Baba 314 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Całe szczęście, że mnie nie ma na tej liście Zaraz dopiszę. Zbyt dużo masz tych profili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wręcz przeciwnie. Będą was zachęcać do aktywności na świeżym powietrzu. Bo kto na forum chce zrzędliwych starych smutasów? Ja nie jestem wybitnie smutna a ewidentnie nie jestem młoda. Kilka innych osób też nie sprawiać wrażenia smutnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zaraz dopiszę. Zbyt dużo masz tych profili Wszystkich nie wymienisz. Będę incognito 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Baba napisał: Wiem. Moja mama paliła po pierwszej chorobie nowotworowej aż do następnej. Tato jest bardzo uczulony na swoje zdrowie i wszystkim walnął w kąt. Mama jak ja. A co mi tam. Co ma być, to będzie Co to było, krtań, płuca? Ile lat miała jak odeszła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Zero cukru napisał: Całe szczęście, że mnie nie ma na tej liście Zastanów się kto inny Cię wpisał na czarną listę i co z tego może wyniknąć. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 314 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja nie jestem wybitnie smutna a ewidentnie nie jestem młoda. Kilka innych osób też nie sprawiać wrażenia smutnych. Przecież wyraźnie wyżej napisałam: wyszczególnie niektóre osoby i atak nastąpi gdy będziecie starzy jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Umyjesz mi plecy po koleżeńsku? Później zagramy w tekken. Od 3tyś możemy rozmawiać mam rękawiczki i dużo mydła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Umyjesz mi plecy po koleżeńsku? Później zagramy w tekken. Przypominam, że Leżak myje naczynia w wodzie po kąpieli. Nie wiadomo ile takich cyklów ta woda przechodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu Muszę zarobić 3tyś na 15konsol po średnio minimum 200zl No homo pełny profesjonalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Zastanów się kto inny Cię wpisał na czarną listę i co z tego może wyniknąć. Pewnie nikt. Jestem bezkonfliktowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Od 3tyś możemy rozmawiać mam rękawiczki i dużo mydła Jeśli obiecasz, że nie zejdziesz niżej ręką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Pewnie nikt. Jestem bezkonfliktowy Rzeczywiście nikt nie miał ostatnio powodów, żeby snuć wizję zemsty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 486 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Ja też pale papierosy, ale w mieszkaniu. Nie odwalam szopek. Nigdy nie wyganiam gości na balkon i nie palę u kogoś kto tego nie robi. Jest wiele sposobów żeby zneutralizować dym papierosowy, jeśli już palimy. Wystarczy postawić jakiś ozdobny dzbanuszek i wsypać do niego kawę ( mieloną, ziarnistą). Jeśli ktoś nie wierzy w ten patent, to wystarczy sobie zadać pytanie, w jakim celu w każdej (szanującej się) drogerii stoją słoiczki z kawą. W okresie zimowym kładziemy na kaloryfer skórki cytryny, pomarańczy, można olejkiem eterycznym nacierać kaloryfer. Można też rzucić palenie, tylko po co Te wszystkie ‘patenty’ z kawą, skórkami owoców czy olejkami to nawet w mieszkaniach niepalących się nie sprawdzają, a co dopiero przy dymie papierosowym. Zapach tytoniu wchodzi w też w ściany i meble żadna cytryna na kaloryferze tego nie przykryje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 314 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Co to było, krtań, płuca? Ile lat miała jak odeszła? Najpierw pierś, potem trzustka z przerzutami. 77 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Wydaje ci się ja np mało palę na zewnątrz mieszkania bo potrafię wytrzymać te godzinę czy dwie bez papierosa. Wrócę to pale. No i dla innych wygląda jakbym nie palil nawet fajek przy sobie nie mam. Może rzeczywiście palą domach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jeśli obiecasz, że nie zejdziesz niżej ręką. Ostatnio kupiłem ps4 slim za 200 ps2 fat za 100 ps3ss za 100 a ten ngc 230 I nie szukaj nie kupisz za tyle trzeba mieć umiejętności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu A wczoraj ktoś kupił xbox one s za 270 no szkoda że mam ciężko z kasom teraz bo bylby mój tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Rzeczywiście nikt nie miał ostatnio powodów, żeby snuć wizję zemsty. Też tak myślę. Ja aniołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Ostatnio kupiłem ps4 slim za 200 ps2 fat za 100 ps3ss za 100 a ten ngc 230 I nie szukaj nie kupisz za tyle trzeba mieć umiejętności No ja ich nie mam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Przypominam, że Leżak myje naczynia w wodzie po kąpieli. Nie wiadomo ile takich cyklów ta woda przechodzi. Jaki mam plan garnek umylem normalnie i właśnie wyciągnę palki kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Najpierw pierś, potem trzustka z przerzutami. 77 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: No ja ich nie mam ;/ No to przesřane ps4slim w tym stanie jak dojdzie hen to 700zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 314 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, salix napisał: Te wszystkie ‘patenty’ z kawą, skórkami owoców czy olejkami to nawet w mieszkaniach niepalących się nie sprawdzają, a co dopiero przy dymie papierosowym. Zapach tytoniu wchodzi w też w ściany i meble żadna cytryna na kaloryferze tego nie przykryje. Może w jakimś stopniu zneutralizować. Podkreślę kolejny raz. Nie namawiam do palenia! Ale są palacze i palacze. A nieprzyjemny zapach czuć od ludzi i w mieszkaniach gdzie nikt nie pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: No to przesřane ps4slim w tym stanie jak dojdzie hen to 700zl Idę zmienić pieluchę i spać. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Jaki mam plan garnek umylem normalnie i właśnie wyciągnę palki kurczaka Tu też pałki gotujesz? Jakąś zupę z tego robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 314 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Przez kilka miesięcy byłam ogłupiała. Uważałam, że kobieta z taką energią będzie żyć długo. Umarła w domu, otoczona całą rodziną i bukietami świeżych kwiatów. W Dniu Babci. Przetłumaczyłam sobie, że tak było lepiej dla niej. Wegetacja z takim bólem, to okropna śmierć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Tu też pałki gotujesz? Jakąś zupę z tego robisz? Rosolek wychodzi można do kubka se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Baba napisał: Najpierw pierś, potem trzustka z przerzutami. 77 lat. O jej? Długo ta walka trwała między jednym a drugim? Sorry że pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Baba napisał: A nieprzyjemny zapach czuć od ludzi i w mieszkaniach gdzie nikt nie pali Tak, tylko zupełnie inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Przez kilka miesięcy byłam ogłupiała. Uważałam, że kobieta z taką energią będzie żyć długo. Umarła w domu, otoczona całą rodziną i bukietami świeżych kwiatów. W Dniu Babci. Przetłumaczyłam sobie, że tak było lepiej dla niej. Wegetacja z takim bólem, to okropna śmierć. Czasem śmierć jest rzeczywiście wybawieniem. Ale zawsze jest zaskoczeniem dla tych, którzy zostają. To piękne, że zmarła tam gdzie żyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach