murb 559 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Co nie dowodzi jednakże jej trafności. Niestety Freud pad ofiarą epoki, w której żył i tego, że jego pacjentki wywodziły się ze specyficznej grupy społecznej. Był raczej wynikiem a nie ofiarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Freud wykorzystywał swoje pacjentki do budowania swoich teorii. Był modny. Jednak to już historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Jednak to już historia Historia kołem się toczy. Może teraz jego poglądy znowu są modne? Połóż się na kozetce, rozluźnij, a ja zacznę zadawać pytania, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Ludzi z zawyżonym poczuciem własnej wartości nigdy nie przekonasz by wrócili na normalne tory. Szybciej doczekasz się krytyki na swój temat. Przy czym to Twoja ocena. Kto lubi Kreji uzna, że jej poczucie własnej wartości jest adekwatne, a Qwerty się wywyższa. Ty bardziej lubisz Qwerty to masz odwrotne zdanie i tak to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu Dobra, znowu mam ochotę na gołąbki. Takie na tydzień. Może być? Jakieś uwagi, spostrzeżenia? Słucham! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Był raczej wynikiem a nie ofiarą. Tak, to lepsze słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Przy czym to Twoja ocena. Kto lubi Kreji uzna, że jej poczucie własnej wartości jest adekwatne, a Qwerty się wywyższa. Ty bardziej lubisz Qwerty to masz odwrotne zdanie i tak to jest. Akurat z Tobą nie mam zamiaru o tym dyskutować. Jesteśmy z dwóch różnych podwórek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Miecz napisał: Posłuchaj mnie kobieto! W psychiatryku drzwi można otworzyć tylko z jednej strony, zewnętrznej. Wejdziesz, ale nie wyjdziesz. Piszesz głupoty, Twoja sprawa. Zaczynasz być upierdliwa. Myślę, że to miejsce przerosło Cię. I co najważniejsze, nie poznało się na Twojej zajebi/stości. Pozwolisz ludziom tutaj pisać tak jak chcą? Nie pozwolę, każe im odejść i zapowiem ze wrócę jak zniknie Iksinska i Kowalska ponieważ mnie zaszczuto perfidnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Historia kołem się toczy. Może teraz jego poglądy znowu są modne? Połóż się na kozetce, rozluźnij, a ja zacznę zadawać pytania, ok? Nikt nie kwestionuje samej psychoterapii, lecz jego interpretację przyczyn i takie rożne inne śmiałe tezy, które brał z wiadomej części swego ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Ty se myślisz, że po każdym wpisie będę się wbijać na profil Toteż mam już tatoo w awatarze to chyba coś ułatwiło ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, murb napisał: Spalasz się. Dla kogo spalasz się. Dla pani od angielskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Miecz napisał: Balon głupoty jest taki fajny. A jak fajnie strzela kiedy to przebijesz Powodzenia Ci życzę w tym przebijaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Nie pozwolę, każe im odejść i zapowiem ze wrócę jak zniknie Iksinska i Kowalska ponieważ mnie zaszczuto perfidnie Rzucimy monetą? Orzeł- zostajesz; reszka-spadasz. Chyba że zrobimy referendum. Kto lubi Krejzi, oprócz Pokraki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Akurat z Tobą nie mam zamiaru o tym dyskutować. Jesteśmy z dwóch różnych podwórek. I tu się mylisz, bo Krejzi to nawet na moje podwórko nie spogląda. Zresztą na moim podwórku zawsze było, jest i będzie dość pusto, to nic, już przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Rzucimy monetą? Orzeł- zostajesz; reszka-spadasz. Chyba że zrobimy referendum. Kto lubi Krejzi, oprócz Pokraki? Widze ze metody przedszkolne nadal w cenie w kręgu emeryckim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu zróbcie referendum ja mam trochę więcej honoru i mogę na to pójść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I tu się mylisz, bo Krejzi to nawet na moje podwórko nie spogląda. Zresztą na moim podwórku zawsze było, jest i będzie dość pusto, to nic, już przywykłam. Zaglądam:p zwłaszcza jak nie wiem co czynić z paznokciami:p ps zmylam tamto, przebarwienia na szczęście nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 507 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Przy czym to Twoja ocena. Kto lubi Kreji uzna, że jej poczucie własnej wartości jest adekwatne, a Qwerty się wywyższa. Ty bardziej lubisz Qwerty to masz odwrotne zdanie i tak to jest. Można też spróbować spojrzeć obiektywnie. Sympatie czy antypatie nie muszą determinować opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Widze ze metody przedszkolne nadal w cenie w kręgu emeryckim Jakkolwiek niechęć do Ciebie nazwać i tak tego nie zrozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Rzucimy monetą? Orzeł- zostajesz; reszka-spadasz. Chyba że zrobimy referendum. Kto lubi Krejzi, oprócz Pokraki? Ziemniak mnie lubi, a ja wyglądam jak czeska modelka tak orzekł mój nażyczony. a on jest dla mnie bardzo dobry. zawsze mogę na niego liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, salix napisał: Można też spróbować spojrzeć obiektywnie. Sympatie czy antypatie nie muszą determinować opinii. Ja mysle ze miecz paradoksalnie jest obiektywny, dał temu dowod nazywając koleżankę poyebana i doradzając jej pójście spać po 2 nocach bez snu poświęconych nawalance na Kafe i pisaniu o facecie Ewki Edytowano 3 godziny temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szon patroI napisał: zróbcie referendum ja mam trochę więcej honoru i mogę na to pójść Wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wątpię. Hold my beer przegrany zakład to jedyna możliwość żebym stad odeszła wiec jest to win win sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol napisał: Ziemniak mnie lubi, a ja wyglądam jak czeska modelka tak orzekł mój nażyczony. a on jest dla mnie bardzo dobry. zawsze mogę na niego liczyć No i za to Cię lubię! Pomijam to, że często wypisujesz głupoty, ale... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Hold my beer przegrany zakład to jedyna możliwość żebym stad odeszła wiec jest to win win sytuacja A mnie to lata czy będziesz tutaj pisała, czy nie. Każda potwora znajdzie w końcu swojego amatora. Tak na być. Intelektem nie grzeszysz, ale bądź chociaż zabawna. Bez złośliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: A mnie to lata czy będziesz tutaj pisała, czy nie. Każda potwora znajdzie w końcu swojego amatora. Tak na być. Intelektem nie grzeszysz, ale bądź chociaż zabawna. Bez złośliwości. To po co wyjeżdżasz z takimi dziecinnymi zaczepkami? Znowu próbujesz używać kija przeznaczonego dla twej śląskiej psiapsioly, bo to właśnie ona wyjeżdża z argumentacja na zasadzie ktos ma pisać / nie pisać/ ma odpowiedni staz i szacunek na dzielni. Wiec po co wiecznie do mnie używasz tej argumentacji, to jakies dziwne przeniesienie czy faktycznie nie rozróżniasz nickow? Edytowano 3 godziny temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 507 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Szon patroI napisał: Ja mysle ze miecz paradoksalnie jest obiektywny, dał temu dowod nazywając koleżankę poyebana i doradzając jej pójście spać po 2 nocach bez snu poświęconych nawalance na Kafe i pisaniu o facecie Ewki U niego to jak wiatr zawieje, raz mówi jedno, za chwilę zupełnie coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: To po co wyjeżdżasz z takimi dziecinnymi zaczepkami? Dla Libeda jestem nudny, dla Ciebie dziecinny. Czy potraficie uszanować opinie swoich "wrogów"? A może zawsze musicie posiłkować się epitetami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) nicki sie myla ja jestem stara nie nadazam co dopiero jedyni mondrzy i rozsadni huh wiekszosc chyba ma w doopie te klotnie pewnie i nie chce brac udzialu w klotniach rozbrykanych baborexow juz nie babofonow... Edytowano 3 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 66 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Szon patrol napisał: Ziemniak mnie lubi, a ja wyglądam jak czeska modelka tak orzekł mój nażyczony. a on jest dla mnie bardzo dobry. zawsze mogę na niego liczyć Tak nie orzekł nażyczony, tylko narzędzie do wyszukiwania sobowtórów:p no tak wyszło i co zrobisz, nic nie zrobisz a duupa jak piekła tak piecze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach