Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Zrzuciłam w końcu z siebie to brzemię

Polecane posty

Nie jestem wariat, w jazz klubie ludzie maja o mnie inne zdanie xP 

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Haha beka ze starej durnej rury z mania wielkościowa xD każdy z niej beke cisnie ale jest na tyle nieogarnięta emocjonalnie ze tego nie widzi a pod helmofonem kłębią się myśli że rozkręca inby swoją wyjątkowa osoba xD to jest złota albo i platyna xD każdy stary zgred widział jej zdjecia ale elki się czepia xD 

Do kogoś musiala. xD

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Haha beka ze starej durnej rury z mania wielkościowa xD każdy z niej beke cisnie ale jest na tyle nieogarnięta emocjonalnie ze tego nie widzi a pod helmofonem kłębią się myśli że rozkręca inby swoją wyjątkowa osoba xD to jest złota albo i platyna xD każdy stary zgred widział jej zdjecia ale elki się czepia xD 

Bo jestem wyjątkowa i zawsze bylam. Bez dywanów, czerwonego szlafroka i kamienicy. No i nigdy się nie żale, że nie mam gdzie mieszkać jak ty+, że gołębie gdzieś tam srają 💃

Bujaj Balcerkowa 🚑

• Like 1

Slucham sobie zajeebistej muzyki trance i mam zgaszone swiatla 😎😎😎

Ja jestem bardziej wyjatkowy, bo umiem grac na instrumencie , a tacy ludzie to jeden na milion 😎😎

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Bo jestem wyjątkowa i zawsze bylam. Bez dywanów, czerwonego szlafroka i kamienicy. No i nigdy się nie żale, że nie mam gdzie mieszkać jak ty+, że gołębie gdzieś tam srają 💃

Bujaj Balcerkowa 🚑

Haahahhahaha sråm. Dobra nara bo ile można czytac i odpisywać starej ritardzicy i jej poyebanej koleżance ktora jest ni chłopem ni baba. Bajojao. 

No wlasnie

Ja juz poznalem salowa w realu, ale w wersji blond XDD i gada po angielsku

Jak mnje tu ostatnio nie bylo pare tygodni, to jak ja zobaczylem to od razu mi sie salowa przypomniala, bo ta sama fryzura tak samo ostrzyzona XDD

Sobie mysle ja pieerdole salowa wpadla i gada po angielsku XDD ale sie smialem wtedy sam do siebie

Czlowiek stad odchodzi, a tu mnie salowe w realu nachodza ;PP

10 minut temu, Monty napisał:

Aż tak jest źle to trzeba jakąś terapię uskutecznić 

Może lobotomia? 😄💃

Ja znalazlem zajeebista terapie na depresje, trenowanie perkusji w lesie

6 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Haahahhahaha sråm. Dobra nara bo ile można czytac i odpisywać starej ritardzicy i jej poyebanej koleżance ktora jest ni chłopem ni baba. Bajojao. 

Ja jestem sobą i nie udaje nastolatki będąc sporo starszą ode mnie. Idź bujać i tańczyć na dywanie 💃💃💃

Ja chcialbym zeby juz byla 9 rano i ide na saunowanie

Mam nadzieje, ze nie bedzie ulewy znowu

Caly dzien chyba spedze na plywalni jutro. Tylko musze sie najesc porzadnie. I jeebnac mocna kawke

Niezly kaloryfer sie robi od plywania.;) 

23 minuty temu, Monty napisał:

I tak nikt nie chce tego oglądać 😴

Nie zrozumiałeś. Nie jestem Srelcią, znam swoją wartość i takich rzeczy nie wysyłam. Także ten 💞

To co dać zastrzyk przeciwwymiotny? 💞Auć będę delikatna 💞

• Like 1

Kiedys salowa obiecalas, ze wrzucisz foto nog opalonych niby z wakacji z egiptu i jak zwykle klamalas

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie zrozumiałeś. Nie jestem Srelcią, znam swoją wartość i takich rzeczy nie wysyłam. Także ten 💞

To co dać zastrzyk przeciwwymiotny? 💞Auć będę delikatna 💞

Czy wy to widzicie?

Czy to nie jest krindż?

Salowej sie nudzi, bo jej kolega z oddzialu zapina teraz renifery w lesie XDDD

Ja mialem ostatnio traume sytuacje w sklepie, szedlem ubrany jak kosmonauta, bo na dworze mrozy byly, a ja bezdomny.... no a w torbie mialem bidon od wody, laczki od basenu i dwie wielkie butelki pepsi

Wbijam do sklepu, wpadam zobaczyc na znizki czy jakies sa, ale akurat bylem mocno najedzony, bo wczesniej u mamy sobie na air fry zaserwowalem 40 nagetsow z kurczaka i wielkie opakowanie frytek

Wiec nic nie kupilem, a na mnie sprzedawca i sprzedawczyni sie patrza, i ze niby ukradlem cos a ja o kuurwa. Mysleli, ze ja zlodziej

Potem wracam 4 godziny pozniej po plywalni, a facet mnie przepraszal, mowi ze podejrzanie wygladalem z ta torba

Teraz mam traume w ogole, dobrze ze sie ocieplilo, to nie musze sie ubierac jak kosmonauta. 

Edytowano przez Scoop

8 minut temu, Scoop napisał:

Kiedys salowa obiecalas, ze wrzucisz foto nog opalonych niby z wakacji z egiptu i jak zwykle klamalas

Nie klamala. Po prostu nie była jeszcze w Egipcie.

11 minut temu, Scoop napisał:

W styczniu jadę z moim ukochanym mężem 💞😄

4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Elka boni malowany to odpady społeczne po które już pogotowie jedzie 🚑🚑🚑🚑🚑 hihi żałosne kreatury…..

Czekam na te pogotowie i czekam.

A skad Ty mozesz wiedziec czy byla czy nie?

Tak sie sklada, ze jak wyladowalem w namiocie to salowa z Klaudia byly jedynymi osobami tutaj na srafe, ktore chcialy mi pomoc z jedzeniem.

Dzisiaj akurat bylem uziemiony w namiocie caly dzien, bo byla ulewa, masakra. A ja 0 jedzenia.

A nikt mi jedzenia do lasu nie przynosi. masakra przee...e caly dzien bez jedzenia

dobrze ze mialem 5 litry baniak z woda chociaz

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Czekam na te pogotowie i czekam.

Na telefon od pracodawcy też czekasz? Czy tylko pogaduchy z Malowanym i obrabianie tyłków ludziom z forum? 😝

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się