murb 482 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie martw się, ja chcę. Już wysyłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: forum twierdzi że jesteś salowo.. i komu wierzyć? Tylko twojej żonie, chociaż mówią, nigdy nie wierz kobiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: pytałaś? Tak pytałam a on napisał - Oj, to może nie. Tak napisał! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Malowany napisał: Tak. Biorę fotki jak leci Ja też bym brał ale nie chco dawać... moze za wcześnie spać chodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tylko twojej żonie, chociaż mówią, nigdy nie wierz kobiecie haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Już wysyłam! Nudeska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, G i n a napisał: Da ktoś mi buziaczka? Ja się nie odważę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Tak pytałam a on napisał - Oj, to może nie. Tak napisał! taki z niego lisek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak pytałam a on napisał - Oj, to może nie. Tak napisał! Podobno żadnej okazji nie przepuszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Ja też bym brał ale nie chco dawać... moze za wcześnie spać chodze? W godzinach nocnych więcej się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 121 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Malowany napisał: Tak. Biorę fotki jak leci A nie jest tak? Skoro i Salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Nudeska? Oczywiście! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 121 Napisano 10 godzin temu Bierzesz i dajesz jak leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A nie jest tak? Skoro i Salowej A co ja gorsza i po innej matce? Zmartwię Cię =Wyżej się cenie i nie bawię się w dziecinadę za kamienicą i dziwię się, że też się w to bawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Podobno żadnej okazji nie przepuszczę Mojej fotki nie chciałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Bierzesz i dajesz jak leci Mojej nie chciał! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A nie jest tak? Skoro i Salowej Oczywiście, że tak jest. U każdej laski byłem na priv błagając o foty. Ale gady tak mają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 121 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A co ja gorsza i po innej matce? Zmartwię Cię =Wyżej się cenie i nie bawię się w dziecinadę za kamienicą i dziwię się, że też się w to bawisz A taka, że juz każdy widział na publiku, także nie wiem na co liczył, może na cud że tamto jednak było fake. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Mojej fotki nie chciałeś. Wybacz. Może źle się czułem? Nie wiem jak to wytłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 16 Napisano 10 godzin temu 26 minut temu, salix napisał: Raczej totalna desperacja kłócić się o pierwszeństwo do kogoś, kto i tak bierze wszystko jak leci, to już jest jakiś skrajny brak honoru. Ja mu się nie dziwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Oczywiście! Ja to mam jednak szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 121 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Oczywiście, że tak jest. U każdej laski byłem na priv błagając o foty. Ale gady tak mają! Napisałam tak? Zacytuj gdzie napisałam. Pada hasło to nie odmawiasz, istotna różnica, acz niewiele wnosi do sedna sprawy że masz gadzi i nic tak się nie liczy jak ciało dla was. Niech se będzie kto koleżanka czy wróg, jeden uj, wsio brać, no może prócz emerytek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Wybacz. Może źle się czułem? Nie wiem jak to wytłumaczyć Dobrze, że Pokraka chciała. Lepiej mi się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Nudeska? Mógłbym też poprosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Malowany napisał: Ja się nie odważę Słusznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ja to mam jednak szczęście Tylko błagam na wszystkie świętości - nie pisz, że jestem gruba! Bo nie jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Mógłbym też poprosić? Pytaj Brum, ja nie przekazuje dalej co dostaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Napisałam tak? Zacytuj gdzie napisałam. Pada hasło to nie odmawiasz, istotna różnica, acz niewiele wnosi do sedna sprawy że masz gadzi i nic tak się nie liczy jak ciało dla was. Niech se będzie kto koleżanka czy wróg, jeden uj, wsio brać, no może prócz emerytek. Nie gadam z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 16 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Napisałam tak? Zacytuj gdzie napisałam. Pada hasło to nie odmawiasz, istotna różnica, acz niewiele wnosi do sedna sprawy że masz gadzi i nic tak się nie liczy jak ciało dla was. Niech se będzie kto koleżanka czy wróg, jeden uj, wsio brać, no może prócz emerytek. Ale co zdrowy chłop ma odmawiać babom? Jak mu sie same pchacie na priw?? Przecież on nie Leżak że nie poda numeru lat przez 5 lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Tylko błagam na wszystkie świętości - nie pisz, że jestem gruba! Bo nie jestem! Napiszę prawdę, najszczerszą tzn że modelki powinny się wstydzić i chować tak jak i słoneczko, które przyćmiewasz blaskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach