Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Niech będzie że zadowolona, przy okazji zadowolę Cię tym, że w koncu będziesz mieć spokój, bo o to Ci chodzi. Czemu tak myślisz , bo ja nigdy miałem instynktów morderczych względem Ciebie i nie będę okoniem stawał skoro oczywistym jest że duże zaufanie jest tutaj potrzebne jeżeli chodzi o wymianę fotek. A i w takiej sytuacji pewności co do zaufania może nie być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Nigdzie. Zaczynam być coraz bardziej znudzona tym rodzajem rozrywki. Wszystko z czasem powszednieje i się nudzi człowiekowi. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie chcę mi się dalej tłumaczyć tak prostych rzeczy. Zakładasz że jak 100 osób nic Ci nie wywinęło to i 100 kolejnych nie wywinie, a wystarczy 101a żeby miała coś z głową. Przelicz to na tysiące ludzi i dziesiątki portali A jeśli wywiną, to co? Nie mam "brudów za pazurami". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Czemu tak myślisz , bo ja nigdy miałem instynktów morderczych względem Ciebie i nie będę okoniem stawał skoro oczywistym jest że duże zaufanie jest tutaj potrzebne jeżeli chodzi o wymianę fotek. A i w takiej sytuacji pewności co do zaufania może nie być. Nie trzeba mieć morderczych instynktownie względem mnie, żeby tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Przez chwilę było ale nikt nie był na tyle czujny żeby skopiować. Urodzony w czepku Skąd wiesz, że nie skopiował. Może skopiował tylko czeka na odpowiednią okazję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przelicz to na tysiące ludzi i dziesiątki portali A jeśli wywiną, to co? Nie mam "brudów za pazurami". Nadal mówimy nie do końca o tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Skoro ty mogłeś podróżować okrętem będąc naćpanym to bełkoczący typ tym bardziej. Ja byłem tylko w paru miejscach i w celach zarobkowych , a tamten nawet strzelał z bazuki do chat indiańców. Może w totka wygrał tylko żeby zwiedzić cały świat to musiałby ze dwieście lat mieć, bo w Polsce też był wszędzie na każdej wsi nawet 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: w sklepie jeszcze nie próbowałem To spróbuj to łatwe przykładasz telefon do terminala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Ale ja nie lecę na kasę. To na co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Skąd wiesz, że nie skopiował. Może skopiował tylko czeka na odpowiednią okazję. Przeceniasz ich możliwości i już by latało, bo na co tu czekać aż umrę. Eh wy homo sapiens ta wasza wiara w ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ile teraz kosztuje śliwowica w Czechach?? Masz blisko 40km. Możesz nawet rowerem jechać. Tam po alkohol jeździło się ponad 20 lat temu. Fakt, byliśmy kilka razy, bo to rzut berecikiem, ale wódkę mają ohydną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Przeceniasz ich możliwości i już by latało, bo na co tu czekać aż umrę. Eh wy homo sapiens ta wasza wiara w ludzi Może Ty nie doceniasz ich przebiegłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Przeceniasz ich możliwości i już by latało, bo na co tu czekać aż umrę. Eh wy homo sapiens ta wasza wiara w ludzi Może ktoś skopiował ale nie wie że ty to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie trzeba mieć morderczych instynktownie względem mnie, żeby tak było. Bardziej skłonny byłbym bać się Ciebie, bo za dużo tej psychologii, a nie chciałbym nagi psychicznie chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Nigdzie. Zaczynam być coraz bardziej znudzona tym rodzajem rozrywki. Lubię Ciebie czytać i w wielu sprawach podobnie myślę. I tu też się zgadzam Pstrokrotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Wszystko z czasem powszednieje i się nudzi człowiekowi. I dlatego, że wam spowszedniało, znudziło, mi się od was udzieliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Tam po alkohol jeździło się ponad 20 lat temu. Fakt, byliśmy kilka razy, bo to rzut berecikiem, ale wódkę mają ohydną. Po rum jeździli tylko jeszcze wcześniej niż 20 lat, jak byłam nastolatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 161 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Tam po alkohol jeździło się ponad 20 lat temu. Fakt, byliśmy kilka razy, bo to rzut berecikiem, ale wódkę mają ohydną. Śliwowica ile ma 70 coś procent, mozniejsza niż nasza wòdka tylko 40 procent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: I dlatego, że wam spowszedniało, znudziło, mi się od was udzieliło Trzeba w końcu wydorośleć i przestać pisać o głupotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 2 Napisano 3 godziny temu Gdzie jest Elcia?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Śliwowica ile ma 70 coś procent, mozniejsza niż nasza wòdka tylko 40 procent. Nie wiem czy teraz się opłaca kupować alkohol w Czechach. Chociaż może po przeliczeniu koron na złotówki to jakiś się kalkuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nadal mówimy nie do końca o tym samym. Wręcz przeciwnie. Twój przekaz jest prosty i czytelny, ale mnie nie słuchasz. Nie widzę w człowieku potencjalnego zagrożenia (nawet w necie), ale zawsze wyznaczam swoje granice "nietykalności". Metrykalnie jestem stara baba, ale jeszcze kumam co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 161 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie wiem czy teraz się opłaca kupować alkohol w Czechach. Chociaż może po przeliczeniu koron na złotówki to jakiś się kalkuluje. Nie wiem ale śliwowica jest mocna prawie jak spirytus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kanadyjskie życie napisał: Gdzie jest Elcia?! Jestem, salowa dopadne cie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Przelicz to na tysiące ludzi i dziesiątki portali A jeśli wywiną, to co? Nie mam "brudów za pazurami". Prędzej w końcu w totka trafisz zapewniam Cię , bo wzbudzasz pozytywne emocje . A jak nie masz brudów za uszami to już w ogóle jesteś bezpieczna nawet gdybyś zamiast nicka miała dane. Wy nawet z mężem nadmiar jednej ryby spowrotem do wody co za ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Po rum jeździli tylko jeszcze wcześniej niż 20 lat, jak byłam nastolatką. Raz go kupiliśmy. Dziadostwo. Dobre były likiery, ale mi wystarczyła flaszka na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie wiem ale śliwowica jest mocna prawie jak spirytus. Bo ja wiem czy jest taka mocna. Ta sklepowa to raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: To na co Dobry wygląd i władza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 161 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Raz go kupiliśmy. Dziadostwo. Dobre były likiery, ale mi wystarczyła flaszka na rok. Robią tam u ciebie księżycòwkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Margherite napisał: Lubię Ciebie czytać i w wielu sprawach podobnie myślę. I tu też się zgadzam Pstrokrotko. Życiowa jest taka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach