Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Nie chce mi się przewijać strony.

Polecane posty

8 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary więc to już zależy od indywidualnych talentów skoczności.

Nieprawda, kula ma różne wymiary - średnicę, promień, pole powierzchni, objętość...

Edytowano przez Bаzyl

3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Ooo, ja też zaliczyłam wizytę od pani co mnie płodem poznała 😄 Ale ona była nowoczesna, nawet w reklamie tv wystąpiła 😄

Ja podobnie, chodziłam wiele razy na wizytę do ginekologa który prowadził ciążę mojej mamy.

4 minuty temu, murb napisał:

Wymagał Ci służbowo czy to zbok jakiś był?

Obstawiam, że zbok. Co dziwne, asystentka wyszła z gabinetu gdy ten rozpiął mi pierwszy guzik w bluzce. Byłam już po borowaniu zęba, upalne lato, ja glodna (po badaniach okresowych)  podobno zrobiłam się blada. Kazał mi jeszcze zostać na fotelu, otworzył okno i wtedy pielęgniarka wyszła. 

W pracy się dowiedziałam, że on nie tylko względem mnie tak się zachował i były na niego skargi. 

Nie mam teraz siebie na myśli, ale nie piszcie ni dyrdymałów, że każdy lekarz to profesjonalista i żaden nie zasadzi się na pacjenta. 

Akurat w badaniu ginekologicznym sama świadomość bycia oglądaną i badaną przez obce osoby jest jakoś odrzucająca. Z niecierpliwością czekam na to, aż AI zastąpi ginekologów.

• Haha 1

2 minuty temu, Baba napisał:

Obstawiam, że zbok. Co dziwne, asystentka wyszła z gabinetu gdy ten rozpiął mi pierwszy guzik w bluzce. Byłam już po borowaniu zęba, upalne lato, ja glodna (po badaniach okresowych)  podobno zrobiłam się blada. Kazał mi jeszcze zostać na fotelu, otworzył okno i wtedy pielęgniarka wyszła. 

W pracy się dowiedziałam, że on nie tylko względem mnie tak się zachował i były na niego skargi. 

Nie mam teraz siebie na myśli, ale nie piszcie ni dyrdymałów, że każdy lekarz to profesjonalista i żaden nie zasadzi się na pacjenta. 

Haha serio. No ja bym na pewno nie zostawiła tego a ty zostałaś dalej?

6 minut temu, Bаzyl napisał:

Nieprawda, kula ma różne wymiary - średnicę, promień, pole powierzchni, objętość...

Myślę, że Elcia domyśla się, że chodzi o średnicę skoro rozważa przeskakiwanie 😉

14 minut temu, murb napisał:

Przechytrz go i zamów stołeczek w ikele. 👍

Kupię, serio kupię 🤣 Ale w Agacie. Dla mnie najlepszy sklep i pełna obsługa.

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

U gina tak co 1,5 roku wychodzi. 

Ja już dawno nie byłam a coś czuję że by znaleźli 

5 minut temu, Baba napisał:

W gabinecie ginekologicznym:

- Panie doktorze, może jakiś buziak na pożegnanie?

- Nie, nie... Nie mogę. Wie pani, etyka lekarska... Ja nawet bzykać się z panią nie powinienem.

• Haha 1

Ten Wychodze na chwile to tez z PRLu sie urwal, ciekawe czy wezmie murba czy Jezowa 🤔

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Ja już dawno nie byłam a coś czuję że by znaleźli 

Ja pewnie umrę na coś na co się akurat nie zbadałam jak mój ojciec przykładnie chodzący na kontrolę cholesteroli i prostat.

16 minut temu, salix napisał:

Skąd ja to znam. Każda wizyta lekarska wywołuje u mnie stres, sama rozmowa o tym potrafi mnie naprawdę zestresować dlatego zwykle nawet nie biorę udziału w dyskusjach o lekarzach etc. bo dla mnie to już za bardzo niekomfortowe. Ludzie kompletnie nie rozumieją, jak to naprawdę wygląda od środka i jak bardzo może być męczące, a komentują głupkowato.

Jak miło trafić na kogoś, kto rozumie moją psychikę. Większość interpretuje to właśnie w głupi sposób. Nie ma się czego wstydzić, on takich miał setki, dla niego to chleb powszedni, już nie myśl żeś taka piękna i się na ciebie rzuci...

Nie o to chodzi!  

• Like 1

starsi lekarzy sa bardziej chamscy jakby a ci mlodzi bardzo spoko

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Ja pewnie umrę na coś na co się akurat nie zbadałam jak mój ojciec przykładnie chodzący na kontrolę cholesteroli i prostat.

Ja tam jestem gotowa na śmierć chorobowo ale jak se pomyślę o tym korowodzie do lekarzy to nie ma takiej opcji

1 minutę temu, Baba napisał:

Jak miło trafić na kogoś, kto rozumie moją psychikę. Większość interpretuje to właśnie w głupi sposób. Nie ma się czego wstydzić, on takich miał setki, dla niego to chleb powszedni, już nie myśl żeś taka piękna i się na ciebie rzuci...

Nie o to chodzi!  

No jeśli masz traumę po dentyście to się nie dziwię. Ale to wszystko w głowie i tak

4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Myślę, że Elcia domyśla się, że chodzi o średnicę skoro rozważa przeskakiwanie 😉

"Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary"

No właśnie nie ma. Ma wiele wymiarów. Mogłaś napisać, że kula z definicji wszędzie ma taką samą średnicę.

• Haha 1

7 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Haha serio. No ja bym na pewno nie zostawiła tego a ty zostałaś dalej?

Wybiegłam z przychodni (jest przy samej ulicy) i zobaczyłam nadjeżdzającą taksówkę. Zatrzymałam ją i kazałam zawieźć pod sam blok. W połowie drogi sobie uświadomiłam, że mieszkam w innym mieście niż przychodnia i chyba kasy mi nie starczy 🤣  Nie starczyło. Mama zapłaciła.

3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Bo młodzi są przystojniejsi i bardziej podniecający.

moze wypalenie zawodowe

1 minutę temu, Baba napisał:

Wybiegłam z przychodni (jest przy samej ulicy) i zobaczyłam nadjeżdzającą taksówkę. Zatrzymałam ją i kazałam zawieźć pod sam blok. W połowie drogi sobie uświadomiłam, że mieszkam w innym mieście niż przychodnia i chyba kasy mi nie starczy 🤣  Nie starczyło. Mama zapłaciła.

Czyli byłaś mloda bardzo

9 minut temu, Bаzyl napisał:

"Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary"

No właśnie nie ma. Ma wiele wymiarów. Mogłaś napisać, że kula z definicji wszędzie ma taką samą średnicę.

Jeeezuuu, daj mi cierpliwość 🙏

5 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

No jeśli masz traumę po dentyście to się nie dziwię. Ale to wszystko w głowie i tak

Tak! To wszystko w głowie siedzi. Niepokój się objawia poceniem dłoni a czasem i biegunka ze stresu. Jakieś 15 lat temu miałam badane ciśnienie oka. Musisz się położyć na kozetce. Czekam aż mi lekarz oko zakropi a ten robi głupią uwagę, że mam ładnie opalone nogi.  Mam swoją okulistkę, która niestety wyjechała na urlop i on miał kontynuować leczenie do jej powrotu. Spróbuj przynajmniej zrozumieć takie osoby jak ja, dla których  dotyk obcej osoby jest "brutalnym" okradaniem z intymności. 

Przed chwilą, Baba napisał:

Tak! To wszystko w głowie siedzi. Niepokój się objawia poceniem dłoni a czasem i biegunka ze stresu. Jakieś 15 lat temu miałam badane ciśnienie oka. Musisz się położyć na kozetce. Czekam aż mi lekarz oko zakropi a ten robi głupią uwagę, że mam ładnie opalone nogi.  Mam swoją okulistkę, która niestety wyjechała na urlop i on miał kontynuować leczenie do jej powrotu. Spróbuj przynajmniej zrozumieć takie osoby jak ja, dla których  dotyk obcej osoby jest "brutalnym" okradaniem z intymności. 

No rozumiem masz jak masz. Trzeba krótko z chamami. Mnie wkùrwia ocieranie przypadkowe o obcych. Wychodze z ciała wtedy

15 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Czyli byłaś mloda bardzo

No. 24 lata.

2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

No rozumiem masz jak masz. Trzeba krótko z chamami. Mnie wkùrwia ocieranie przypadkowe o obcych. Wychodze z ciała wtedy

Mam to samo! Albo to "przyjacielskie" klepanie po ramionach. 

Krowę niech sobie  po zadku klepie. I koleżanki, które nie powiedzą cześć, hej, tylko ryją się do całusków. Wrrrrr...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się