RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 22:52 Knury opasłe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano czwartek o 22:54 5 minut temu, Fifofa napisał: Wiem głupie ale wstawię miałem lepszą nie będę szukać wstawię tą Spoko tylko zuzanna to nie zosia. Tutaj piosenka dla ciebie : 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano czwartek o 22:55 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko tylko zuzanna to nie zosia. Tutaj piosenka dla ciebie : Aha no wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano czwartek o 23:04 6 minut temu, Fifofa napisał: Aha no wiesz. Chciałam piosenkę dla zuzanny ale ciężko znaleźć. Chyba takiej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano czwartek o 23:07 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałam piosenkę dla zuzanny ale ciężko znaleźć. Chyba takiej nie ma. Znalazłem zobacz jak wygląda fajne stare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano czwartek o 23:11 3 minuty temu, Fifofa napisał: Znalazłem zobacz jak wygląda fajne stare A ja tą najbardziej lubię: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano czwartek o 23:12 Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ja tą najbardziej lubię: Ale młody ile miał lat 23? Kukiz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1095 Napisano czwartek o 23:12 28 minut temu, Onaaaa napisał: A dla Zuzanny to oczywiste 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano czwartek o 23:13 Zuzia lalka nieduża. To chciałam wkleić. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano czwartek o 23:21 8 minut temu, Fifofa napisał: Ale młody ile miał lat 23? Kukiz Wyskakuje że 22. Fajny był ten film i ta piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano czwartek o 23:34 13 minut temu, Onaaaa napisał: Wyskakuje że 22. Fajny był ten film i ta piosenka. Kukiz mógłby jeszcze śpiewać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano czwartek o 23:37 2 minuty temu, Fifofa napisał: Kukiz mógłby jeszcze śpiewać . A to lubisz? Lubilam przy tym tańczyć powolne. Szkoda że poszedł w politykę to go zniszczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano czwartek o 23:43 5 minut temu, Onaaaa napisał: A to lubisz? Lubilam przy tym tańczyć powolne. Szkoda że poszedł w politykę to go zniszczyło. Tak zobacz aktualne Bo tutaj jest jak jest. Najlepsza propozycja na dziś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano czwartek o 23:48 5 minut temu, Fifofa napisał: Tak zobacz aktualne Bo tutaj jest jak jest. Najlepsza propozycja na dziś. Tak tą bardzi tez lubię i pasuje tutaj. Jeszcze tą lubie: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano czwartek o 23:57 9 minut temu, Onaaaa napisał: Tak tą bardzi tez lubię i pasuje tutaj. Jeszcze tą lubie: I 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano piątek o 00:04 6 minut temu, Fifofa napisał: I Na tym byłam niedawno na koncercie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano piątek o 00:06 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Na tym byłam niedawno na koncercie: Duchowny śpiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano piątek o 00:11 (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Duchowny śpiewa Fajnie spiewa. Myślisz że pasował do scally? Edytowano piątek o 00:11 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano piątek o 00:17 5 minut temu, Onaaaa napisał: Fajnie spiewa. Myślisz że pasował do scally? Tak. Znalazłem coś też alternatywnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano piątek o 00:24 6 minut temu, Fifofa napisał: Tak. Znalazłem coś też alternatywnego Każdy film z fasolą jest śmieszny choć gość miał depresję. Ciężko sie śmiać a w środku płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano piątek o 00:26 Lubię tą kołysankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano piątek o 00:31 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubię tą kołysankę Patrzę Święta i oczywiście Kewin jak co roku a tu to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano piątek o 00:37 10 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię tą kołysankę Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1383 Napisano piątek o 00:40 1 minutę temu, Fifofa napisał: Dobranoc Dobranoc Piter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 412 Napisano poniedziałek o 22:02 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 24 Napisano poniedziałek o 22:03 Dnia 12.12.2025 o 10:59, Kocopoł napisał: Nie s r a j kiedy odjadę tak Na wózku inwalidzkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 412 Napisano poniedziałek o 22:06 (edytowany) 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Na wózku inwalidzkim Strasznie wulgarna jesteś Edytowano poniedziałek o 22:07 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 24 Napisano poniedziałek o 22:10 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Strasznie wulgarna jesteś Nie jestem twoja grazyna więc choi cie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 412 Napisano poniedziałek o 22:14 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Nie jestem twoja grazyna więc choi cie to? Złośliwa, ostra do bólu policjanto opanuj wśćiek do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 24 Napisano poniedziałek o 22:16 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Złośliwa, ostra do bólu policjanto opanuj wśćiek do ludzi Jeśli nie chcesz doświadczać mojej impertynencji to mnie nie zaczepiaj. Nie zamierzam być twoim forumowym zabawiaczem ani zapchajdziuro soł won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach