BabkaBunioBoża 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam to samo! Albo to "przyjacielskie" klepanie po ramionach. Krowę niech sobie po zadku klepie. I koleżanki, które nie powiedzą cześć, hej, tylko ryją się do całusków. Wrrrrr... O boze xD no krindz totalny jak w galeriankach. Jakby nie można było się ukłonić jak japonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, Baba napisał: Obstawiam, że zbok. Co dziwne, asystentka wyszła z gabinetu gdy ten rozpiął mi pierwszy guzik w bluzce. Byłam już po borowaniu zęba, upalne lato, ja glodna (po badaniach okresowych) podobno zrobiłam się blada. Kazał mi jeszcze zostać na fotelu, otworzył okno i wtedy pielęgniarka wyszła. W pracy się dowiedziałam, że on nie tylko względem mnie tak się zachował i były na niego skargi. Nie mam teraz siebie na myśli, ale nie piszcie ni dyrdymałów, że każdy lekarz to profesjonalista i żaden nie zasadzi się na pacjenta. Każdy może być zbokiem i molestantem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: O boze xD no krindz totalny jak w galeriankach. Jakby nie można było się ukłonić jak japonce Moje zachowanie nie jest spowodowane dojrzałym wiekiem. Taka chyba się urodziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, Bambo napisał: Ten Wychodze na chwile to tez z PRLu sie urwal, ciekawe czy wezmie murba czy Jezowa Będziemy się bić o jego względy. Albo się wyhejtowywać żeby tylko jedna została na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, Baba napisał: Kupię, serio kupię Ale w Agacie. Dla mnie najlepszy sklep i pełna obsługa. Nie wiem czy takie są w Agacie. Ja swój kupiłam akurat w necie ale model jest ikeły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Będziemy się bić o jego względy. Albo się wyhejtowywać żeby tylko jedna została na forum. to by bylo ciekawe, szkoda ze az takie gloopie raczej nie jestescie i nie bedzie nawalanki na piesci tylko dosrrywanie i szpileczki jak u cioci na imieninach ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 142 Napisano 6 godzin temu (edytowany) A te historie o niewłaściwych zachowaniach lekarzy (płci obojga, czyli zboczonych albo niedelikatnych przy badaniu) są świeże, czy pochodzą z dawniejszych czasów? Bo wydaje mi się, że jednak standardy mocno się podnoszą i różne rzeczy już nie ujdą. Choć mam całkiem świeżą (bo ok. roczną) historię, że ginekolog skomplementował mi cycki przy badaniu USG, ale to był właśnie pan poprzednia epoka, bo ok. 70-tki, a byłam u niego, bo jest uznanym profesorem. Co do wstydliwości i stresu. Stres uważam za normalny, ja stresowałam się nawet usg węzłów chłonnych na szyi Lekarze, zaglądający w pochwę, to już raczej całkiem normalne, że wywołują dyskomfort i stres. Co do przechodzenia gołym tyłkiem na fotel - nie ma opcji Fajnie, jak w gabinetach są spódniczki ginekologiczne (kapcie mi zbędne ;)), ale nawet w tych świetnie wyposażonych, nie jest to standard zawsze. Edytowano 6 godzin temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Jeeezuuu, daj mi cierpliwość Tak na szybko – kiedy zaraz Cię poniesie (działa w kilka sekund–minut) Oddech 4-7-8 albo „box breathing” (4 sek. wdech – 4 sek. wstrzymanie – 4 sek. wydech – 4 sek. przerwa) × 4–6 razy Hydroksyzyna 25 mg (na receptę, ale wiele osób ma w domu) – uspokaja bez „odurzania” w 20–40 min Propranolol 10–20 mg (też na receptę) – odcina objawy fizyczne (przyspieszone serce, drżenie) w 30–60 min Zimna woda na nadgarstki/twarz albo kostki lodu w dłoniach – fizjologicznie obniża poziom pobudzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bambo napisał: to by bylo ciekawe, szkoda ze az takie gloopie raczej nie jestescie i nie bedzie nawalanki na piesci tylko dosrrywanie i szpileczki jak u cioci na imieninach ehhh Będzie na ostro i grubo - brutalny, chamski hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: Każdy może być zbokiem i molestantem. Fakt. Na początek można ćwiczyć w samotności samomolestowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Będzie na ostro i grubo - brutalny, chamski hejt. juz to widze wsrod botow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Tak na szybko – kiedy zaraz Cię poniesie (działa w kilka sekund–minut) Oddech 4-7-8 albo „box breathing” (4 sek. wdech – 4 sek. wstrzymanie – 4 sek. wydech – 4 sek. przerwa) × 4–6 razy Hydroksyzyna 25 mg (na receptę, ale wiele osób ma w domu) – uspokaja bez „odurzania” w 20–40 min Propranolol 10–20 mg (też na receptę) – odcina objawy fizyczne (przyspieszone serce, drżenie) w 30–60 min Zimna woda na nadgarstki/twarz albo kostki lodu w dłoniach – fizjologicznie obniża poziom pobudzenia Jeszcze odstawienie Kafeterii powinno zadziałać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Jeszcze odstawienie Kafeterii powinno zadziałać. Obawiam się, że mogłoby to wywołać zbyt wielki szok dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: juz to widze wsrod botow Robię notatki z tego co się tu dzieje, napiszę konspekt i zacznę nawalankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Robię notatki z tego co się tu dzieje, napiszę konspekt i zacznę nawalankę. takie metody to Poetka miała chyba:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Robię notatki z tego co się tu dzieje, napiszę konspekt i zacznę nawalankę. Porusz wątek molestowania mnie przez Bambo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu lepiej nawalac z doopy i oblesnie abstrakcyjnie bo pasuje tu jak swini siodlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Obawiam się, że mogłoby to wywołać zbyt wielki szok dla organizmu. Masz taki przenikliwy, analityczny umysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Porusz wątek molestowania mnie przez Bambo. bicu udaje ze nie ma autyzmu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bambo napisał: takie metody to Poetka miała chyba:/ Była skuteczna? Ja będę używała dużo wulgaryzmów. Już je sobie spisuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Masz taki przenikliwy, analityczny umysł. Widzisz, a świat mnie nie docenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Była skuteczna? Ja będę używała dużo wulgaryzmów. Już je sobie spisuję. chyba jej sie znudzilo bo nie bylo co analizowac, za bardzo przewidywalne boty nie wychodzace ze swojej roli stworzone przez salowa albo łepkowska w scenariuszu do m jak miłosc huh Edytowano 6 godzin temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Porusz wątek molestowania mnie przez Bambo. Ja będę Jeża hejtować a nie Dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, murb napisał: Nie wiem czy takie są w Agacie. Ja swój kupiłam akurat w necie ale model jest ikeły. Kupię na temu, już widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bambo napisał: bicu udaje ze nie ma autyzmu huh niczego ani nikogo nie udaję - ty udajesz wariatkę a prawdopodobnie jesteś tylko pierdzielnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja będę Jeża hejtować a nie Dumbo. Czyli Dumbo zostaje przydzielona dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Widzisz, a świat mnie nie docenia. Tym gorzej dla świata! Wszyscy wielcy ludzie mieli tak jak Ty - zero szacunku i pogarda. Ale Ty jesteś ponad to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Czyli Dumbo zostaje przydzielona dla mnie? Dumbo to autonomiczna jednostka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Tym gorzej dla świata! Wszyscy wielcy ludzie mieli tak jak Ty - zero szacunku i pogarda. Ale Ty jesteś ponad to. Przekonałaś mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Kupię na temu, już widziałam O! Na to nie wpadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach