BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Czy targa toba rozwolnienie i jazni rozdwojenie? Blokujesz salowej sławę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 3 godziny temu Magda, to po co kazałaś mi się zalogować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Salowa jajogłowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 545 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Salowa jajogłowa Gdzie obecnie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Dżina plebsina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gdzie obecnie mieszkasz? W karetce pogotowia za którą podaza jakas lysa baba wyma...ąca racica co jest krindzowe i niebezpieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Hahah To co robic z wrednymi salowymi babami opetanymi przez szatana? Czy ksiadz i egzorcyzmy pomoga? Edytowano 3 godziny temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gdzie obecnie mieszkasz? Piękne, zimowe widoki masz w profilu. Twoje zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 545 Napisano 3 godziny temu Czuć alkohol i obsesję. W takim razie będzie policja i izba wytrzeźwień.. Ewentualnie egzorcysta i indianski szaman. Wylecz zazdrość i idź na AA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Dobra, ja ide do sauny na relaks xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Czeba spalić na stosie jak ona zabiǰa łosie. To karma za bycie morderczynią niewinnych zwierząt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu O w końcu się wzięłaś za koleżankę której 3 kolo się zacięło krnąbrnie. Cieszy mje to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu No wlasnie Ja bardzo lubie losie i sarny, wiele razy je widzialem i sa slodkie. Dlatego wredna magda salowa na stos i spalic a lady rowlands vel gina na gilotyne a jej łeb na pal nabić, oczy wydlubac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 545 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: W karetce pogotowia za którą podaza jakas lysa baba wyma...ąca racica co jest krindzowe i niebezpieczne Nie znam. Twoje hejterskie tematy zakładane o mnie i żółć, świadczą tylko o tobie i twoich problemach. Zrób coś z tym, bo ja ci nie pomogę. A ty mi do pięt staruszko nie dorastasz i przestań chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 3 godziny temu I pamiętajcie, nie nabijajcie sie już więcej z mojego nażyczonego , on ma piękne wyrzeźbione ciało i wielkiego pytonga, te ploty że on jest kulką i jeździ na wózku to ta wredna qweta wymyśla. A on jest taki dobry w rzeczywistości i zawsze mogą na niego liczyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, srejzi Beatka napisał: I pamiętajcie, nie nabijajcie sie już więcej z mojego nażyczonego , on ma piękne wyrzeźbione ciało i wielkiego pytonga, te ploty że on jest kulką i jeździ na wózku to ta wredna qweta wymyśla. A on jest taki dobry w rzeczywistości i zawsze mogą na niego liczyć Twój nazyczony on i tak leci na salowa wyborowa. Jeździ na wózku z krnąbrnym kołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Tak oczywiscie Najlepiej jak sribed sie smial ze mnie, ze nie umiem grac na perkusji, ze mam schizofrenie i sobie to uroilem, bo jestem schizolem A ludzie w jazz klubie mi brawa bija i mnie zaczepiaja, ze dobrze gram, a inni muzycy mnie chwala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Twój nazyczony on i tak leci na salowa wyborowa. Jeździ na wózku z krnąbrnym kołem. s'il vous plaît Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Gdzie babunio. Pewnie tworzy biale wiersze z tej rozpaczy. Albo utknol na drodze krzyżowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 545 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Piękne, zimowe widoki masz w profilu. Twoje zdjęcie? Mąż zrobił zdjęcie Wiesz, że to królik jedzie na kilku kontach? Nikola z Nastroika dobrze pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Dobra ja ide do sauny finskiej, ciekawe ile wytrzymam tym razem XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, srejzi Beatka napisał: s'il vous plaît Mersi zbuku żolipapą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mąż zrobił zdjęcie Wiesz, że to królik jedzie na kilku kontach? Nikola z Nastroika dobrze pisała A co ma robić, całymi dniami siedzi na społecznie usankcjonowanym bezrobociu i tylko jej się już te nicki mylą. A pampersa kto zmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Mersi zbuku żolipapą Zazdrościsz mi emigracji po prostu, i tego wielkiego pytonga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: A co ma robić, całymi dniami siedzi na społecznie usankcjonowanym bezrobociu i tylko jej się już te nicki mylą. A pampersa kto zmieni? Twoja stara szamboniara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu Dżina bździna to niburdiama. Niestety to są fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 545 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: A co ma robić, całymi dniami siedzi na społecznie usankcjonowanym bezrobociu i tylko jej się już te nicki mylą. A pampersa kto zmieni? Wymyślony mąż Hugh i gosposia z wymyśloną teściową, która ma drogie zęby zapłacone, przez syna wariata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 57 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, srejzi Beatka napisał: Zazdrościsz mi emigracji po prostu, i tego wielkiego pytonga Zazdroszczę Ci wielu pytongow emigranckich. Gdzie ty je wszystkie miesciesz to jest pytanie chyba tylko do lezaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 545 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Dżina bździna to niburdiama. Niestety to są fakty. Utkneli. Ale będą wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach