Nie ma spania!!! 26 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Smerfetek napisał: Nie bo nie czytam tych wysrÿwow ale tera mnie zaciekawiło z jakim kolejnym wykolejeńcem elzbieta smieszkuje Nie smieszkuje, Chciałam pomoc nimfie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 1 godzinę temu biale plywajace cielsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 1 godzinę temu Magdaleny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Nie smieszkuje, Chciałam pomoc nimfie. Taaa. Toba też łatwo manipulować można jak odbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: Elcia ustawia moje spotkanie z nimfetka, podobno zgodzila sie na seks ze mna za 2 tys zl, bo jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciala od Elci 200 zl porzuczyc, bo od starych musiala uciec i teraz sama mieszka i nie ma na chleb Noooo na pewno, pół forum pragnie sexu z menelem śmierdzącym Tak Nimfa chciałaby z Tobą się spotkać w tym celu, jak Eve z Elką chciały trójkąta Kolejny mitoman pokroju Leżaka i Salowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Nie smieszkuje, Chciałam pomoc nimfie. i pomozesz, dokonczymy na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakiś rok temu próbowałabym ci wytłumaczyć, że fumflowanie się z typem opowiadającym o kazi fantazjach nie jest najmądrzejsze. Ale skoro masz dzieci i dłuższy czas bawią cię konwersacje z takim zbokiem to nie ma co strzępić języka. To jest idealne podsumowanie całej tej dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Taaa. Toba też łatwo manipulować można jak odbytem Że mną można czy że ja kimś manipuluje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: Noooo na pewno, pół forum pragnie sexu z menelem śmierdzącym Tak Nimfa chciałaby z Tobą się spotkać w tym celu, jak Eve z Elką chciały trójkąta Kolejny mitoman pokroju Leżaka i Salowej. Elcia mi przekazala ze nimfa sie zgodzila, za 2 tys za seks z nia, jest teraz w trudnej sytuacji finansowej musiala uciec od rodzicow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: Noooo na pewno, pół forum pragnie sexu z menelem śmierdzącym Tak Nimfa chciałaby z Tobą się spotkać w tym celu, jak Eve z Elką chciały trójkąta Kolejny mitoman pokroju Leżaka i Salowej. No to są akurat fakty. Dobrowolnie z nim na priw smieszkowala z podtekstami przez długi okres. Jeśli baba nie pragnie seksu z chłopem to mu nie wysyła cycow na łóżku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Że mną można czy że ja kimś manipuluje? No chyba napisalam nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Ciebie cwaniaczku amfa ciśnie codziennie w piwnicy dlatego Magda Ci wierzy frajerze Nawet nie porafisz się przed nią przynać do błędu. Taki kozak jesteś. Tfu Ci na ryło pajacu. Dużo nienawiści masz w sobie i może ci przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 6 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Po co Ty z nim piszesz? Kilka dni temu spamował tu tekstami w stylu, że Ty z Eve chcecie z nim trójkąta, proponowałyście mu na priv itd. i takie tam. Odklejony mitoman wiecznie nayebany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Smerfetek napisał: No to są akurat fakty. Dobrowolnie z nim na priw smieszkowala z podtekstami przez długi okres. Jeśli baba nie pragnie seksu z chłopem to mu nie wysyła cycow na łóżku. Przestań bezczelnie kłamać Wieczorna. Jeżeli miała z nim jakiś kontakt to wtedy jeszcze myślała że jest normalny. Byczemu nic nie wysyłała. Edytowano 1 godzinę temu przez Kubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 1 godzinę temu moze jeszcze tu wrzucimy zdj z naszego ruuhania, jak nimfa sie zgodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: Elcia mi przekazala ze nimfa sie zgodzila, za 2 tys za seks z nia, jest teraz w trudnej sytuacji finansowej musiala uciec od rodzicow Opanuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kubuntu napisał: Przestań kłamać Wieczorna. Jeżeli miała z nim jakiś kontakt to wtedy jeszcze myślała że jest normalny. Byczemu nic nie wysyłała. Skoncz fantazjować o niepokalaniu twej ukochanej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: Po co Ty z nim piszesz? Kilka dni temu spamował tu tekstami w stylu, że Ty z Eve chcecie z nim trójkąta, proponowałyście mu na priv itd. i takie tam. Odklejony mitoman wiecznie nayebany. to sie nazywa angielski humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: To jest idealne podsumowanie całej tej dyskusji. A śliwkę mieczu już podsumował jak należy i to mój człowiek teraz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Owsik dlaczego nie pomożesz aniolkowi i nie poratujesz przelewem? Ukochana w tarapatach a ty co wieczornej czas poswiecasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kubuntu napisał: Znam Ją dobrze i nie pozwolę żebyś Ją oczerniała A co zrobisz w tym kierunku? Owsikiem mnie postraszysz? Rycerzu obłędny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tworki vibe napisał: Po co Ty z nim piszesz? Kilka dni temu spamował tu tekstami w stylu, że Ty z Eve chcecie z nim trójkąta, proponowałyście mu na priv itd. i takie tam. Odklejony mitoman wiecznie nayebany. Chciałam tylko pomóc nimfie, nic osobistego 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, tworki vibe napisał: Po co Ty z nim piszesz? Kilka dni temu spamował tu tekstami w stylu, że Ty z Eve chcecie z nim trójkąta, proponowałyście mu na priv itd. i takie tam. Odklejony mitoman wiecznie nayebany. I ze Elcia mu laske proponowała itd. Serio trzeba pomagac każdemu swirowi tutaj i dać sie obkleić jego syfem? Czy on umrze z niewiedzy dlaczego chój mu nie staje u tutki i to jest jedyne miejsce gdzie otrzyma pomoc i ta pomoc musi być tu i teraz ? jakaś pilna pomoc ratująca życie? Edytowano 1 godzinę temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Chciałam tylko pomóc nimfie, nic osobistego ty na pewno nie jestes uposledzona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Gеt Out napisał: Dużo nienawiści masz w sobie i może ci przejdzie. Nienawidzę jak ktoś kłamie skoro mu zależy na kimś. Okłamujesz ją po prochach i jeszcze się z tego na drugi dzień cieszysz pajacu Nie masz honoru i nie potrafisz się przyznać do tego kim jesteś. Myślisz, że ja kumpli z paki nie mam ? Mają wiekszą klasę niż Ty Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Teraz już nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1235 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, bocibot napisał: Magda też po amfie dlatego wierzy ? Nie jestem i nie wierzę w nic. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kubuntu napisał: Koleżanko chcę żebyś była świadoma że takie wpisy mogą mieć konsekwencje prawne Wyczuwam doda wajb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: ty na pewno nie jestes uposledzona ? Mam uposledzenie w przesadnej empatii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach