Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Fifkaaa

Możecie być z kimś, kto nie ma zainteresowań?

Polecane posty

1 godzinę temu, Fifkaaa napisał:

Umiesz czytać?

ja z nim w zadnym zwiazku nie byłam i nie jestem

po prostu jest na horyzoncie

to o co pytam dotyczy jego życia, jak chce je przeżyć, a nie o to, że ma mnie rozkrecać czy zabawiasz

ja sobie sama zorganizuje czas, tylko po co byc razem skoro jedno ciagnie np. na wystawę czy do kina, a drugie spedza czas odzielnie. Żeby to chociaz miał korzysc z tego internetu, ale jak przez tyle czasu nie spotkał tam wzmianki o Picassie, to pewnie oglada głupoty

chyba sam jestes takim nudziarzem, praca dom i komp/tv

U mojej sis tak to wygląda on idzie chlac ona do galerii no a potem razem się spotykajom na obiad w restauracji 

A ty co takiego robisz że się uwazasz za nie nudziare

Według mnie popelniasz duży błąd zakładając że życie na singla = tak będzie w związku według mnie to wgl może być odwrotnie o 180 stopni musieli by się dobrac idealnie np gracz i graczka

1 godzinę temu, Fifkaaa napisał:

seksy szybko się kończą albo łóżko już nie gra takiej roli jak na początku no i co zostaje?

veto

4 godziny temu, Fifkaaa napisał:

Powiedzmy…wraca z pracy, gotuje coś, ogląda tv. W weekend przejedzie się rowerem lub pójdzie na spacer, poscrolluje social media, poleży przez tv. I tyle.

Potrzebujecie kogoś, kto ma konkretne zainteresowania lub wiedzę? Potrafi zabłysnąć wiedzą np. historyczną?

Ja fotografuję i chodzę w nocy po lesie. 

Teraz takie czasy, że ludzie są zmęczeni i wygodni. A jak mają wolne, to jadą do galerii na zakupy ☺️

Nie, fajniej jak ludzie mają zainteresowania jest w nich jakby więcej życia.

Ogólnie zależy co kto rozumje przez zainteresowania bo jeden się będzie ekscytowal czytaniem albo składaniem gratow w ciszy a drugi chce zwiedzać i balować i dla niego to pierwsze to nudy ale to są zainteresowania tak czy sråk

No tak, polityka czy tam sport np piłka nożna to też mogą być zainteresowania... wiadomo, że nie z każdym ma się ochotę gadać... swoimi też mogę innych zanudzić : ) fajnie jakby to były zainteresowania które nas zaciekawiają... bo czemu by nie. 

Edytowano przez yeya

57 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał:

Ogólnie zależy co kto rozumje przez zainteresowania bo jeden się będzie ekscytowal czytaniem albo składaniem gratow w ciszy a drugi chce zwiedzać i balować i dla niego to pierwsze to nudy ale to są zainteresowania tak czy sråk

No właśnie ja się mam za wiele zainteresowań i pasji a dla lasek co majom potrzebę restauracji jestem nudziarzem bez 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować