falowanie i spadanie 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ale to też by trochę podtrzymywał. Trochę na paskach ale zdecydowanie naturalniej sie układa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, poza kontrolą napisał: Co było spożywane. Przyznaj się. Substancja bliżej nieokreślona przez wszechświat. Czarna dziura pełna mroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Nie wiem niedługo na urlop lece to może podpiekę i wyślę Obiecanki cacanki kolejny raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 434 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, G i n a napisał: Pan obszczany * Za bardzo poświęcasz mu uwagę, a ten biedak się cieszy że Srelcią Daj im spokój i zrób w końcu listę ignorowanych. Zdrowsze nerwy, miód na duszę i radość, że wzbudzasz sensacje Niech sobie piszą i wymyślają, aż do kolejnego bana. I do reszty () Ps. Nie mam nic wspólnego z waszymi banami i blokadami, bo was nie czytam, więc winnych szukajcie u siebie i weźcie się w końcu za robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Za bardzo poświęcasz mu uwagę, a ten biedak się cieszy że Srelcią Daj im spokój i zrób w końcu listę ignorowanych. Zdrowsze nerwy, miód na duszę i radość, że wzbudzasz sensacje Niech sobie piszą i wymyślają, aż do kolejnego bana. I do reszty () Ps. Nie mam nic wspólnego z waszymi banami i blokadami, bo was nie czytam, więc winnych szukajcie u siebie i weźcie się w końcu za robotę Praha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Wstawię w awatar i powiem, że moje. A co! Sprytnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Obiecanki cacanki kolejny raz A co to za dziwna reakcja od zapłacę filetem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Obiecanki cacanki kolejny raz Obiecanki cycanki. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Lubisz ją wystawiać obcym? Przecież jesteśmy tutaj wszyscy jak rodzina (oprócz Madzi) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 5 godzin temu Gina nie słuchaj jej. Znowu próbuje tobą sterować i tylko zabawę psuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Przecież jesteśmy tutaj wszyscy jak rodzina (oprócz Madzi) Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Za bardzo poświęcasz mu uwagę, a ten biedak się cieszy że Srelcią Daj im spokój i zrób w końcu listę ignorowanych. Zdrowsze nerwy, miód na duszę i radość, że wzbudzasz sensacje Niech sobie piszą i wymyślają, aż do kolejnego bana. I do reszty () Ps. Nie mam nic wspólnego z waszymi banami i blokadami, bo was nie czytam, więc winnych szukajcie u siebie i weźcie się w końcu za robotę Pamietasz jak chwaliłaś się na f24 zapuszczaniem włosów na ślub? Ty kuźwa nasza patologiczna kłamczuszkO ty Edytowano 4 godziny temu przez Truchło z Jukon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: A co to za dziwna reakcja od zapłacę filetem Smażone cycki kurczaka znaczy filety mu przyszły do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: A co to za dziwna reakcja od zapłacę filetem Dasz polizac fileta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 4 godziny temu Czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 4 godziny temu A podoba sie wam Romy Schneider bo mi jakos zapadła w pamiec, fajna uroda Niemki Nimfetki Pimpetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, poza kontrolą napisał: Przecież jesteśmy tutaj wszyscy jak rodzina (oprócz Madzi) Taaaa prawie robi wielka różnice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Taaaa prawie robi wielka różnice Libed cie kopną w doope podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Smażone cycki kurczaka znaczy filety mu przyszły do głowy. Ale czemu taka reakcja krzywa … 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Ale czemu taka reakcja krzywa … No co ty robisz? No co ty robisz? Jesteś przecież z Łodzi a nie z Nairobi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 4 godziny temu Z Nierobi jest dzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Można w miękkim staniku bez fiszbin spróbować Co to jest fiszbin ? Taki filet? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 4 godziny temu Jak dobrze ze jest praca która działa jak lobotomja na rozgrzany łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 4 godziny temu Filetowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Malinka to chora psychicznie s*ka. Ja nie wiem po co ta baba wzięła ją ze schroniska. Ujada i ujada, żałosna. A baba nad nią nie panuje, kundel się Merda w te i we wte i jej nie słucha i tylko „Maaalinka!! malina wróć …” za prowadzanie psów bez smyczy powinien być mandat. Kocham psy, ale nie zdzierżę bezmyślności właścicieli. I psy też potrafią być tępe. Jak i każde stworzenie. Edytowano 4 godziny temu przez G i n a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Bez przesady. Nie przyznajesz się do rodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie przyznajesz się do rodziny? Jest tu kilka osób które bym wolała zeby jednak tego zdjecia nie miały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Jest tu kilka osób które bym wolała zeby jednak tego zdjecia nie miały. Oni zamkną oczy i nie zobaczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia zły 1 Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, bocibot napisał: A podoba sie wam Romy Schneider bo mi jakos zapadła w pamiec, fajna uroda Niemki Nimfetki Pimpetki Mnie się nie podoba, wolę tego typu urodę https://iili.io/KyjZIfa.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Nie przyznajesz się do rodziny? Wydziedziczyć ją w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach