250GodzinTak 553 Napisano 2 godziny temu I tirowiec zablokował. Chociaż Rym Cym kiedyś podejrzewał Doktora Hefnera o blokowanie tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I tirowiec zablokował. Chociaż Rym Cym kiedyś podejrzewał Doktora Hefnera o blokowanie tematów Pamiętaj Madziu - normalność i miła atmosfera to twoja dewiza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: I tirowiec zablokował. Chociaż Rym Cym kiedyś podejrzewał Doktora Hefnera o blokowanie tematów Trzeba mieć coraz świętszą cierpliwość, żeby korzystać z Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 553 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Trzeba mieć coraz świętszą cierpliwość, żeby korzystać z Kafeterii. Nie rozpoznałaś Hefnera na nicku Doktor? Nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie rozpoznałaś Hefnera na nicku Doktor? Nie wierzę Nie mam pewności choć wykonałam eksperyment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 553 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie mam pewności choć wykonałam eksperyment. A ja pewność mam, bo zdradził go jeden szczegół (masz jeden punkt więcej ode mnie, witaj w klubie kobiet 500 +, nie 50 +) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A ja pewność mam, bo zdradził go jeden szczegół (masz jeden punkt więcej ode mnie, witaj w klubie kobiet 500 +, nie 50 +) Trochę rozczarowana jestem bo zdawało mi się, że z przytupem zerwał z forum. Ale pewnie mi się tylko zdawało. Sama też nie mogę zerwać a innym się dziwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 553 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Trochę rozczarowana jestem bo zdawało mi się, że z przytupem zerwał z forum. Ale pewnie mi się tylko zdawało. Sama też nie mogę zerwać a innym się dziwię. Nigdzie nie odszedł, bo był tutaj cały czas. A ten zlot mojej rodziny i matki, której odbiłam faceta (() kiedy moja matka jest wdową, to sprawka jego, jego wrednej żony i Moona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdzie nie odszedł, bo był tutaj cały czas. A ten zlot mojej rodziny i matki, której odbiłam faceta (() kiedy moja matka jest wdową, to sprawka jego, jego wrednej żony i Moona. No co Ty. To jednak nie w ich stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 553 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: No co Ty. To jednak nie w ich stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, murb napisał: Trochę rozczarowana jestem bo zdawało mi się, że z przytupem zerwał z forum. Ale pewnie mi się tylko zdawało. Sama też nie mogę zerwać a innym się dziwię. Stąd się nie odchodzi z własnej woli nawet po ślubie i będąc na wakacjach. Jedyne opcje to śmierć, wypadek , szantaż hakami aby ktoś nie pisał. Innych opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 2 godziny temu Śmierć członków rodziny też nie uprawnia do niekorzystania z forume. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Stąd się nie odchodzi z własnej woli nawet po ślubie i będąc na wakacjach. Jedyne opcje to śmierć, wypadek , szantaż hakami aby ktoś nie pisał. Innych opcji nie ma. Kilka osób przestało pisać bo tak. Znam takie przypadki. Robimy spotkania tych, którym Kafeteria zryła beret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 553 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Kilka osób przestało pisać bo tak. Znam takie przypadki. Robimy spotkania tych, którym Kafeteria zryła beret. Żaba, Szynszyla, Poetka i Agent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, murb napisał: Kilka osób przestało pisać bo tak. Znam takie przypadki. Robimy spotkania tych, którym Kafeteria zryła beret. Znowu chcesz bazować na białych krukach i ta wasza nadzieja z wiarą ssaków naczelnych. Jakie spotkania i ja nie zostałem zwerbowany co jest nawet zrozumiałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żaba, Szynszyla, Poetka i Agent. Też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 553 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Też. Nimfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu Ewentualnie ci co oficjalnie jakby odeszli piszą na innych nikach i udają że ich nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu Jeszczek jest grupa która tylko czyta , bo później pojawiają się i są dziwnym przypadkiem zorientowani co jest i było w tej kloace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Znowu chcesz bazować na białych krukach i ta wasza nadzieja z wiarą ssaków naczelnych. Jakie spotkania i ja nie zostałem zwerbowany co jest nawet zrozumiałe. I tak byś nie przyszedł na takie spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: I tak byś nie przyszedł na takie spotkanie. A po co miałbym po wyrok udać się , nie oszukujmy się . Ewentualnie mnie by ktoś zadźgał o ile bym wcześniej nie zażył cyjanku. Wybacz żarcik sytuacyjny, bo jakoś asekurować się trzeba co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: Ewentualnie ci co oficjalnie jakby odeszli piszą na innych nikach i udają że ich nie ma . Na 100 procent nie piszą. A nawet na 200. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: A po co miałbym po wyrok udać się , nie oszukujmy się . Ewentualnie mnie by ktoś zadźgał o ile bym wcześniej nie zażył cyjanku. Wybacz żarcik sytuacyjny, bo jakoś asekurować się trzeba co nie Widmo, myślimy zupełnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 1 godzinę temu you and me baby ain't nothing but mammals so let's DO IT LIKE THEY DO IT ON DISCOVERY CHANNEL ;PPPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Na 100 procent nie piszą. A nawet na 200. Na stówę i na dwieście to porzucimy swoje truchła udając się w kosmos jako energia i podatki za życia na ziemi . Rozśmiesza mnie Twoja wiara, a mało co potrafi spowodować śmiech u mnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Widmo, myślimy zupełnie inaczej. Oczywiście, bo myśląc jak Ty zginął bym marnie, a wcześniej z głodu zmarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żaba, Szynszyla, Poetka i Agent. Benne, Kermit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 1 godzinę temu Z każdego nałogu część ludzi wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Dogma napisał: you and me baby ain't nothing but mammals so let's DO IT LIKE THEY DO IT ON DISCOVERY CHANNEL ;PPPP "The Bad Touch" masz dobry gust muzyczny i tam jest o biologii jak powinni się kierować ssaki naczelne instynktem jak zwierzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach