tworki vibe 7 Napisano 6 godzin temu Ale i tak pięknie teraz wyszło jaki to jest psychol i czub, wiecznie na rauszu w dodatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Kurczę pokładałam w tobie nadzieje ze może chociaz ty jej przetłumaczysz ale niestety widze ze patologiczna love jest silniejsza niz wszelkie przeciwności. Może jakbys wcześniej wspomniał ze masz kumpli w pace spojrzałaby łaskawszym okiem a tak po ptokach- widmok zdecydowanie bije cie na głowę na patusiarstwiea to właśnie patola przyciąga naszego jezyka jak magnes no coz ja probowalam żeby nie było ze nie ostrzegalam:p bicu i bog mi świadkami niniejszym Spoko skoro wolisz takich zrypów jak On masz prawo. Moje prawo to ulica i dzielnica nie frajerzy pokroju Widmo. Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu ide spac moj mozg juz nie ogarnia tej wszechobecnej glupoty jeden swir widmok to jeszcze ale 6 wariatow to za duzo jak na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Smerfetek napisał: Kis kis kis od waszej mis bajbaj oklaski jaj. Odchodzę na zawsze niezmiennie sziz gon jee Nie jesteś nimfa bo za krótkie posty piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko skoro wolisz takich zrypów jak On masz prawo. Moje prawo to ulica i dzielnica nie frajerzy pokroju Widmo. Krejzi Nie, ja nie wole tylko jezyk mnie do patologii nie ciagnie bo sie nie musiałam w domu wazonami okładać na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu i jeszcze gruby cytujacy rozwazanie biblijne nad jakas obelga cpuna moona w dyskusji jakby to byla prawda objawiona z fatimy. pokonaliscie mnie swoja glupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 5 godzin temu Kogo mamy na pokładzie? Typ piszący ciągle o masturbacji dzieci, laska zachwycona tym rozmówcą, typ uważający że to jest ok i typ zastanawiający się czy mu naszczano na twarz Kogoś pominęłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: masakra nie dosc ze menel to jeszcze dopuszcza ze sikaja na niego. prostytucja to jednak ciezki zawod przyjdzie taki menel w osikanych spodniach ktoremu na glowe nasikali placi i amorow oczekuje. Ci którzy chodzą do tutek to najczęściej przed akcja jeszcze biorą na miejscu prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buuu napisał: Nie jesteś nimfa bo za krótkie posty piszesz ty gruby deb.ilu czy ty nawet bandziora nie umiesz poznac po wymianie z nia 100 postow ? no sorry ale inaczej sie nie da z de.bilami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Nie, ja nie wole tylko jezyk mnie do patologii nie ciagnie bo sie nie musiałam w domu wazonami okładać na szczęście Nie, ale od tego masz Libeda ważniaka, więc po co ta spina do mnie o Widmo Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie wątpię że w tym momencie twoja ameba możę zacząć się gubić. A ty masz skrycie bekę z niej jak ją głupim tekstem ogarnąłeś. I ja też mam Pisanie z kimś w tematach nie czyni z nikogo czyjejś własności... a tak to trochę brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Kogo mamy na pokładzie? Typ piszący ciągle o masturbacji dzieci, laska zachwycona tym rozmówcą, typ uważający że to jest ok i typ zastanawiający się czy mu naszczano na twarz Kogoś pominęłam? bica i jego biblijne przypowiesci oraz to czy katoliczka moze byc prostytutka do tego myslacego ze pisze z nimfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Kogo mamy na pokładzie? Typ piszący ciągle o masturbacji dzieci, laska zachwycona tym rozmówcą, typ uważający że to jest ok i typ zastanawiający się czy mu naszczano na twarz Kogoś pominęłam? A kto uważa ze to Ok? Byczy? Jego nie wliczaj to świr większy od lezaka. On naprawdę ma poryty łeb lezak instruujący ekspedientkę w Żabce to przy nim małe piwo. Ten świr jest spoza wszelkich rankingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 5 godzin temu O kuuuerva, a bicu jaki natchniony Beka jak skurfysyn tutaj dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, tadek karol batyr napisał: nie lykam zapytalm a po jego odpowiedzi wiedze ze to wcale nie musiala byc fantastyka jezus plus to pisal chyba wiec mozesz go zapytac i bardziej wierze jezusowi niz temu menelowi ktory wyzej przyznal ze jak byl pijany to mozna na niego lec no wlasnie ja nic takiego nie pamietam ani z reala ani zeby na kowbo ktos to pisal, zapytam sie rym cyma ty KUURWO, zobaczymy skad on to wzial. filipek tez rozne rzeczy wymyslal i u siebie na bsd pisal np ze pokazywalem fujare lasce z maka xD z tego beke mialem bo to by bylo smieszne jakbym tak zrobil ale ze kilku mnie zlapalo i szczalo? na zywca by nie dali rady jedynie jak bym w rowie lezal najeeebany ale to wtedy szczury by byly. musialbym ich zabic niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: ty gruby deb.ilu czy ty nawet bandziora nie umiesz poznac po wymianie z nia 100 postow ? no sorry ale inaczej sie nie da z de.bilami Nie śledzę jej postów tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ci którzy chodzą do tutek to najczęściej przed akcja jeszcze biorą na miejscu prysznic a co mu zrobi jak sie nie umyje ? przeciez on na parkingu tez moze prysznic wziac skoro nie bierze to znaczy ze on sie nie lubi myc a nie ze nie ma prysznica ale dzieki za wyjasnienie jak taka wizyta wyglada nie bede dopytywal skad wiesz pewnie zamawialas jakiemus koledze i pytalas jak to bedzie wygladalo a kto wie moze nawet rekonesans dla jakiego lezaka zrobilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, tadek karol batyr napisał: ale naprawde tak pisali ze go jakis ziom z kowbo dorwal z kolegami i nasikal na niego na kowbo ziomow nie mialem, ziom z reala co znal mnie z kowbo ? o to ci chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Pisanie z kimś w tematach nie czyni z nikogo czyjejś własności... a tak to trochę brzmi. Pisanie z kimś gdy pisze o gwałceniu dzieci trochę brzmi jak sam/a sobie dopisz. No nie, ile tu można tłumaczyć proste rzeczy, które nie mają miejsca pośród 99 procent społeczeństwa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie, ale od tego masz Libeda ważniaka, więc po co ta spina do mnie o Widmo Przecież to nie była spina tylko komplement ze nie jesteś takim patusem makaron pobudka. Wolałabym żeby Jezowa ku tobie sie zwróciła niestety ja ciagnie do patusow i nic z tym nie zrobimy generalnie laska pisala listy do więzienia wiec widać ze środowisko pato wiec to tłumaczenie moglibyśmy również w pjerdlu kobiecym uskuteczniać gadka do tych co se tam amantow osadzonych znalazły, pisały listy i snuły plany co będzie jak oboje wyjdą na wolność. Takich bab jest cała masa po trzecie primo to nie jest nowa osoba bo tu nie ma nowych wiec to pewnie jakaś kumpelka sprzed 20 lat która udaje nowa - może seven znów sie bawi? nowa na bank nie jest wiec zalozyla nowe piórka i ma bekę z nas a ze widmok to patus to pewnie wie dluzej niz ja i sliwka razem wziete. wiec odpuszczam! tak czy srak ja do ciebie nic nie mam, pisałam ironicznie Edytowano 5 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: bica i jego biblijne przypowiesci oraz to czy katoliczka moze byc prostytutka do tego myslacego ze pisze z nimfa Przebijam: typ którego striggerował króciutki cytacik z bibli, a który w ramach miłości bliźniego chciał wyrywać dzieciom ręce bo robaka rozdeptały. A jakby to było dziecko jakiejś kafeterianki? Kobiety, strzeżcie się świrów którzy udają normalnych ludzi...🥸 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, big buuu napisał: Nie śledzę jej postów tak jak ty przeciez odpowiadasz na prawie jej kazdy bo myslisz ze to nimfa to jak nie sledzisz ? wyzej analizowales ze jakies krotkie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, tadek karol batyr napisał: powiem wam ze jakbym mial wybrac najglupsza osobe w tym temacie to naprawde bylby powazny dylemat i jakby to jeszcze trzeba zrobic jednoglosnie w kilka osob to nie ma szans ze udaloby sie wybrac najtepsza osobe. za duza konkurencja i idziecie leb w leb co jedno to glupsze ty jestes tu jednym z glupszych zacietrzewiony lewarku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pisanie z kimś gdy pisze o gwałceniu dzieci trochę brzmi jak sam/a sobie dopisz. No nie, ile tu można tłumaczyć proste rzeczy, które nie mają miejsca pośród 99 procent społeczeństwa.. Jej sprawa z kim piszę... a z drugiej strony z kim ma tu pisać w tematach? Nie każdy lubi spory : ) Skoro Wy jesteście dla niej gorsi to odp nasuwa się sama. Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, crazyyyy napisał: Przecież to nie była spina tylko komplement ze nie jesteś takim patusem makaron pobudka. Wolałabym żeby Jezowa ku tobie sie zwróciła niestety ja ciagnie do patusow i nic z tym nie zrobimy generalnie laska pisala listy do więzienia wiec widać ze środowisko pato wiec to tłumaczenie moglibyśmy również w pjerdlu kobiecym uskuteczniać gadka do tych co se tam amantow osadzonych znalazły, pisały listy i snuły plany co będzie jak oboje wyjdą na wolność. Takich bab jest cała masa po trzecie primo to nie jest nowa osoba bo tu nie ma nowych wiec to pewnie jakaś kumpelka sprzed 20 lat która udaje nowa - może seven znów sie bawi? nowa na bank nie jest wiec zalozyla nowe piórka i ma bekę z nas a ze widmok to patus to pewnie wie dluzej niz ja i sliwka razem wziete. wiec odpuszczam! tak czy srak ja do ciebie nic nie mam, pisałam ironicznie Po co swatasz na siłę mnie i ją skoro Ty i Ona wolicie Widmo Dla mnie prawdziwą klasę ma Szynszyla ktorej tu nie ma i nie powiem dlaczego. Ja też zniknę z tego waszego grajdoła. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 5 godzin temu Te kaznodziejskie posty Bicka to pasują do tego tematu jak świnia do siodła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Skoro Wy jesteście dla niej gorsi to odp nasuwa się sama. no dokladnie sama sie nasuwa dlatego najglupsza osobe sposrod tak zaszczytnego grona nie sposob wybrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, tadek karol batyr napisał: a co mu zrobi jak sie nie umyje ? przeciez on na parkingu tez moze prysznic wziac skoro nie bierze to znaczy ze on sie nie lubi myc a nie ze nie ma prysznica Nie da dupy. Juz od dawna tak jest że one każą na wstepie pójść pod prysznic. Edytowano 5 godzin temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Po co swatasz na siłę mnie i ją skoro Ty i Ona wolicie Widmo Dla mnie prawdziwą klasę ma Szynszyla ktorej tu nie ma i nie powiem dlaczego. Nie mam siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie da dupy. Juz od dawna tak jest że one każą na wstepie pójść pod prysznic. to nie zarobi i traci czas jakby ku....y tak wybrzydzaly to by musialy inny zawod wybrac. moze jeszcze jak brzydki to tez nie ma bzykania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach