Baba 352 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, murb napisał: O! Na to nie wpadłam. Ja widziałam, póki co wpadam na inne rzeczy i już 5 zamówienie zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: psychiczny jestes, daj se siana bo krindz Mnie tam powiewa, może być krindż może nie być krindż - bez różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu jakie szarady w ogole, zaraz Iskra bedzie miala kisiel w majtach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Mnie tam powiewa, może być krindż może nie być krindż - bez różnicy. nie bedzie niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ja widziałam, póki co wpadam na inne rzeczy i już 5 zamówienie zrobiłam Temu to odchłań bez dna. A jak Ty patrzysz w odchłań to ona patrzy na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: nie bedzie niczego Kononowicz miał rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Bambo napisał: Ten Wychodze na chwile to tez z PRLu sie urwal, ciekawe czy wezmie murba czy Jezowa ile ja się tego naszukałem co ja takiego robię? wybory fałszuję? studentów biję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: jakie szarady w ogole, zaraz Iskra bedzie miala kisiel w majtach Iskrze nie dam rady. Będę musiała opuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, murb napisał: Nie mam zamiaru! Czekam! wanna już prawie pełna - wołaj Jeżyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Temu to odchłań bez dna. A jak Ty patrzysz w odchłań to ona patrzy na Ciebie. Poza dobrem i złem: "Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ile ja się tego naszukałem co ja takiego robię? wybory fałszuję? studentów biję? jesli ich masz to moze bijesz jak jaki Puchacz jak nie zacytuja odpowiedzi z chatu gpt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu huuuh ale mhrok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: wanna już prawie pełna - wołaj Jeżyka Nie mogę jej znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Lucyfer mogl byc Jezusem, na pewno nie kojarzy mi sie jakos negatywnie huh Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Bambo napisał: Lucyfer był Jezusem Idi Amin był Lennonem Edytowano 2 godziny temu przez Grabaż amator wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Temu to odchłań bez dna. A jak Ty patrzysz w odchłań to ona patrzy na Ciebie. Właśnie skasowałam kolejną kuszącą zniżkę. Zamówiłam rzeczy, których nie widziałam u siebie a chcę je mieć w mieszkaniu i w plenerze. Ani jednego ciucha, bielizny czy butów. Dla siebie ino torebka, biżuteria i etui. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Bаzyl napisał: Poza dobrem i złem: "Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie". Wiedziałeś o tym, że kiedy stajesz na skraju przepaści to normalne, że masz ochotę zrobić jeszcze jeden krok? To ma nawet jakąś swoją nazwę ale niestety zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Idi Amin był Lennonem tak sobie bredze, czasem nie ekscytuj sie zanadto Babka albo lezak moze by lubily takie kocopoły huuh na pewno nie chce gadac z jedynymi madrymi z kutem w lapie Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Nie mogę jej znaleźć. Jestem ale boję sie ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Właśnie skasowałam kolejną kuszącą zniżkę. Zamówiłam rzeczy, których nie widziałam u siebie a chcę je mieć w mieszkaniu i w plenerze. Ani jednego ciucha, bielizny czy butów. Dla siebie ino torebka, biżuteria i etui. Ja czekam na przesyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: Wiedziałeś o tym, że kiedy stajesz na skraju przepaści to normalne, że masz ochotę zrobić jeszcze jeden krok? To ma nawet jakąś swoją nazwę ale niestety zapomniałam. Nigdy nie miałem takiej ochoty. Chyba, że piszesz o tym w przenośni. „l’appel du vide” – dosłownie „wezwanie pustki” Edytowano 2 godziny temu przez Bаzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jestem ale boję sie ciebie (Możesz udawać, że Cię nie ma? Ja będę udawała, że Ciebie szukam. Kisiel wystygnie i zacznę marudzić, że taki zimny to nie może być.) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: tak sobie bredze, czasem nie ekscytuj sie zanadto Babka albo lezak moze by lubily takie kocopoły huuh na pewno nie chce gadac z jedynymi madrymi z kutem w lapie Wyjmij palec z ciрki i skup się na pisaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Nigdy nie miałem takiej ochoty. Chyba, że piszesz o tym w przenośni. To nie przenośnia. Tak niektórzy mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: (Możesz udawać, że Cię nie ma? Ja będę udawała, że Ciebie szukam. Kisiel wystygnie i zacznę marudzić, że taki zimny to nie może być.) Dobrze więc mnie nie ma a jakby co zawsze możemy sie podzielić ja biorę głowę ty brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Wyjmij palec z ciрki i skup się na pisaniu. uo boze ale mi zaimponowałes cycu teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To nie przenośnia. Tak niektórzy mają. „l’appel du vide” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobrze więc mnie nie ma a jakby co zawsze możemy sie podzielić ja biorę głowę ty brzuch A na co mi brzuch. Ja chcę łydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To nie przenośnia. Tak niektórzy mają. Chat giepete nie ma takich ciągot raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bambo napisał: uo boze ale mi zaimponowałes cycu teraz nie było trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach