Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał:

tajne konto do privkow, chcesz popisac ?

Idę spać.

6 minut temu, Gеt Out napisał:

Ale się odpalił i mówiłem że nienawidzi bo zazdrosny że ona woli ze mną pisać.😅

Nie jestem zazdrosny stwierdzam fakty o Tobie zanim Magda była na forum. Ufa Ci a Ty ją wykorzystujesz frajerze miło Ci z tego powodu ?

Jak dziewczyna przejrzy na oczy to będziesz się śmał do lustra w swojej piwnicy.

Edytowano przez Spaghetti...
  • Thanks 1

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Ale się odpalił i mówiłem że nienawidzi bo zazdrosny że ona woli ze mną pisać.😅

Skoncz te narrację o zazdrosci bo tak samo zazdrosne są osoby które piszą ci wprost jakim jesteś zyebem. 
Jezowa sobie chętniej pisze z makaronem i to widać gołym okiem od jakiegos czasu i dobrze bo on jest Ok a ty jesteś kompletnie porypany.

Czy ja dobrze widze ze 2 bany wyłapałeś?

hahaha czyli jednak moderator powiązał te 2 ‚niezależne’ konta w 1 wlepiając ci słusznie nie bana ale już banY.

brawo;)

3 minuty temu, crazyyyy napisał:

Tak ale do tej pory nie było sytuacji ze odpaliłeś sie na jej oczach. Wiec można było z grubsza kupic śpiewkę ze nie kuma ze te wszystkie podszywy ohydne teksty i bloki to ty (chociaz jest to tez naciągana jak majty teoria bo potrafiłeś sie już odpalić przy niej z ‚flagowca’) Wczoraj wszystko było na tacy a ona woli wierzyc ze jesteś normalny to krzyżyk na droge. Wbrew pozorom nikomu nie nakazuje ani nie zabraniam pisania z konkretnymi osobami o ile maja świadomość z kim maja do czynienia. Ona wydawało sie ze nie ma, a teraz uwazam ze ma i tak wybrała to zycze jej dużo szczęścia i pwoodzenia w konwersacjach z tobą, śliski stalkerze bez zasad 

Jesteś trochę ociężała umysłowo, bo jak ty chcesz kogoś przeciągnąć na swoją stronę i nastawić przeciwko mnie skoro codziennie ją obrażasz i nawet z pogardą wypowiadasz się o jej dzieciaku święta krówko. 😅

5 minut temu, Spaghetti... napisał:

Nie jestem zazdrosny stwierdzam fakty o Tobie zanim Magda była na forum. Ufa Ci a Ty ją wykorzystujesz frajrze miło Ci z tego powodu ?

Jak dziewczyna przejży na oczy to będziesz się śmał do lustra w swojej piwnicy.

Znowu było pite co a jutro będziesz przepraszał. 😁

8 minut temu, crazyyyy napisał:

Czy ja dobrze widze ze 2 bany wyłapałeś?

hahaha czyli jednak moderator powiązał te 2 ‚niezależne’ konta w 1 wlepiając ci słusznie nie bana ale już banY.

brawo;)

Jeszcze taka gwiazdka wyjaśnienia dla jeżowej:

Moderator technicznie widzi które konta należą do jednej osoby. Jesli otrzymał bana na dziadka a przy tym ucierpiał labirynt na którym udawał normalsa (bo sama przyznasz ze nie było tam postow które by sie kwalifikowały do bana prawda?) - to znaczy ze te 2 konta należały do 1 osoby i po prostu zbanowały sie 2. obiektywnie bo mod sie nie bawi w tropienie spisków tylko widzi to czarno na białym 😉 matematykę zostawiam tobie. 

Edytowano przez crazyyyy

Przed chwilą, bocibot napisał:

Ela burdelmama organizuje ci laseczke

Nie ja juz mam dość pomagania.komukolwiek, potem jeszcze zamiast podziękowania dostaje kopa w dupe.

6 minut temu, crazyyyy napisał:

Skoncz te narrację o zazdrosci bo tak samo zazdrosne są osoby które piszą ci wprost jakim jesteś zyebem. 
Jezowa sobie chętniej pisze z makaronem i to widać gołym okiem od jakiegos czasu i dobrze bo on jest Ok a ty jesteś kompletnie porypany.

Uważam że za dużo energii temu poświęcasz i twoja misja jest skazana na niepowodzenie , bo błędy strategiczne robisz na każdym kroku.😅

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

Znowu było pite co a jutro będziesz przepraszał. 😁

Ćpaj więcej i kłam po amfie na pewno będziesz zajebisty jak wczoraj :classic_cool:

Wypad ... i nie kłam kobietom w żywe oczy. 

Od lat Cię tu znamy.

• Thanks 1

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Ćpaj więcej i kłam po amfie na pewno będziesz zajebisty jak wczoraj :classic_cool:

Wypad ... i nie kłam kobietom w żywe oczy. 

Już dawno miałeś ochotę mi pocisnąć dlatego nawet już nie grałem w twoich tematach. 😁

Przed chwilą, crazyyyy napisał:

A komu ty znowu pomagasz? Znowu będziesz tłumaczyć robalowi na czym polega erekcja żeby potem sobie jeździł po tobie jak po szm/acie za te pomoc? Wez ty sie tez ogarnij przy okazji jak już Jezowa umoralniamy 

Nie o to chodzi.

10 minut temu, bocibot napisał:

Ela burdelmama organizuje ci laseczke

Daria przeginasz

2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał:

nie zyczylem ci tego tylko pisalem ze chciala bys zeby pekalsk cie napadl, duzo kobiet lubi jak facet jest ostry

Tołdi często przekręca słowa jak za dużo wychla % 😅

1 minutę temu, crazyyyy napisał:

Jesteś dla mnie śmieciem za te teksty, niżej w hierarchii niz zarzygany zul pod dworcem.

twoja facjata jest tu znana wiec naprawdę dobrze ci radze - odpjerdol sie ode mnie. I nie płacz później ze masz ‚koszmary’ bo ci z Ewka pocisnelam za twoje chooystwa, slaba piczo.

Kto to

Przed chwilą, crazyyyy napisał:

Jesteś dla mnie śmieciem za te teksty, niżej w hierarchii niz zarzygany zul pod dworcem.

twoja facjata jest tu znana wiec naprawdę dobrze ci radze - odpjerdol sie ode mnie. I nie płacz później ze masz ‚koszmary’ bo ci z Ewka pocisnelam za twoje chooystwa, slaba piczo.

Tylko ze on lubi jak mu kobiety cisną.

• Like 1

Przed chwilą, Smerfetek napisał:

Kto to

Ty serio byczego nie poznajesz czy głupa palisz wciąż? 

Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał:

Tylko ze on lubi jak mu kobiety cisną.

Ciekawe bo raz nas szantażował ze strzeli samobooja bo mu coś zle napisałyśmy na forum i ze miał kilka nocy koszmary 😛

1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał:

Elcia ustawia moje spotkanie z nimfetka, podobno zgodzila sie na seks ze mna za 2 tys zl, bo jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciala od Elci 200 zl porzuczyc, bo od starych musiala uciec i teraz sama mieszka i nie ma na chleb

Haha 

1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał:

Elcia ustawia moje spotkanie z nimfetka, podobno zgodzila sie na seks ze mna za 2 tys zl, bo jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciala od Elci 200 zl porzuczyc, bo od starych musiala uciec i teraz sama mieszka i nie ma na chleb

🤦‍♀️

Edytowano przez Nie ma spania!!!

Przed chwilą, tworki vibe napisał:

Ty serio byczego nie poznajesz czy głupa palisz wciąż? 

Nie bo nie czytam tych wysrÿwow ale tera mnie zaciekawiło z jakim kolejnym wykolejeńcem elzbieta smieszkuje

8 minut temu, Gеt Out napisał:

Już dawno miałeś ochotę mi pocisnąć dlatego nawet już nie grałem w twoich tematach. 😁

Ciebie cwaniaczku amfa ciśnie codziennie w piwnicy dlatego Magda Ci wierzy frajerze :classic_cool:

Nawet nie porafisz się przed nią przyznać do błędu. Taki kozak jesteś.

Tfu Ci na ryło pajacu.

• Thanks 1

1 minutę temu, Kubuntu napisał:

Wątpię. 

To nie wątp. Byczy wirtualnie jeździł na jej piczy a ja jestem świadek boży tegoż procederu.

A podobno taka mądra kobieta z klaso którą wszystko w locie łapie i wyjaśnia każdego precyzyjnie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się