Еlciаа 430 Napisano Listopad 24, 2025 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: No to na pewno bo przedszkole jest źle i tylko zwyrodniale madki tam wysylajom Co ty gadasz, nie w każdym jest tak źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 81 Napisano Listopad 24, 2025 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Co jest lepsze, wymyślony mąż, czy wymyślone dzieci i matka, która miała nie żyć, a żyje? Diagnozuję silną psychozę i kompleks Elektry. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano Listopad 24, 2025 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Będę się modlić o szybkie uwolnienie od demona seksualnego Wczoraj ujeżdżała telefon trzy godziny i krzyczała o jakims Malowanym i Elka, Elka. Ja na trójkąty się nie godziłem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: To nie do końca moja specjalizacja. To może pan kolegi zapyta, co? Teraz takie długie te kolejki. Pan się zlituje, pan coś poradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano Listopad 24, 2025 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Ja jestem normalna tak A my, rodzina Buniów, nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 (edytowany) 2 minuty temu, Bunia Męczennik napisał: Wczoraj ujeżdżała telefon trzy godziny i krzyczała o jakims Malowanym i Elka, Elka. Ja na trójkąty się nie godziłem. Malowany, Elka, Elka,Ty i żona to 6-kąt. Edytowano Listopad 24, 2025 przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 2 minuty temu, Bunia Męczennik napisał: A my, rodzina Buniów, nie. Za mało się wyczuwasz. To nie jest wiarygodne. Więcej emocji wkładaj. Staraj się bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 81 Napisano Listopad 24, 2025 2 minuty temu, murb napisał: To może pan kolegi zapyta, co? Teraz takie długie te kolejki. Pan się zlituje, pan coś poradzi. Podpytam Buni. On był krótkowzroczny, też widział kobietę, a jak przejrzał na oczy okazało się, że to Madzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Diagnozuję silną psychozę i kompleks Elektry. Gdzie doktor robił specjalizację? W Szpitalu pod wezwaniem Świętego Googla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Podpytam Buni. On był krótkowzroczny, też widział kobietę, a jak przejrzał na oczy okazało się, że to Madzia. Podejrzewam, że tylko udajesz doktora!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano Listopad 24, 2025 4 minuty temu, murb napisał: Malowany, Elka, Elka,Ty i żona to 6-kąt. Bo jestem humanistą. Chciałem zaproponować jej tradycyjne metody kontaktu między dwoma osobnikami odmiennej płci, ale się przeliczyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 12 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Nie. To ja. Mąż Bunia, męczennik. Dowód poproszę. Fotka na priva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 24, 2025 Madziu skubie właśnie Twoje ulubione winogronka. mołdawskie, czarne, słodkie…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano Listopad 24, 2025 5 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Maz i żona to nie rodzina. To atrapa. Ty jesteś i będziesz mężem byłej żony już zawsze. Ale może dobry bóg się ulituje za krzyz który wziąłeś na swe watle ramiona i zostanie Ci wybaczone. Za to się modle. I wypiłbym na tym krzyżu nawet pół litra octu w imię miłości, ale Gina tu była. Przy niej żadne pół litra się nie uchowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano Listopad 24, 2025 Pałulinie Krupińskiej napisali na pudlu ze ma figurę jak kiełbasa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: U doktora łubicza Dobrze, że nie u dr Żiwago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano Listopad 24, 2025 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Madziu skubie właśnie Twoje ulubione winogronka. mołdawskie, czarne, słodkie…. Po prostu napisz, że pijesz wino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 5 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Bo jestem humanistą. Chciałem zaproponować jej tradycyjne metody kontaktu między dwoma osobnikami odmiennej płci, ale się przeliczyłem. Czegoś Ci brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 24, 2025 1 minutę temu, Bunia Męczennik napisał: Po prostu napisz, że pijesz wino. Odstawiłam alkohol jakiś czas temu na conajmniej do końca roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 Babka na rację - sra/ka, nuda i woń obsesji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 433 Napisano Listopad 24, 2025 1 minutę temu, murb napisał: Babka na rację - sra/ka, nuda i woń obsesji. Jedyne skojarzenie jakie mam po przeczytaniu tego tematu: Czytałam książkę Magdaleny Samozeaniec "Maria i Magdalena". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Obsesji alkoholowej która magdalena wyczuwa u wszystkich abstynentów tego forum a nie czuje odoru z mordy swej przyjaciółki. Ogólnej obsesji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 Przed chwilą, Baba napisał: Jedyne skojarzenie jakie mam po przeczytaniu tego tematu: Czytałam książkę Magdaleny Samozeaniec "Maria i Magdalena". A nie z piosenką: w siną dal, w siną dal, coś tam, coś tam, lewa, prawa, w siną dal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 433 Napisano Listopad 24, 2025 Przed chwilą, murb napisał: A nie z piosenką: w siną dal, w siną dal, coś tam, coś tam, lewa, prawa, w siną dal? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano Listopad 24, 2025 Zapuszczam wąsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 3 minuty temu, Wymyślony rozwodnik napisał: Zapuszczam wąsy. Będą Ci pasowały do cycków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano Listopad 24, 2025 6 minut temu, Baba napisał: Nie. To była inspiracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 433 Napisano Listopad 24, 2025 1 minutę temu, murb napisał: To była inspiracja. Czy sugestia? Mam się oddalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano Listopad 24, 2025 3 minuty temu, murb napisał: Będą Ci pasowały do cycków. Chcialem się poczuć bardziej prawdziwy, ale nie wiem jaki mam rozmiar. Podpowiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 24, 2025 21 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: My mamy swoją pisarkę. Magdalenę Samozaoraniec de domo Bunio Uspokój się, everything will be all right. Już jadą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach