Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Ciekawe czy te talerze nadal się tam moczą...

Polecane posty

35 minut temu, Śliwkа w Polonezie napisał:

Klękaj do miecza pedziu 😀

znowu sie dzisiaj walnales i wpisales pod nickiem ktory ostatnio pisales ze nie jest twoj moonie 😄

pogadaicie sobie z wrobelkiem dwoch wariatów znajdzie wspolna płaszczyzne

41 minut temu, sebix libedowski napisał:

magda zaginela moze ktos ma blisko do BB niech sprawdzi czy zyje bo jak ktos przez 100 dni byl tu nieprzerwanie przez 15h na dobe a nagle go nie ma od doby to mozna podejrzewac zawal

Ona miewa takie dni chyba. Czasem w tym Rekordzie widocznie chyba każą jej coś jednak zrobić, poza siedzeniem w stróżówce 250 h w miesiącu. 

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

Co? Jak to?! Jestem jedyna osoba której fotki/pv nie chciał? Znowu?? 

Nie moich też nie chciał, ale ze mną flirtował i już po tym można było podejrzewać, że to kobieta 😏

9 minut temu, Maciek0X napisał:

Ja fotografem? Chyba ci się osoby pomyliły 😉

Skoncz pieerdolic bo pamietam jak za Nimfa i innymi latales i chciales jej foty oceniac i na priw z nimi przechodzic

Sliwka ma racje i wielu to pamieta

• Like 1

1 minutę temu, Huldra napisał:

Ona miewa takie dni chyba. Czasem w tym Rekordzie widocznie chyba każą jej coś jednak zrobić, poza siedzeniem w stróżówce 250 h w miesiącu. 

ja nie pamietam takiego dnia w ktorym jej nie bylo 😄

• Haha 1

24 minuty temu, Pokraka napisał:

Zastanawiam się ile trzeba było by je trzymać, czy 40 minut wystarczy i ile czasu zajmuje nakręcenie ich na walki. 🤔

Tak około 20 -30 minut trzeba trzymać te wałki to zalezy też od włosów, a zakręcanie to kwestia wprawy, ale myślę że przy krótkich włosach w 10 minut spokojnie można się wyrobić. 

9 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

O ile nie udaje się z niego odmiennej płci z fałszywym zainteresowaniem, włącznie z flirtem i wyciąganiem fot na pv.

Ogolnie zgadzam sie z tym co napisałeś. Ale czy chodzi ci o tę sytuację, kiedy qwerty się napaliła, że ma wielbiciela, czy coś innego jeszcze było? Bo tamto akurat widziałam i na pewno nie nazwałabym tego flirtem.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Nie moich też nie chciał, ale ze mną flirtował i już po tym można było podejrzewać, że to kobieta 😏

Przed chwilą, Mikkey napisał:

Skoncz pieerdolic bo pamietam jak za Nimfa i innymi latales i chciales jej foty oceniac i na priw z nimi przechodzic

No i już 2 osoby popierają to co napisałem. Palenie głupa to nigdy nie jest dobra strategia.

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

No i już 2 osoby popierają to co napisałem. Palenie głupa to nigdy nie jest dobra strategia.

jedna zartuje a druga to przemek 😄 gratuluje wrobelku 😄

14 minut temu, Monty napisał:

A skąd mam wiedzieć? W końcu jestem babą 😡

Kobiety potrafią się posługiwać linijką. 😁

4 minuty temu, salix napisał:

Tak około 20 -30 minut trzeba trzymać te wałki to zalezy też od włosów, a zakręcanie to kwestia wprawy, ale myślę że przy krótkich włosach w 10 minut spokojnie można się wyrobić. 

Aha, dzięki czyli opcja do rozwarzenia może będą ładniejsze niż takie po całonocnym spaniu 😅

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

jedna zartuje a druga to przemek 😄 gratuluje wrobelku 😄

I co że Przemek? Ja pamiętam dokładnie to samo co on, za tą Nimfą też latał. I za innymi. Masz psychozę nie tylko pisiorową, ale także i wróbelkową. Pożycz ketrel od Minnie.

Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał:

I co że Przemek? Ja pamiętam dokładnie to samo co on, za tą Nimfą też latał. I za innymi. Masz psychozę nie tylko pisiorową, ale także i wróbelkową. Pożycz ketrel od Minnie.

to lek na psychoze bo sie nie znam ? bierzesz ? 

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Aha, dzięki czyli opcja do rozwarzenia może będą ładniejsze niż takie po całonocnym spaniu 😅

Będziesz gotować opcję 🤔

sprawdzilem wiedze ze sie wrobelku znasz 😄 ta menelka nie wyglada mi na schizofreniczke moze dlatego ze bierze leki to i dla ciebei wrobelku jest nadzieja

6 minut temu, salix napisał:

Ogolnie zgadzam sie z tym co napisałeś. Ale czy chodzi ci o tę sytuację, kiedy qwerty się napaliła, że ma wielbiciela, czy coś innego jeszcze było? Bo tamto akurat widziałam i na pewno nie nazwałabym tego flirtem.

Sytuacji z qwerty nie kojarzę. A jego pamiętam głównie sprzed 2-2,5 roku jakoś z tych prób pseudo-flirtu z każdą. Potem praktycznie nie widziałem tego niku.

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Będziesz gotować opcję 🤔

Oj tam, piszesz jakbyś nie wiedziała, choć byś nie wiem ile razy mnie poprawiła i tak nie zapamiętam 😞

3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Sytuacji z qwerty nie kojarzę. A jego pamiętam głównie sprzed 2-2,5 roku jakoś z tych prób pseudo-flirtu z każdą. Potem praktycznie nie widziałem tego niku.

dobrze pamietasz po 2 latach  nick ktory prawie nie pisze czyzby ci maciek wpadl w oko 😄 ?

7 minut temu, Pokraka napisał:

A na noc na co kręcisz? Po papilotach też jest spoko efekt chociaż nie wiem czy na krótkich by nie wyszły sprężynki.😄

Przed chwilą, sebix libedowski napisał:

dobrze pamietasz po 2 latach  nick ktory prawie nie pisze czyzby ci maciek wpadl w oko 😄 ?

Pokazuj jeszcze bardziej jak bronisz kogoś z TWA, bo przecież tak bardzo tego nie widać. 

Pokazuj jeszcze bardziej jak bronisz kogoś z TWA, bo przecież tak bardzo tego nie widać. 

maciek to akurat twoje pisowskie TWA osle 😄 

2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

i ty z innych mas zbeke ze sie pomyla i nie rozpoznaja jednego z twoich prawie 100nickow albo posadza cie o inny jak ty nie potrafisz rozpoznac ludzi ktorzy maja 2-3 nicki

2 minuty temu, sebix libedowski napisał:

maciek to akurat twoje pisowskie TWA osle 😄 

Twoje psychotyku, bo to Ty go/ją bronisz wciąż, ja wręcz odwrotnie.

Edytowano przez Śliwka w Tesli

23 minuty temu, Mikkey napisał:

Mam małą sugestię. Może dla lepszej jasności by go nazywać Teslą?

4 minuty temu, salix napisał:

A na noc na co kręcisz? Po papilotach też jest spoko efekt chociaż nie wiem czy na krótkich by nie wyszły sprężynki.😄

Na papiloty właśnie i mimo czepku na głowie i tak mi się trochę rozwijają i są to strasznie czochrane loki 😅

Twoje psychotyku, bo to Ty go/ją bronisz wciąż, ja wręcz odwrotnie.

kiedys jak sie dowiesz kto to to przyznasz mi racje ze twoj politycnzy ziom lajkujecie sobei wzajemnie wpisy zawsze w politycnzych tematach 😄 i bijecie poklony przed stanowskim 😄

Edytowano przez sebix libedowski

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

i ty z innych mas zbeke ze sie pomyla i nie rozpoznaja jednego z twoich prawie 100nickow albo posadza cie o inny jak ty nie potrafisz rozpoznac ludzi ktorzy maja 2-3 nicki

I de.bil nadal własnej obsesji nie łapie. Śmiech na sali. Możesz 100 x powtórzyć, że czarne jest białe i co? I nic.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mam małą sugestię. Może dla lepszej jasności by go nazywać Teslą?

przemek nawet nie zakumał pewnie ze to nie ty tylko wrobelek tak samo jak pewnie nie zakumal ze to beka byla z nimfy przez macka a nie podryw 😄

Przed chwilą, sebix libedowski napisał:

kiedys jak sie dowiesz kto to to przyznasz mi racje ze twoj politycnzy ziom lajkujecie sobei wzajemnie wpisy zawsze w politycnzych tematach 😄

Tak bardzo mnie to nie obchodzi. Nie masz pojęcia co ja lajkuje, więc zamilcz już i się nie pogrążaj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się