Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Czy tobie priv nie działa ze wszystko piszesz na publiku? nie chce mi sie przelogowywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Nie ma sensu ona doskonale wie ze to promyczek był wczoraj, czego do chója pana W ŻADNEJ MINUCIE ANI DZIŚ ANI WCZORAJ NIE UKRYWAŁ. Pali glupa żeby zachować twarz ze dalej konwersuje z ohydnym prymitywem. szkoda energii ja sobie odpuszczam. jest jeszcze jedyna opcja która rozwazam ona chyba nie do końca wszystko chwyta, zdarza sie ze odpowiada dziwnie na posty jakby ich nie rozumiała. Przykład wczorajsze uznanie ze pisanie ze libed spi z matka to chodzi o oszczędność wody i o co nam w ogóle chodzi. To tez może być opcja no ale to tym bardziej sie nie przetłumaczy. Jutro i pojutrze będziesz to samo pisała , bo już nie raz ogłaszałaś odpuszczanie a później byłaś niekonsekwentna zwłaszcza jak się upijesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Jutro i pojutrze będziesz to samo pisała , bo już nie raz ogłaszałaś odpuszczanie a później byłaś niekonsekwentna zwłaszcza jak się upijesz. krejzi pijana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu To jest przemoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty zluzuj, bo ściemniasz i oszukujesz Magde. Nawet nie masz yay by się przyznać do kłamstwa. Co jeszcze jej napiszesz na pirv żeby uwierzyła ? Ale się odpalił i mówiłem że nienawidzi bo zazdrosny że ona woli ze mną pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 49 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: nie chce mi sie przelogowywac Na jakie konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Jutro i pojutrze będziesz to samo pisała , bo już nie raz ogłaszałaś odpuszczanie a później byłaś niekonsekwentna zwłaszcza jak się upijesz. Tak ale do tej pory nie było sytuacji ze odpaliłeś sie na jej oczach. Wiec można było z grubsza kupic śpiewkę ze nie kuma ze te wszystkie podszywy ohydne teksty i bloki to ty (chociaz jest to tez naciągana jak majty teoria bo potrafiłeś sie już odpalić przy niej z ‚flagowca’) Wczoraj wszystko było na tacy a ona woli wierzyc ze jesteś normalny to krzyżyk na droge. Wbrew pozorom nikomu nie nakazuje ani nie zabraniam pisania z konkretnymi osobami o ile maja świadomość z kim maja do czynienia. Ona wydawało sie ze nie ma, a teraz uwazam ze ma i tak wybrała to zycze jej dużo szczęścia i pwoodzenia w konwersacjach z tobą, śliski stalkerze bez zasad Edytowano 6 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Na jakie konto? tajne konto do privkow, chcesz popisac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: nie chce mi sie przelogowywac I może myślisz ze ja tutaj ci podam meila do niej? Kúrwa co za leń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: krejzi pijana Jeszcze jak nie piła i nie zadawała się z lipedem to dało się z nią rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 49 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: tajne konto do privkow, chcesz popisac ? Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Wbrew pozorom nikomu nie nakazuje ani nie zabraniam pisania z konkretnymi osobami o ile maja świadomość z kim maja do czynienia. xDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Gеt Out napisał: Ale się odpalił i mówiłem że nienawidzi bo zazdrosny że ona woli ze mną pisać. Nie jestem zazdrosny stwierdzam fakty o Tobie zanim Magda była na forum. Ufa Ci a Ty ją wykorzystujesz frajerze miło Ci z tego powodu ? Jak dziewczyna przejrzy na oczy to będziesz się śmał do lustra w swojej piwnicy. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Idę spać. ja zaraz tez, zmeczony jeste m po dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ale się odpalił i mówiłem że nienawidzi bo zazdrosny że ona woli ze mną pisać. Skoncz te narrację o zazdrosci bo tak samo zazdrosne są osoby które piszą ci wprost jakim jesteś zyebem. Jezowa sobie chętniej pisze z makaronem i to widać gołym okiem od jakiegos czasu i dobrze bo on jest Ok a ty jesteś kompletnie porypany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Tak ale do tej pory nie było sytuacji ze odpaliłeś sie na jej oczach. Wiec można było z grubsza kupic śpiewkę ze nie kuma ze te wszystkie podszywy ohydne teksty i bloki to ty (chociaz jest to tez naciągana jak majty teoria bo potrafiłeś sie już odpalić przy niej z ‚flagowca’) Wczoraj wszystko było na tacy a ona woli wierzyc ze jesteś normalny to krzyżyk na droge. Wbrew pozorom nikomu nie nakazuje ani nie zabraniam pisania z konkretnymi osobami o ile maja świadomość z kim maja do czynienia. Ona wydawało sie ze nie ma, a teraz uwazam ze ma i tak wybrała to zycze jej dużo szczęścia i pwoodzenia w konwersacjach z tobą, śliski stalkerze bez zasad Krejzolka pamietasz co Ci obiecywalem tydzien temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Czy ja dobrze widze ze 2 bany wyłapałeś? hahaha czyli jednak moderator powiązał te 2 ‚niezależne’ konta w 1 wlepiając ci słusznie nie bana ale już banY. brawo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Tak ale do tej pory nie było sytuacji ze odpaliłeś sie na jej oczach. Wiec można było z grubsza kupic śpiewkę ze nie kuma ze te wszystkie podszywy ohydne teksty i bloki to ty (chociaz jest to tez naciągana jak majty teoria bo potrafiłeś sie już odpalić przy niej z ‚flagowca’) Wczoraj wszystko było na tacy a ona woli wierzyc ze jesteś normalny to krzyżyk na droge. Wbrew pozorom nikomu nie nakazuje ani nie zabraniam pisania z konkretnymi osobami o ile maja świadomość z kim maja do czynienia. Ona wydawało sie ze nie ma, a teraz uwazam ze ma i tak wybrała to zycze jej dużo szczęścia i pwoodzenia w konwersacjach z tobą, śliski stalkerze bez zasad Jesteś trochę ociężała umysłowo, bo jak ty chcesz kogoś przeciągnąć na swoją stronę i nastawić przeciwko mnie skoro codziennie ją obrażasz i nawet z pogardą wypowiadasz się o jej dzieciaku święta krówko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 6 godzin temu Autor troll wy też wszyscy trolle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Czy ja dobrze widze ze 2 bany wyłapałeś? hahaha czyli jednak moderator powiązał te 2 ‚niezależne’ konta w 1 wlepiając ci słusznie nie bana ale już banY. brawo;) kochasz krzysztofa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: kochasz krzysztofa ? Wypad menelu, ignor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: kochasz krzysztofa ? Nimfekte nie dûpniesz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Autor troll wy też wszyscy trolle Krejzola wpadla pijana i wszystkich tu zaraz poustawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 6 godzin temu Ela burdelmama organizuje ci laseczke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Wypad menelu, ignor. widze konskie zaloty do niego, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie jestem zazdrosny stwierdzam fakty o Tobie zanim Magda była na forum. Ufa Ci a Ty ją wykorzystujesz frajrze miło Ci z tego powodu ? Jak dziewczyna przejży na oczy to będziesz się śmał do lustra w swojej piwnicy. Znowu było pite co a jutro będziesz przepraszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: Ela burdelmama organizuje ci laseczke tak, zgadza sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, crazyyyy napisał: Czy ja dobrze widze ze 2 bany wyłapałeś? hahaha czyli jednak moderator powiązał te 2 ‚niezależne’ konta w 1 wlepiając ci słusznie nie bana ale już banY. brawo;) Jeszcze taka gwiazdka wyjaśnienia dla jeżowej: Moderator technicznie widzi które konta należą do jednej osoby. Jesli otrzymał bana na dziadka a przy tym ucierpiał labirynt na którym udawał normalsa (bo sama przyznasz ze nie było tam postow które by sie kwalifikowały do bana prawda?) - to znaczy ze te 2 konta należały do 1 osoby i po prostu zbanowały sie 2. obiektywnie bo mod sie nie bawi w tropienie spisków tylko widzi to czarno na białym matematykę zostawiam tobie. Edytowano 6 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: Ela burdelmama organizuje ci laseczke Nie ja juz mam dość pomagania.komukolwiek, potem jeszcze zamiast podziękowania dostaje kopa w dupe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach