Zero cukru 42 Napisano 7 godzin temu Nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Możesz mnie cmoknąć w seksowny tyłek, na którym jeszcze pozostał ślad lata I wiadomość dla Srelci, która jest panną i ma dwoje dzieci (ciągnie przez to socjal) nie interesuj się cudzym mężami, tylko zajmij się swoimi obecnymi i byłymi konkubentami. I dla twojej wiadomości - mam jednego męża, więc nos z Malowanym w sos Chciałabyś ale nie, jeszcze kolację zwrócę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dawno się tak się uśmiałam Czego te biedaki z niewykupionymi receptami nie wymyślą. Dbajcie ludzie o zdrowie i zróbcie w końcu prześwietlenie głowy. Aaaa komornik zapuka do drzwi a wnet pampers obrsany haha haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Monty napisał: Chciałabyś ale nie, jeszcze kolację zwrócę. Mogę zrobić ci zastrzyk przeciwwymiotny. Potrafię robić zastrzyki, więc nie bój się i bądź grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Aaaa komornik zapuka do drzwi a wnet pampers obrsany haha haaa Te Moony, Malowane Leżaki to wszystko nadaje się na oddział zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Salowa to ci serduszkuje haaa haaa. Może liczy, że upchnie gdzieś swoje nudesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Te Moony, Malowane Leżaki to wszystko nadaje się na oddział zamknięty. i tyle powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Możesz mnie cmoknąć w seksowny tyłek, na którym jeszcze pozostał ślad lata I wiadomość dla Srelci, która jest panną i ma dwoje dzieci (ciągnie przez to socjal) nie interesuj się cudzym mężami, tylko zajmij się swoimi obecnymi i byłymi konkubentami. I dla twojej wiadomości - mam jednego męża, więc nos z Malowanym w sos Ty jesteś prawie w wieku mojej matki. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mogę zrobić ci zastrzyk przeciwwymiotny. Potrafię robić zastrzyki, więc nie bój się i bądź grzeczny W końcu znalazłaś sposób na hejterow, zaczynasz ich podrywać by nawiali to może okazać się skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu Oddzial zamkniety razem z gina i salowa xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ty jesteś prawie w wieku mojej matki. 10 lat nas dzieli Srelciu pobierająca zasiłek i emeryturę od babci. Przeglądasz oferty pracy? I do której jest dziś czynna żabka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Monty napisał: W końcu znalazłaś sposób na hejterow, zaczynasz ich podrywać by nawiali to może okazać się skuteczne. Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Monty napisał: Może liczy, że upchnie gdzieś swoje nudesy. Oj chłopie współczuje. 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znam twój nick i mam cię na oku 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie powiem 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mogę zrobić ci zastrzyk przeciwwymiotny. Potrafię robić zastrzyki, więc nie bój się i bądź grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu Elcia sie opiekuje dziecmi i nie musi isc do pracy Ma ten luksus, ze ma kase bez pracowania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Monty napisał: Może liczy, że upchnie gdzieś swoje nudesy. Blokada skrzynki. Nie jestem Srelcią, by pokazać,a jest co pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Scoop napisał: Elcia sie opiekuje dziecmi i nie musi isc do pracy Ma ten luksus, ze ma kase bez pracowania. Kiedy się opiekuje, jak dzieci z ojcami? I cały dzień siedzi na forum. Wezwać ambulans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Oj chłopie współczuje. Zaczynam autentycznie się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu To tak jak ty salowa, tez tu gnijesz calymi dniami I czym ty sie zachwycasz? Ja niemal codziennie z kobietami sobie robimy relaks w saunie finskiej. Niektore maja wysportowane figury i wielkie cycki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monty napisał: Zaczynam autentycznie się bać Brzmisz jak bicu i to nie jest komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu Ambulans zebym trafil na ten sam oddzial co ty, gina, srun, lezak i malowany? Nie dzieki xD wole sie trzymac od takich pijaczek jak ty z gina jak najdalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Scoop napisał: Ambulans zebym trafil na ten sam oddzial co ty, gina, srun, lezak i malowany? Nie dzieki xD wole sie trzymac od takich pijaczek jak ty z gina jak najdalej Otwieraj namiot. Jadą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu Jedna taka blondyna czasem wpada z rana, wielkie cycki, 180cm wzrostu, i niezle zbudowana i tak samo ostrzyzona jak salowa tylko blond wlosy XDD Kladzie sie obok mnie na drewnie i sobie lezy xD ostatnio sobie gadalismy po angielsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Blokada skrzynki. Nie jestem Srelcią, by pokazać,a jest co pokazać I tak nikt nie chce tego oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu Tak sie sklada, ze teraz sobie leze w wannie z goraca woda, slucham muzyki trance i popijam zimna woda Relaks mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Scoop napisał: Ambulans zebym trafil na ten sam oddzial co ty, gina, srun, lezak i malowany? Nie dzieki xD wole sie trzymac od takich pijaczek jak ty z gina jak najdalej Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 7 godzin temu Haha beka ze starej durnej rury z mania wielkościowa xD każdy z niej beke cisnie ale jest na tyle nieogarnięta emocjonalnie ze tego nie widzi a pod helmofonem kłębią się myśli że rozkręca inby swoją wyjątkowa osoba xD to jest złota albo i platyna xD każdy stary zgred widział jej zdjecia ale elki się czepia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Brzmisz jak bicu i to nie jest komplement. Aż tak jest źle to trzeba jakąś terapię uskutecznić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Scoop napisał: Tak sie sklada, ze teraz sobie leze w wannie z goraca woda, slucham muzyki trance i popijam zimna woda Relaks mam Wanna w namiocie? Może Srelcia w to uwierzy Dobra na dziś dosyć karmienia cie wariacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Twemu psychiatrze? W końcu... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 7 godzin temu Jestem w domu u mamy i mam wolna chate, bo mama w Polsce, a ty co? Mam glosnik marshall emberton II i sobie slucham muzyki xD Zazdro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach