Baba 313 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Rozumiesz skoro wiesz, że motorem napędowym jest nienawiść. Musieli by też mieć w interesie żeby się mścić na Tobie, a że nie dajesz im powodów to jest jak jest . Tak kolorowo i pokojowo nikt z nas nie ma. Obrywa mi się oficjalnie i nieoficjalnie ( co wczytuję między wierszami). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tak? To wrzuć mi selfie na priv. Za krótko się znamy i zależy z kim sympatyzujesz , bo malowany może mnie nienawidzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Nawet zwykłe wyjazdy potrafią urastać do rangi nie wiadomo jakiego cudu. Piasek z plaży to jak drobinki złota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 16 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Gеt Out napisał: Tylko w tym miejscu się robi nie wiadomo co z posiadania czyichś fotek Może dlatego, ze potem latasz z tymi zdjęciami w swoim awatarze zwyrolu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nawet zwykłe wyjazdy potrafią urastać do rangi nie wiadomo jakiego cudu. A niektórzy to nie wierzą, że można do Pragi pojechać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Cały czas podchodzisz do tematu dzielenia się sobą z obcymi w necie pod kątem strat tego rodzaju, najmniej dotkliwych. Tymczasem prawdziwy problem może sie pojawić gdy random Cię wyśledzi i narobi kłopotów w pracy, w domu rodzinnym, czy wśród znajomych z reala, jest nawet ryzyko zostać wkręconym w straty finansowe, albo i dostać po ryju. I nie trzeba na nic z tego sobie zasłużyć, a stawianie granic takiemu będzie tylko ciekawym wyzwaniem dla niego, a nie Twoją bronią. A ty 21 stron bijesz pianę, co Malowany dostał na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak kolorowo i pokojowo nikt z nas nie ma. Obrywa mi się oficjalnie i nieoficjalnie ( co wczytuję między wierszami). Myślę że znakomita większość Cię lubi choćby za ogromne poczucie humoru, a takich ludzi się nie tyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: I to całe całowanie... I to futerko... Taaaak... To o to chodziło... O SEX! Zwierzęcy, dziki seks! Przejrzałaś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A niektórzy to nie wierzą, że można do Pragi pojechać. O właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Cały czas podchodzisz do tematu dzielenia się sobą z obcymi w necie pod kątem strat tego rodzaju, najmniej dotkliwych. Tymczasem prawdziwy problem może sie pojawić gdy random Cię wyśledzi i narobi kłopotów w pracy, w domu rodzinnym, czy wśród znajomych z reala, jest nawet ryzyko zostać wkręconym w straty finansowe, albo i dostać po ryju. I nie trzeba na nic z tego sobie zasłużyć, a stawianie granic takiemu będzie tylko ciekawym wyzwaniem dla niego, a nie Twoją bronią. To już mogli zrobić 20 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przejrzałaś mnie Pięć złotych się należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 128 Napisano 4 godziny temu Ja na przykład wierzę, że można pojechać do Pragi (nawet sprawdziłam to empirycznie). Nie wierzę tylko, że Madzia była w niej w podawanym terminie, to spora różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nieważne co finalnie. Latałeś z jej zdjęciem za to, że była dla ciebie i dla mnie człowiekiem, a miała być mi wrogiem. Ależ finał jest ważny i niezłą bekę z ciebie miałem. 4 minuty temu, salix napisał: Nawet zwykłe wyjazdy potrafią urastać do rangi nie wiadomo jakiego cudu. Zwłaszcza jak rzekomo jeździ po świecie typ który bełkocze od czapy jak po mocnych prochach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, tworki jukon welcome napisał: Może dlatego, ze potem latasz z tymi zdjęciami w swoim awatarze zwyrolu Zwłaszcza kupa i munek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Pięć złotych się należy. Mogę blikiem? Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Myślę że znakomita większość Cię lubi choćby za ogromne poczucie humoru, a takich ludzi się nie tyka. Jesteś w wielkim błędzie. Tu poczucie humoru nie jest w cenie i trudno mi skrzydła rozwinąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jadłam w tłusty czwartek Pieczesz sama czy kupujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mogę blikiem? a zbliżeniowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, KróliczekZły napisał: W tym tempie, w jakim ona przyspieszyła z regresem umysłowym i zaangażowaniem w jazgot na forum przy nowej, ćwierć wieku młodszej koleżance, to za 5 lat przy 60-tce naprawdę nie wiem, w jakim stanie będzie. Dzidzia piernik Co do reszty, w sumie mi się nie chce komentu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mogę blikiem? Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 4 godziny temu NIE ODPOWIEDZIAŁA, CZYLI COŚ MUSI BYĆ NA RZECZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a zbliżeniowo? Chcesz zapłacić za koleżankę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: Za krótko się znamy i zależy z kim sympatyzujesz , bo malowany może mnie nienawidzić. No widzisz to nie gadaj że to nic wielkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jesteś w wielkim błędzie. Tu poczucie humoru nie jest w cenie i trudno mi skrzydła rozwinąć. Co Ty opowiadasz wszędzie jest w cenie i nawet mnie potrafi rozśmieszyć. A po co skrzydła i gdzie chcesz lecieć? Sądziłem że spoczęcie na laurach nastąpiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: No widzisz to nie gadaj że to nic wielkiego. Gdyby Widmo wstawił swoje zdjęcie to by było wydarzenie epokowe. Po tym mogłabym być zamknąć to forum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Pieczesz sama czy kupujesz Zależy czy mi się chce ale ostatnio faworki piekę a pączki nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Baba napisał: To już mogli zrobić 20 lat temu. Nie chcę mi się dalej tłumaczyć tak prostych rzeczy. Zakładasz że jak 100 osób nic Ci nie wywinęło to i 100 kolejnych nie wywinie, a wystarczy 101a żeby miała coś z głową. Edytowano 4 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Gеt Out napisał: Wiedziałem że nie gustujesz w takich wypacykowanych gogusiach. Musiałabym zobaczyć by stwierdzić że nie gustuję bo nie wiem co to znaczy goguś wypacykowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 480 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Piasek z plaży to jak drobinki złota. Po dogłębnym śledztwie krzysztof ustalił, że piasek pochodził jednak z piaskownicy pod blokiem. Jeszcze chwila, a zrobi briefing prasowy i pokaże prezentację z dowodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 128 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: No właśnie zauważyłam, że wspólnie z koleżanką w wieku córki, jako te jedyne zdrowe i nieżyjące forum, masowo ostatnio wysyłacie innych karetkami na sygnale Tak trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach