Szansa na miliony tak 10 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Scoop napisał: Mnie sie przedwczoraj snilo, ze ojciec mojego ex wspollokatora mi przyniosl moje skradzione plyty w wielkiej torbie, chyba z 200 plyt Fajny sen. Ale nie jest zle, bo mam teraz zajeebiste sluchawki bezprzewodowe shokz openrun pro 2 i znalazlem niezle strony do sciagania muzyki, mam 300gb muzyki na karcie sd, z czego 100gb jeszcze nigdy nie sluchalem xD Chociaz tesknie za tym, jak sobie puszczalem elektro z mojej wiezy technics i wielkich glosnikow JVC, to bylo cos. Moze kiedys zostane znanym perkusista, bede mial hajs i sam mieszkal znowu, to sobie kupie nowe glosniki i znowu bede sluchal muzyki 24/7 glosno xDD Ps2 mi się trafiła z modczipem ripper 2 gold i sobie kupie płyty minimalist biało czarne i będę nagrywać ps1 i ps2 tylko chyba najpierw laser wymienię na całkiem nowy bo na ali 40 zeta i to jest bardziej chęci niż koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Gay FM napisał: To prawda Leżak jest nr 1 w spierrdoleniu Jak bym miał kupić dobry samochód to wolę se mieszkanie wymienić na 2x większe i mieć dedykowane pomieszczenia typu trejding room allegro gameroom niż szpanowac jakoms corvetom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Gay FM napisał: To prawda Leżak jest nr 1 w spierrdoleniu Jak bym miał kupić dobry samochód to wolę se mieszkanie wymienić na 2x większe i mieć dedykowane pomieszczenia typu trejding room allegro gameroom niż szpanowac jakoms corwetom. Ludzie mnie nie obchodzą co se myslom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 6 godzin temu Plyty sa fajne, ale ja teraz jestem bezdomny to slucham muzy z samsunga S8 i dolby atmos + sluchawki shokz openrun pro 2 i daja rade ;P Z neta sobie sciagam 16 bitowe albo 24 bitowe pliki flac, i dzwiek jest prawie jak z wiezy technics i plyt ;P Fajnie ze je znalazlem. Jak na warunki lesne i namiotowe to super zestaw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Scoop napisał: Plyty sa fajne, ale ja teraz jestem bezdomny to slucham muzy z samsunga S8 i dolby atmos + sluchawki shokz openrun pro 2 i daja rade Z neta sobie sciagam 16 bitowe albo 24 bitowe pliki flac, i dzwiek jest prawie jak z wiezy technics i plyt Fajnie ze je znalazlem. Jak na warunki lesne i namiotowe to super zestaw xD Wypuszczajom teraz niesamowite białe do nadruku u góry a czarne na spodzie jak ps1 nawet nie drogo wychodzi bo 25szt 45zl na allegro a może i taniej gdzieś się trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu Przynajmniej dla mnie mojego stylu mieszkania czarno bieli bardzo pasujom znalazłem też kuferek filcowaty z brązowe rączki muszę kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, RC + napisał: Lepiej wykupić bilet miesięczny MPK... skoro mieszkasz w Warszawie, czy jakimś innym większym mieście, to masz przystanki wszędzie, to raz, a dwa, autobusy co kilka minut, także szkoda kasy złotówom dawać. Zasadniczo nikt normalny, o ile nie jest bardzo bogatym człowiekiem, nie jeżdzi po Warszawie taksówkami non stop. Miesięczny kosztuje chyba stówę a zbiorkom jest bardzo funcjonalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 6 godzin temu Ja juz w gry nie gram, przerzucilem sie na perkusje. W namiocie mam tylko ksiazke, odtwarzacz do muzyki i paleczki do perkusji z padami, to sobie tam trenuje Teraz jak chodze do jazz klubu to sobie gram co chce xD Gosciu ktory tam gra na pianinie, to mnie az przytulal, bo tak mu sie moja gra podoba, mowi, ze jestem awesome xD Fajnie ze tam w jazz klubie mnie szanuja, a ja swoja milosc do muzyki moge co srode pokazac przed tlumem ludzi Tutaj na srafe moze z 5 osob siedzi albo 10 max, tam w jazz klubie jak gram na perkusji to z 50-100 osob slucha mojej gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu Hhttps://postimg.cc/v1mb9hWx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 6 godzin temu No ja milo wspominam wakacje rok temu, jak mojego wspollokatora zawineli do psychiatryka, a ja mialem 2 miesiace wolna chate. Sluchalem sobie muzyki z wiezy 24/7 i mi bylo tak dobrze. Dzien i noc leciala muzyka A z rana sobie lecialem na recykling kupic nowe plyty XDD i dalej sluchalem Fajnie bylo. A jak z kims mieszkam, to wiecznie ktos ma pretensje, ze gram na perkusji i halas albo ze slucham muzyki, kuurwy nie ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zasadniczo nikt normalny, o ile nie jest bardzo bogatym człowiekiem, nie jeżdzi po Warszawie taksówkami non stop. Miesięczny kosztuje chyba stówę a zbiorkom jest bardzo funcjonalny. Ja od 12 lat postanowiłem bujac się taxi diluj z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 6 godzin temu To masz szczescie lezak, ze masz plyty, bo ja mialem tyle plyt z muzyka, kolorowe opakowania i wszystko potracilem ;// bo bezdomnosc Teraz mam w chuuj muzyki na karcie sd i sluchawki bezprzewodowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Scoop napisał: No ja milo wspominam wakacje rok temu, jak mojego wspollokatora zawineli do psychiatryka, a ja mialem 2 miesiace wolna chate. Sluchalem sobie muzyki z wiezy 24/7 i mi bylo tak dobrze. Dzien i noc leciala muzyka A z rana sobie lecialem na recykling kupic nowe plyty XDD i dalej sluchalem Fajnie bylo. A jak z kims mieszkam, to wiecznie ktos ma pretensje, ze gram na perkusji i halas albo ze slucham muzyki, kuurwy nie ludzie. A potem zawinęli ciebie i współlokator miał raj. I tak to się kręci na zmianę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zasadniczo nikt normalny, o ile nie jest bardzo bogatym człowiekiem, nie jeżdzi po Warszawie taksówkami non stop. Miesięczny kosztuje chyba stówę a zbiorkom jest bardzo funcjonalny. Jeżdżą dziennikarze i politycy do studiów TV na wywiady, ale nawet stacje TV, radiowe, większe internetowe kanały się wycwaniły i mają swoich kierowców, którzy przywożą i odwożą zaproszonych gości, więc zaiste, wożenie się taryfami nawet dla bogatszej części Warszawy nie jest szczególnie opłacalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Przynajmniej dla mnie mojego stylu mieszkania czarno bieli bardzo pasujom znalazłem też kuferek filcowaty z brązowe rączki muszę kupić Na co Ci ten kuferek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Ja od 12 lat postanowiłem bujac się taxi diluj z tym Mhm, już wierzę, że typ co oszczędza kilkadziesiąt groszy na niespuszczaniu kupy wywala 3-4 dychy żeby podjechać do sądu taksą, gdy za 3.20 może w 15 minut dojechać tramwajem :), 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na co Ci ten kuferek? Zamierzam dużo gier nagrać głownie ps1 na ładne płyty biało czarne je w koperty białe i nalepka z opisem z drukarki termicznej Takie hobby zamiast kupować gry po 40-369 yo se będę robił sam po 1,80zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mhm, już wierzę, że typ co oszczędza kilkadziesiąt groszy na niespuszczaniu kupy wywala 3-4 dychy żeby podjechać do sądu taksą, gdy za 3.20 może w 15 minut dojechać tramwajem :), Dokładnie tak się bujam taxi Logika jako, ja stosuje i tak taniej niż samochód własny z mojom częstotliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: kilkadziesiąt groszy na niespuszczaniu kupy 180 vs 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, RC + napisał: Jeżdżą dziennikarze i politycy do studiów TV na wywiady, ale nawet stacje TV, radiowe, większe internetowe kanały się wycwaniły i mają swoich kierowców, którzy przywożą i odwożą zaproszonych gości, więc zaiste, wożenie się taryfami nawet dla bogatszej części Warszawy nie jest szczególnie opłacalne. Jeżdzą w korpo, domach mediowych itp na spotkania biznesowe, jeżdżą turyści, jakieś wyjątkowe sytuacje dojazdu na lotnisko o 4 nad ranem albo z dużym bagażem, tak. No oni nie będą się bujać autobusem. Ale statystyczny mieszkaniec jak musi gdzieś podjechać, to idzie na przystanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał: 180 vs 500 Oglądam ten cały split na projektorze i jest nudny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Zamierzam dużo gier nagrać głownie ps1 na ładne płyty biało czarne je w koperty białe i nalepka z opisem z drukarki termicznej Takie hobby zamiast kupować gry po 40-369 yo se będę robił sam po 1,80zł Na co ci tyle gier, jak do garnka nie masz co wsadzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Dokładnie tak się bujam taxi Logika jako, ja stosuje i tak taniej niż samochód własny z mojom częstotliwości Oszczędzasz na spuszczaniu kupy, kąpielach i jedzeniu kupując najtańszy szrot. Nie ma szans żeby twój umysł wymyślił żeby zapłacić 2, 3, 4 dychy zamiast 3.20. Chyba, że do tych urzędów i sądów jedziesz gdzieś dalekich przedmieść, ale to też kupujesz 75 minutowy za 4.40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Oglądam ten cały split na projektorze i jest nudny. Mi się podobał kiedyś chyba zakończenie będzie fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeżdzą w korpo, domach mediowych itp na spotkania biznesowe, jeżdżą turyści, jakieś wyjątkowe sytuacje dojazdu na lotnisko o 4 nad ranem albo z dużym bagażem, tak. No oni nie będą się bujać autobusem. Ale statystyczny mieszkaniec jak musi gdzieś podjechać, to idzie na przystanek. Jeszcze rozumiem, że ludzie w Nowym Jorku nie chcą korzystać z publicznego, bo tam faktycznie strach jeździć metrem takie rzeczy się odwalają, to samo w Paryżu... no ale w Warszawie, to aż się prosi, by korzystać, jak się nie ma auta, jest tyle opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oszczędzasz na spuszczaniu kupy, kąpielach i jedzeniu kupując najtańszy szrot. Nie ma szans żeby twój umysł wymyślił żeby zapłacić 2, 3, 4 dychy zamiast 3.20. Chyba, że do tych urzędów i sądów jedziesz gdzieś dalekich przedmieść, ale to też kupujesz 75 minutowy za 4.40. On jest nielogiczny więc to jak najbardziej możliwe. I by kupił lepsze jedzenie Amiast fajek gdyby był rozsądny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oszczędzasz na spuszczaniu kupy, kąpielach i jedzeniu kupując najtańszy szrot. Nie ma szans żeby twój umysł wymyślił żeby zapłacić 2, 3, 4 dychy zamiast 3.20. Chyba, że do tych urzędów i sądów jedziesz gdzieś dalekich przedmieść, ale to też kupujesz 75 minutowy za 4.40. No ale tak robię, tak samo kupuje konsole i drogie rtv sony apple u mnie esperanzy nie znajdziesz Ja przesuwam budżet tam gdzie dla mnie słowo kluczowe dla mnie ma znaczenie Dla ciebie nie ma wolisz masło i gnic z patologia w autobusie twoja sprawa szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Jeszcze rozumiem, że ludzie w Nowym Jorku nie chcą korzystać z publicznego, bo tam faktycznie strach jeździć metrem takie rzeczy się odwalają, to samo w Paryżu... no ale w Warszawie, to aż się prosi, by korzystać, jak się nie ma auta, jest tyle opcji. Powiem więcej, nawet ludzie z autami często nie ładują się do Centrum i okolic, Korki i długo trzeba szukać miejsc do zaparkowania. Transport publiczny jest tani i naprawdę co chwilę coś podjeżdża. Tu się koledze bajka nie spina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał: No ale tak robię, tak samo kupuje konsole i drogie rtv sony apple u mnie esperanzy nie znajdziesz Ja przesuwam budżet tam gdzie dla mnie słowo kluczowe dla mnie ma znaczenie Dla ciebie nie ma wolisz masło i gnic z patologia w autobusie twoja sprawa szczerze Ile masz minut na piechotę do najbliższego pzystanku? Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Powiem więcej, nawet ludzie z autami często nie ładują się do Centrum i okolic, Korki i długo trzeba szukać miejsc do zaparkowania. Transport publiczny jest tani i naprawdę co chwilę coś podjeżdża. Tu się koledze bajka nie spina. Musisz się pogodzić znany jestem z taxi w rodzinie każdy się dziwi ale tak postanowiłem mając 25 A mając 30 że tylko sony zero szajsu i się swoich postanowień staram trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach