tworki vibe 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: No luz i życzę Ci byś takej piękności doświadczył na żywo Serio kużwa ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: nie bo twarz pokazuje i co pozwie cie ? myslisz ze byles jej jedynym klientem i bedzie wiedziala ze to ty ? no w sumie pisales ze jestes brzydki to moze cie pozna ale przeciez ty chyba tam dowodu nie pokazywales i adresu nie wpisywala juz wiem po co ludzie biora elke za posrednika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: a moze nimfa a nie franek Te nowe konto z kotem to myślałem raczej że mun, a nie nimfa. Jak już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: ale potwierdzalas ze tak bylo i ladna byla nie ze lezak sie zdenerowal i to i to, znaczy klaudiuszowi ja pokazalem i pisala ze to top model i sie dziwila, screeny z umawiania pokazalem, lezakowi gul skoczyl jak opisywalem spotkanie i pisalem ze ja przenosilem z lozka na stol bez wyjecia kootasa pisal cos ze sie nie udzwignie ze kootas sie zlamie cos takiego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: No taka za 1400 za godzinę to juz musi być bardziej exclusif. znaczy szpagat robi na rekach staje ciagnie jak odkurzacz ? czym sie rozni qwa za 200 od 2200 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: nie bo twarz pokazuje I takie nagle skrupuły masz? Chyba sie gdzieś ogłasza? Jak te dziewczyne z nerwicy tu wklejałeś to nie byłeś taki święty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tworki vibe napisał: Z czego się kur,wa cieszysz prawiczku Pod kosz raz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: znaczy szpagat robi na rekach staje ciagnie jak odkurzacz ? czym sie rozni qwa za 200 od 2200 ? No przecież pisali ze można z taka chodzić po pokoju bez wyciągania ja tez pamietam ze kawę z nim wypiła i porozmawiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: No luz i życzę Ci byś takej piękności doświadczył na żywo Serio kużwa ogień A dzięki, w akurat tym względzie można tylko ją chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: znaczy szpagat robi na rekach staje ciagnie jak odkurzacz ? czym sie rozni qwa za 200 od 2200 ? Pytaj byczego, ja na tutkach nigdy nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: ze kawę z nim wypiła i porozmawiała jakby poszedl po kawe do zabki i powiedzial ekspedientce ze da jej tysiaca jak z nim te kawe wypije to pewnie tez by wypila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Pytaj byczego, ja na tutkach nigdy nie byłam. no pisalas jak to wyglada i ze "jakby luksusowa" to pytam cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Mam wrażenie ze pisze tu wieki a temat ma dopiero 19 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: jakby poszedl po kawe do zabki i powiedzial ekspedientce ze da jej tysiaca jak z nim te kawe wypije to pewnie tez by wypila Byczego zapytaj czym sie różnią poszczególne półki cenowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: znaczy szpagat robi na rekach staje ciagnie jak odkurzacz ? czym sie rozni qwa za 200 od 2200 ? tym ze do za 200 menele chodza i wiecej dziennie, taka za 2200 przyjmie jednego co kilka dni, czesto jest napalona, tak akurat bardzo byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, big buuu napisał: No ja nie jestem jakimś nałogowcem a wiem. Ale po powtórnym namyślę stwierdzam, że leżak mógł się spruć, że byczy trenuje gimnastykę z dziewczynami a on nie. Nie ma tu zbyt wielu Einsteinów, ludzie myślą raczej prosto... Po prostu lezak będąc prawiczkiem ciężko żeby sie wypowiadał na takie tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: tym ze do za 200 menele chodza i wiecej dziennie, taka za 2200 przyjmie jednego co kilka dni, czesto jest napalona, tak akurat bardzo byla a skad wiesz ile chodzi do jednej i drugiej przeciez licznika nie ma. tak na pewno na smierdziucha napalona byla raczej na 2 tysiace byla napalona bardziej niz na 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: No przecież pisali ze można z taka chodzić po pokoju bez wyciągania ja tez pamietam ze kawę z nim wypiła i porozmawiała No widzicie czasem facet nie ma takich przygód nawet z żoną.. a może 'zwłaszcza' z żoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: No widzicie czasem facet nie ma takich przygód nawet z żoną.. a może 'zwłaszcza' z żoną sugerujesz ze zona kawy nie pije ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Lezak to wybitny znawca seksu wiadomo a co z nim? Stypiara go pochłonęła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, tadek karol batyr napisał: i co pozwie cie ? myslisz ze byles jej jedynym klientem i bedzie wiedziala ze to ty ? no w sumie pisales ze jestes brzydki to moze cie pozna ale przeciez ty chyba tam dowodu nie pokazywales i adresu nie wpisywala juz wiem po co ludzie biora elke za posrednika zna moje imie i ktos moze dzwonic do niej i pieerdolic cos, screena moge pokzac ale nie kazdemu, krejzi i elci pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: zna moje imie i ktos moze dzwonic do niej i pieerdolic cos, screena moge pokzac ale nie kazdemu, krejzi i elci pokaze A jak mi pokażesz to mogę pokazac libedowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Po prostu lezak będąc prawiczkiem ciężko żeby sie wypowiadał na takie tematy. Cały czas się wypowiada jakby był jakimś łysym z Brazzers po prostu z zazdrości się spruł to proste Elka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Lezak to wybitny znawca seksu wiadomo a co z nim? Stypiara go pochłonęła ? Nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: No taka za 1400 za godzinę to juz musi być bardziej exclusif. ona mi gadala ze po calym swiecie jezdzi, to nawet p0lka nie jest, narodowosc zachowam dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: a skad wiesz ile chodzi do jednej i drugiej przeciez licznika nie ma. tak na pewno na smierdziucha napalona byla raczej na 2 tysiace byla napalona bardziej niz na 200zl Są wywiady z dzivami i faktycznie to jest tak ze jak droższa to rzadziej i mniej bierze dość logiczne w sumie;) chyba kiedys czytałam jakis wywiad z tutka czy tam jakaś co miała sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Lezak to wybitny znawca seksu wiadomo a co z nim? Stypiara go pochłonęła ? Kiedyś w końcu mu prad odłączą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: Kiedyś w końcu mu prad odłączą I dowiemy sie o nim z teleexpresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buuu napisał: Cały czas się wypowiada jakby był jakimś łysym z Brazzers po prostu z zazdrości się spruł to proste Elka... Ja to wiem, poza tym leżak piszę głównie o 2 rzeczach których nie ma, o sexie i o kasie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, crazyyyy napisał: ja tez pamietam ze kawę z nim wypiła i porozmawiała tak, i namawiala mnie zebym serki jadl jakies ale nie chcialem xD tylko zapalic mi nie pozwolila bo sie bala ze czujniki wykryja, ona mowila ze nie pali i nie pije wcale. ciagle usmiechala sie i oczy miala ladne taki blysk w oku miala, zobaczysz pozniej wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach