo nudzi w związku. Samo to jest już lekko uwłaczające, a weź pod uwagę to, że takich właśnie orbiterów ona może mieć kilku. Nie Red flagi tylko wykopek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Student94 napisał: ok, czyli po prostu nie walczyć o nią przynajmiej Ty zalecasz? Czasem się boję, że podczas gdy ja będę milczeć, to ona po cichu sobie odejdzie i to gdzieś tam powoduje, że próbuję to ratować, czy coś, nie lubię bezczynności w obliczu problemów wiesz.... Ale tutaj sama piszesz,że może mieć kilku, ona mówi, o kłopocie w zaufaniu, że boi się, że mnie zrani itp... a potem i tak do mnie przyjeźdza..... Sam fakt, że zaczęliście flirtować, gdy jeszcze kogoś miała to źle o niej świadczy. No chyba, że lubisz sporty ekstremalne i ciągnie cie do niej tak mocno, to próbuj. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 259 Napisano 1 godzinę temu Dla niej coś stoi na przeszkodzie że nie popłynęła w relacji z Tobą. Przeszkodą może być coś przyziemnego tj odległość, praca, ale i ex lub inny/i z jej otoczenia, coś w Tobie, jak i też coś w niej samej, nie da się orzec co bez szczerej rozmowy (z zaznaczeniem, że niekoniecznie będzie szczera wobec Ciebie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 1 godzinę temu Te, z resztą. No nie czytam wybacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 400 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, G. Swenson napisał: Sam fakt, że zaczęliście flirtować, gdy jeszcze kogoś miała to źle o niej świadczy. No chyba, że lubisz sporty ekstremalne i ciągnie cie do niej tak mocno, to próbuj. Bardzo mądra wypowiedź 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bardzo mądra wypowiedź Wiem, doceń hihi. 🤎 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 1 godzinę temu Magda zdradziła starego i pękała z dumy zwierzając się z tego ma priw a teraz udaje prawo i sprawiedliwo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 57 minut temu Udawała kogoś kim nie jest stąd nagłe zniknięcie i byłeś kimś w rodzaju czasoumilacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 56 minut temu 39 minut temu, G. Swenson napisał: Tu są same red flagi. Traktuje cię jak koło zapasowe, którego używa, gdy jej się chwilowo nudzi w związku. Samo to jest już lekko uwłaczające, a weź pod uwagę to, że takich właśnie orbiterów ona może mieć kilku. Ta wypowiedź też jest trafiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 400 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Wiem, doceń hihi. 🤎 Trzeba każdy dzień doceniać 3 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Magda zdradziła starego i pękała z dumy zwierzając się z tego ma priw a teraz udaje prawo i sprawiedliwo xD Odbij i nie pij więcej, bo faceci mają więcej klasy niż ty. Poza tym nikt cię tu nie lubi Patrycjo na latającym dywanie udającą młodą i będąca zawistną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Trzeba każdy dzień doceniać Odbij i nie pij więcej, bo faceci mają więcej klasy niż ty. Poza tym nikt cię tu nie lubi Patrycjo na latającym dywanie udającą młodą i będąca zawistną Ja pije? Chyba twoja przyjaciółka dzina pijaczka. Lubią mnie. Ciebie nie. Zainstalować o twojo urodę i pracę. Wiem. To staly repertuar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Trzeba każdy dzień doceniać Odbij i nie pij więcej, bo faceci mają więcej klasy niż ty. Poza tym nikt cię tu nie lubi Patrycjo na latającym dywanie udającą młodą i będąca zawistną Powtarza jakieś bzdury wymyślone i się podnieca jak ślepy do jajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 400 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Ja pije? Chyba twoja przyjaciółka dzina pijaczka. Lubią mnie. Ciebie nie. Zainstalować o twojo urodę i pracę. Wiem. To staly repertuar. Oczywiście, że pijesz, a później piszesz, że nie masz mieszkania i ciągle zaczepiasz Makarona i obrażasz Szynszylę. Żal ci dope ściska kwoko? Do spania i nie ma cie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 52 minuty temu Psiapsi slit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 400 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Powtarza jakieś bzdury wymyślone i się podnieca jak ślepy do jajka. Dziś cały dzień za mną goniła i sapała komu wysłałam nudesy? Myśli, że jestem Srelcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oczywiście, że pijesz, a później piszesz, że nie masz mieszkania i ciągle zaczepiasz Makarona i obrażasz Szynszylę. Żal ci dope ściska kwoko? Do spania i nie ma cie Hahaha ty mnie zawsze tak bawisz udając prawą. A ja mam swoje źródła i wiem co wyrabiałas 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień za mną goniła i sapała komu wysłałam nudesy? Myśli, że jestem Srelcia Cały dzień xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 400 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Hahaha ty mnie zawsze tak bawisz udając prawą. A ja mam swoje źródła i wiem co wyrabiałas Źródło to masz w postaci butelki i białych myszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień za mną goniła i sapała komu wysłałam nudesy? Myśli, że jestem Srelcia Z tego co się dowiaduje, to sporo tu tych tak zwanych cycofoniar. Aż mnie to przeraża taki brak szacunku do siebie, i to incelom z internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 9 Napisano 48 minut temu Salowa waliła męża po rogach i myśli, że nikt nie pamięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Salowa waliła męża po rogach i myśli, że nikt nie pamięta O, czyżby srun? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Źródło to masz w postaci butelki i białych myszek Widać że nie masz pojęcia jak objawia się faza białych myszek. Jeśli uważasz że byłabym w stanie pisac składnie i cie wyjaśniać logicznie to gratuluję wiedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Salowa waliła męża po rogach i myśli, że nikt nie pamięta Daj spokój...ta hipokryzja jest żałosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 434 Napisano 41 minut temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień za mną goniła i sapała komu wysłałam nudesy? Myśli, że jestem Srelcia Nie tam, ty jesteś attetion whore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 14 Napisano 36 minut temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie tam, ty jesteś attetion whore. Ty też elzbieto. Ale ona się wypiera a ty nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 9 Napisano 35 minut temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie tam, ty jesteś attetion whore. Pewnie jak zwykle od wczesnego rana tu siedzi i skacze do wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 400 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie tam, ty jesteś attetion whore. Na ty to tramwaj staje. Co robiłaś z Malowanym, kiedy dwóch różnych ojców wychowuje twoje dzieci? Ale zasiłki smakują i praca be. Idź do Leżaka, może zatrudni cie w biurze Dla mnie jesteś tutaj znudzoną babą, która wszystko musi wiedzieć, a sama cyce wysyła. Także ten 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach