Malowany 661 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: I macie na to mało czasu tak Wysłałem 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu Poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wysłałem 11 Nie kłam odświeżam nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Nie kłam odświeżam nic nie ma Odswiezaj do skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu Zbuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 7 godzin temu Usuń to to. Je ja na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 7 godzin temu Odświeżam wciąż i nic nie mam wy chore zbuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Żegnajcie odchodze na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 6 godzin temu Gina nie bądź głupia, pokaz cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, G i n a napisał: Malowany jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Wyślę smsa 3 chętnym dajcie numery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, G i n a napisał: Malowany jestes? Jestem 9 minut temu, Smerfetek napisał: Odświeżam wciąż i nic nie mam wy chore zbuki A już się pewnie slinilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Oczywiście zwłaszcza na cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Smerfetek napisał: Oczywiście zwłaszcza na cb Ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Piję przez was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Nie mam nawet chleba w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Nie mam domu siedze na działkach obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Piję przez was Ale pićku masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale pićku masz. Pije bo mi zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Pije bo mi zimno A co z twoim domem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A co z twoim domem? Nie mam. Usuńcie to natychmiast zanim salowa się obudzi z barlogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Mam golembie na działce muszę nakarmić zw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Nie mam. Usuńcie to natychmiast zanim salowa się obudzi z barlogu Wkrecasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wkrecasz Niestety nie. Owinę się dywanem bo zamarznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Niestety nie. Owinę się dywanem bo zamarznę Alkoholem się nie rozgrzejesz. To złudne uczucie. Od kiedy? Nie wiem czy cię traktować poważnie, czy robisz sobie jaja, ale lepiej tutaj takich rzeczy nie pisać. Sępy tylko na to czekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Alkoholem się nie rozgrzejesz. To złudne uczucie. Od kiedy? Nie wiem czy cię traktować poważnie, czy robisz sobie jaja, ale lepiej tutaj takich rzeczy nie pisać. Sępy tylko na to czekają. To prawda. Już nic nie napisze bo magda oszaleje ze szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 6 godzin temu Zamykam … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Można sie przyzwyczaić. Mam wodę butle z gazem telewizor i mogę se napalić w piecu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: To prawda. Już nic nie napisze bo magda oszaleje ze szczęścia. Zagadaj z elką, to zniknie zanim kobylanka wstanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zagadaj z elką, to zniknie zanim kobylanka wstanie. Spi elzbieta pos kredensem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach