Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu Babcia się dowie. To ci gwarantuje zbuku. I się skończy udawanie wnuka bozego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Po prostu się zastanawiam, co ci elka zrobiła, że nazwałas ja prostytutka? Nie uważasz, że mimo wszystko przesadziłaś? Elka to Elka. Ja to ja. Czy o niej chcesz teraz rozmawiać ? Tak, obrażała mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Babcia się dowie. To ci gwarantuje zbuku. I się skończy udawanie wnuka bozego NIKT sie nie dowie … z miejsca buziaki dla mojej Madziuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: NIKT sie nie dowie … z miejsca buziaki dla mojej Madziuli Byłam już na policji i zakonczy się twoja działalność bezprawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu Mam grube jak twoja psiapsi znajomości zarówno na komisariacie jak i w prokuraturze. A także w środowisku lekarskim więc można łatwo się pozbyć twojego truchla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Elka to Elka. Ja to ja. Czy o niej chcesz teraz rozmawiać ? Tak, obrażała mnie Chciałabym poznać przyczyne twojego zachowania na jej przykładzie. Niestabilność raczej do rozmowy nie zachęca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, G i n a napisał: NIKT sie nie dowie … z miejsca buziaki dla mojej Madziuli Dołączam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Mam grube jak twoja psiapsi znajomości zarówno na komisariacie jak i w prokuraturze. A także w środowisku lekarskim więc można łatwo się pozbyć twojego truchla Czekam na wezwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu Jestem pijana i mam ochotę pokzaxc swoje zdj z 2008 roku….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, G i n a napisał: Jestem pijana i mam ochotę pokzaxc swoje zdj z 2008 roku….. Najlepsza wersja siebie? Trochę dawno Edytowano 7 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Czekam na wezwanie. Juz leci golebiem na dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Juz leci golebiem na dywanie Jakie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Najlepsza wersja siebie? Trochę dawno Byłam dziewczynką … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Byłam dziewczynką … A sory. Trochę lat ci dodałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A sory. Trochę lat ci dodałem Nie pokażę jednak nie tu. A byłam śliczna … dalej jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Nie pokażę jednak nie tu. A byłam śliczna … dalej jestem To gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 24 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, G i n a napisał: Jestem stabilna jeżeli ktoś jest taki sam. Check. Stabilna jak łódka podczas sztormu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To gdzie? Private Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu Mam zablokowaną skrzynkę pisz na dagmara.esel@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, G i n a napisał: Mam zablokowaną skrzynkę pisz na dagmara.esel@interia.pl Zły mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu To spróbuj na minnie.moskowitz@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: To spróbuj na minnie.moskowitz@interia.pl Też zły. Co z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: To spróbuj na minnie.moskowitz@interia.pl Wysłałam Ci lile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Też zły. Co z tobą No jak zły jak ja zalogowana tam. A idź maila nie umiesz wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 7 godzin temu O kūrwa jaki krindż! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Też zły. Co z tobą A co ma byc niby, nàjèbàna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: No jak zły jak ja zalogowana tam. A idź maila nie umiesz wysłać To nie wiem. Wyskakuje mi że niepoprawny adres. To wyślij mi ukrytykrzyk5@op.pl 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu Nudesy proszę wysyłać na leheboy687@delaeb.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu I macie na to mało czasu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach