Gеt Out 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: No widzisz to nie gadaj że to nic wielkiego. Bo nic wielkiego ale tutaj potrzebne jest jakieś zaufanie a to wymaga czasu zważywszy na warunki i nastroje tu panujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a zbliżeniowo? Zależy czy na zewnątrz czy w sklepie czy w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Jesteś w wielkim błędzie. Tu poczucie humoru nie jest w cenie i trudno mi skrzydła rozwinąć. Podzielam jego zdanie o Tobie. Tu w cenie jest nawalanka ale i humor, tylko może po prostu inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Chcesz zapłacić za koleżankę? Marzy o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zależy czy na zewnątrz czy w sklepie czy w domu W przymierzalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 86 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: No właśnie zauważyłam, że wspólnie z koleżanką w wieku córki, jako te jedyne zdrowe i nieżyjące forum, masowo ostatnio wysyłacie innych karetkami na sygnale Tak trzymać A na skraju wsi stoi sołtys i celuje w koguty karetki. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Bo nic wielkiego ale tutaj potrzebne jest jakieś zaufanie a to wymaga czasu zważywszy na warunki i nastroje tu panujące. O! Ciepło coraz cieplej.. Czasu potrzeba, a nie kilka zdań wymienionych na priv, to za mało, o tym mówię cały czas, a i tak nie można czuć się bezpiecznym NIGDY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Marzy o tym Etam, tylko tak piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Po dogłębnym śledztwie krzysztof ustalił, że piasek pochodził jednak z piaskownicy pod blokiem. Jeszcze chwila, a zrobi briefing prasowy i pokaże prezentację z dowodami. Ale ja wiem że normalni ludzie jeżdżą w różne miejsca , tylko nie przekonuje mnie , że typ nie potrafiący się nawet czytelnie wysłowić był wszędzie oprócz Antarktydy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: A na skraju wsi stoi sołtys i celuje w koguty karetki. Strzela w mienie NFZ???? Brzydal. Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: W przymierzalni. To nie bo boje sie zamkniętych pomieszczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 481 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, murb napisał: A niektórzy to nie wierzą, że można do Pragi pojechać. Raczej w romantyczne randki od dechy do dechy przesiedziane na forum, to już chyba zbyt oderwane od rzeczywistości nawet jak na forumowe realia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: O! Ciepło coraz cieplej.. Czasu potrzeba, a nie kilka zdań wymienionych na priv, to za mało, o tym mówię cały czas, a i tak nie można czuć się bezpiecznym NIGDY. Dobrze wygrałaś pokonując mnie na argumenty znowu . Zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To nie bo boje sie zamkniętych pomieszczeń Na zewnątrz jest zimno.Ale co kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Etam, tylko tak piszesz. Serio marzy bo ma za dużo kasy i chce wydać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1005 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Chcesz zapłacić za koleżankę? może się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 25 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Musiałabym zobaczyć by stwierdzić że nie gustuję bo nie wiem co to znaczy goguś wypacykowany No to trzeba wybadać teren i gdzie diabeł nie może tam kobietę posyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ty 21 stron bijesz pianę, co Malowany dostał na pocztę Nie o co, ani nie że dostał, tylko że tak za tym latał jak się okazja trafiła, jak kot z pęcherzem, a to pierwsza z brzegu randomka, z którą koty darł w dodatku jeszcze przed chwilą. Nie jedna z w porządku znajomych z publika. Nonsens, ale gadzi menzki kieruje się inną logiką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 481 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Ale ja wiem że normalni ludzie jeżdżą w różne miejsca , tylko nie przekonuje mnie , że typ nie potrafiący się nawet czytelnie wysłowić był wszędzie oprócz Antarktydy. Co ma styl wypowiedzi do podróżowania? Poza tym uczepiłeś się tego wyslawiania, a on się całkiem nieźle się wypowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Raczej w romantyczne randki od dechy do dechy przesiedziane na forum, to już chyba zbyt oderwane od rzeczywistości nawet jak na forumowe realia. A mnie w tym miejscu coraz mniej dziwi i zaskakuje więc czemu nie. Nie mam pojęcia czy tak ale nie wykluczam takiej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Dobrze wygrałaś pokonując mnie na argumenty znowu . Zadowolona Niech będzie że zadowolona, przy okazji zadowolę Cię tym, że w koncu będziesz mieć spokój, bo o to Ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: może się dogadamy Ja jestem na tak! Lustro już mam. Naleśniki będą później. A może nie. Nie wiem, co tam Pokraka szykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 25 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, murb napisał: Gdyby Widmo wstawił swoje zdjęcie to by było wydarzenie epokowe. Po tym mogłabym być zamknąć to forum. Przez chwilę było ale nikt nie był na tyle czujny żeby skopiować. Urodzony w czepku 11 minut temu, Onaaaa napisał: Zależy czy mi się chce ale ostatnio faworki piekę a pączki nie. Faworki są lepsze i chyba jedyne ciastka jakie lubię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1005 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Zależy czy na zewnątrz czy w sklepie czy w domu w sklepie jeszcze nie próbowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Gеt Out napisał: Co Ty opowiadasz wszędzie jest w cenie i nawet mnie potrafi rozśmieszyć. A po co skrzydła i gdzie chcesz lecieć? Sądziłem że spoczęcie na laurach nastąpiło. Nigdzie. Zaczynam być coraz bardziej znudzona tym rodzajem rozrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Serio marzy bo ma za dużo kasy i chce wydać. Ale ja nie lecę na kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: No to trzeba wybadać teren i gdzie diabeł nie może tam kobietę posyła. Diabeł to słaby goguś taki kobiety są silne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 86 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Gеt Out napisał: Ale ja wiem że normalni ludzie jeżdżą w różne miejsca , tylko nie przekonuje mnie , że typ nie potrafiący się nawet czytelnie wysłowić był wszędzie oprócz Antarktydy. Skoro ty mogłeś podróżować okrętem będąc naćpanym to bełkoczący typ tym bardziej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: w sklepie jeszcze nie próbowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 161 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nigdzie. Zaczynam być coraz bardziej znudzona tym rodzajem rozrywki. Ile teraz kosztuje śliwowica w Czechach?? Masz blisko 40km. Możesz nawet rowerem jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach