crazyyyy 3 Napisano 5 godzin temu Ja chyba potrzebuje odtrutki. Jest jakies forum Mensy? Mogę tam nawet robić za Jezowa ale potrzebuje chyba trochę innych bodźców bo tutaj kazdy dzień zbliża mnie do ideologicznego samoboojstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: no dokladnie sama sie nasuwa dlatego najglupsza osobe sposrod tak zaszczytnego grona nie sposob wybrac Nom nie szydzi z niej, nie wyzywa, nie kpi... normalnie się odzywa... hmm mega dylemat szydera na jednej szali wagi a na drugiej normalna gadka bez szukania dziury (robienia z kogoś beki) : ) Ciężko wybór. Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Jest jakies forum Mensy? jest ale tylko dla czlonkow trzeba test wypelnic zmiescic sie w 2% polakow a to jest 1% populacji swiatowej zaplacic skladke i dopiero mozna pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dla mnie prawdziwą klasę ma Szynszyla ktorej tu nie ma i nie powiem dlaczego. Nadal jej ulubiony temat to ciągle gadanie o kasie? I tak, jako nie-milionera zawsze mi to przeszkadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kubuntu napisał: Nawet nie pytam skąd to wiesz Z d7py Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, tadek karol batyr napisał: ty gruby deb.ilu czy ty nawet bandziora nie umiesz poznac po wymianie z nia 100 postow ? no sorry ale inaczej sie nie da z de.bilami najmodrzejszy zjeeebisko xD wcale sarkazmu i ironii nie czuje a od deebili wyzywa, tak jak powiedzialem kazdy fantyk polityczny to kuurwa deebil. od lewej do prawej, jeeebac cie Z KUUURWY SYNY ty jestes tu najglupszy bo nie pierwszy raz widze jak nie rozumiesz co sie do cb pisze, ty masz jakis defekt na serio lol xD ale wczesniej nie zwracalem na to uwagi bo mi sie nie chcialo hehs xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: to nie zarobi i traci czas jakby ku....y tak wybrzydzaly to by musialy inny zawod wybrac. moze jeszcze jak brzydki to tez nie ma bzykania ? To chyba właśnie spotkało byczego i to był ten jego ostatni problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Nom nie szydzi z niej, nie wyzywa, nie kpi... normalnie się odzywa... hmm mega dylemat szydera na jednej szali wagi a na drugiej normalna gadka bez szukania dziury : ) Ciężko wybór. no takl normalna gadka ze zwyrolem o jego pedo.filskich fantazjach z matka w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: jest ale tylko dla czlonkow trzeba test wypelnic zmiescic sie w 2% polakow a to jest 1% populacji swiatowej zaplacic skladke i dopiero mozna pisac A można z goscia poczytac albo z krzakow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Po co swatasz na siłę mnie i ją skoro Ty i Ona wolicie Widmo Dla mnie prawdziwą klasę ma Szynszyla ktorej tu nie ma i nie powiem dlaczego. No pochwal się w końcu jakimiś szczegółami nasz Ty forumowy Morrone z lookiem jaskiniowca, co Ci szkodzi? Ta Szynszyla to też jednak kolejna upośla musi być, jeżeli na serio chociażby privovała z Tobą, o spotkaniu czy czymś więcej nawet nie wspominając Jakie te baby durne to szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: to nie zarobi i traci czas jakby ku....y tak wybrzydzaly to by musialy inny zawod wybrac. moze jeszcze jak brzydki to tez nie ma bzykania ? Jak brzydki to nic, nie może byc pod wpływem alko ani narkotyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: no takl normalna gadka ze zwyrolem o jego pedo.filskich fantazjach z matka w wannie Nie widziałam by na takie tematy pisali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: To chyba właśnie spotkało byczego i to był ten jego ostatni problem no to musi byc wybitnie paskudny dobrze ze empatyczna ewka mu pomaga moze namowi kogos zeby sie sprzedal za 2k czego wymagac od typa na ktorego sie sika a on pyta gdzie mozna to zobaczyc w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, crazyyyy napisał: Nie mam siły Ja też Krejzi sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Jak brzydki to nic, nie może byc pod wpływem alko ani narkotyków. jakos w to nie wierze obstawiam ze tam przycjhodza glownie brzydcy smierdzacy menele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, yeya napisał: Nie widziałam by na takie tematy pisali. trzeba bylo woczraj wpasc tzn. nie pisali on pisal i nie udawal ze to nie on jak zwykle czyni a ona pisala ze to na pewno nie on bo on spi bo jakby ie spal to przeciez by do niej napisal Edytowano 5 godzin temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 5 godzin temu A 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: najmodrzejszy zjeeebisko xD wcale sarkazmu i ironii nie czuje a od deebili wyzywa, tak jak powiedzialem kazdy fantyk polityczny to kuurwa deebil. od lewej do prawej, jeeebac cie Z KUUURWY SYNY ty jestes tu najglupszy bo nie pierwszy raz widze jak nie rozumiesz co sie do cb pisze, ty masz jakis defekt na serio lol xD ale wczesniej nie zwracalem na to uwagi bo mi sie nie chcialo hehs xD To jest taki upierdliwy stary dziad jak Starlet i Waldorf z Loży Szyderców w Mapetach. To musi być jego zawód, szyderca zawodowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tworki vibe napisał: No pochwal się w końcu jakimiś szczegółami nasz Ty forumowy Morrone z lookiem jaskiniowca, co Ci szkodzi? Ta Szynszyla to też jednak kolejna upośla musi być, jeżeli na serio chociażby privovała z Tobą, o spotkaniu czy czymś więcej nawet nie wspominając Jakie te baby durne to szok. Prawiczkowi takiemu jak Ty się chwalił nie będe pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: A To jest taki upierdliwy stary dziad jak Starlet i Waldorf z Loży Szyderców w Mapetach. To musi być jego zawód, szyderca zawodowy jak nie przypowiesci z bibli to jakies mapety sorry bicu ale nie pogadamy bo ja nie znam tych dziel ktore przytaczasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, big buuu napisał: Nadal jej ulubiony temat to ciągle gadanie o kasie? I tak, jako nie-milionera zawsze mi to przeszkadzało Szyszka nie jest materialistką ma klasę o jakiej wiele z Was tutaj może pomarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu oby nikt rano nie usunal tego tematu niech poranna zmiana tez ma cos od zycia i troche radosci czytajac tych dekli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu Nie no spędzenie urodzin na kafe raczej nie byłoby najlepszym pomysłem. Pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Nie no spędzenie urodzin na kafe raczej nie byłoby najlepszym pomysłem. Pa : ) najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Nie no spędzenie urodzin na kafe raczej nie byłoby najlepszym pomysłem. Pa : ) ktore urodziny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: najlepszego dziękuję : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Szyszka nie jest materialistką ma klasę o jakiej wiele z Was tutaj może pomarzyć. Sorry ale na forum ciągle nawalała o kasie, to na priwie wolę nie wiedzieć co musi się u takiej persony dziac.materialistka do kwadratu. no ale podobno pół - Filipinka czy tam Ukrainka to w sumie nie powinno mnie dziwić. Ale oprócz tego, była spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: ktore urodziny ? Rocznik 82 to nie chce mi się liczyć .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: jakos w to nie wierze obstawiam ze tam przycjhodza glownie brzydcy smierdzacy menele Elka ma rację, w agencjach też wyganiają nietrzeźwych i nalegają na mycie przed, wystarczy obejrzec jakikolwiek wywiad z tutką/ Takie tirówki to pewnie każdego biorą, te z rox czy agencji mają wyższe "standardy" z reguły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Rocznik 82 to nie chce mi się liczyć .) on chce wybadac czy oplaca mu sie za toba lazic i zebrac o nudesy czy moze jestes stara i nie bylo napisac ze masz min. 50 lat bo ten dekiel nie poznal ze jestes jego ziomalka z kowbojek i bys miala spokoj teraz ci bedzie pewnie do rana pisal teksty ze bedzie cie bral jak pekalski bo "kobiety podobno lubia na ostro" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach