Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Malowany napisał: Też mi się to podoba. Mam coś z diabła. Zaraz ci ktoś po złości da reakcje żeby to zepsuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jakby zbokowi poszarpalo to na yt taki film by sie nadal.. Ale te kobiety to noszą na stałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Zaraz ci ktoś po złości da reakcje żeby to zepsuć. Niestety to nieuniknione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale te kobiety to noszą na stałe. ja mysle ze moze te zagrozone, wracaja noca przez park z imigrantami albo cos podobnego. no musza nosic,.chyba ze zdążą szybko zaaplikowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Akurat ty najwięcej piszesz o kopulacji i o narządach płciowych jak leżak. Może w myśl przysłowia głodnej chleb na myśli. Hehe Hej, dziś cię Śliwka w Polonezie obrażała. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Monty napisał: Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. teraz jak o tym napisales to przypomnialem sobie ze patelnie musze umyc po kotletach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Munek tobie tylko peny w głowie. Nie podbijaj do mnie bo i tak ci nie staje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Monty napisał: Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. A w domu wszyscy zdrowi? Pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Bambo napisał: Hej widziałaś Frankensteina może Jeszcze nie i nie wiem czy warto bo trochę już tego było i się widziało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 5 minut temu, Malowany napisał: Niestety to nieuniknione. No wiem, też jeszcze wczoraj miałam taką ładną punktacje 69 no i mi popsuli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: Haha szwagry. Dopre * dobre , pewnie zamierzona literowka ale lepiej poprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A w domu wszyscy zdrowi? Pytanie retoryczne. No dwóch gości z którymi sobie radośnie privkujesz i slesz nudesy. Jeśli to nie trójkąt to cuckold. Który tylko obserwuje? Lex on wyglada na takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Get Out napisał: Podobno jesteś biseksem ukrze i nisko upadłeś. Hehe Niżej niż ty? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Get Out napisał: Zapytaj ai i pokaż jaki jesteś znawca kina. Hehe He he jest oznaką ciężkiego upośledzenia, często się powtarza w przypadku IQ poniżej 80. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Monty napisał: No dwóch gości z którymi sobie radośnie privkujesz i slesz nudesy. Jeśli to nie trójkąt to cuckold. Który tylko obserwuje? Lex on wyglada na takiego Długo nad tym myślałeś? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Długo nad tym myślałeś? xD Tobie wymyślenie czegoś takiego zajmuje pewnie kilka dni, ale nie każdy cierpi na taką przypadłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 6 minut temu, Еlciаа napisał: No wiem, też jeszcze wczoraj miałam taką ładną punktacje 69 no i mi popsuli. Pierwsza osoba, która umyślnie mi to zepsuje w piekel. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie bez powodu przecież wstydzisz się flagowca jak śliwkowy zbok. Hehe Nie mogę bo z flagowca obracam Jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeszcze wygryzie jeżyka bo nie dość, że jest gotowa kupić każdą bzdurę, to jeszcze będzie się na ich podstawie rzucała do ludzi z łapami. Zobaczysz, jeszcze zostanie "nietuzinkowym charakterem" i "wysoką inteligencją" Puchaczu, mizerne twoje starania. Po co ci tyle kont? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: Hejka Pisz kim jesteś, albo wypad. Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Monty napisał: Tobie wymyślenie czegoś takiego zajmuje pewnie kilka dni, ale nie każdy cierpi na taką przypadłość. Ja nie mam pojęcia w jakim celu w ogóle o coś takiego pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Bambo napisał: To Krejzi Nie widziałem, żebyś podniosła rękę do odpowiedzi. Siadaj, pała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja nie mam pojęcia w jakim celu w ogóle o coś takiego pytasz. Z ciekawości jak to wygląda bo zazdrości nie widać. Faceci nie lubią się dzielić więc opcje są 2. Ocierają się pensmi albo jeden lubi patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Malowany napisał: Pisz kim jesteś, albo wypad. Hej Widzisz już ci popsuli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 10 minut temu, miszluft napisał: No coz ‚pozycje’ na forum ma jaka ma, mocarne trio sie rozpadło, zostało lizanie zada największym odpadom, co zrobisz nic nie zrobisz Bez obaw, trio ma się dobrze, gdzie jest natomiast twój grubcio, nie broni swojej petite? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Get Out napisał: Chciałbyś i raczej blokujesz komunikatory tak jak forum ukrze. Hehe Język jest miła i chętna więc co w tym dziwnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Monty napisał: Z ciekawości jak to wygląda bo zazdrości nie widać. Faceci nie lubią się dzielić więc opcje są 2. Ocierają się pensmi albo jeden lubi patrzeć. Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz i lepiej śpisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 27 minut temu, Malowany napisał: Pisz kim jesteś, albo wypad. Hej to femcelka, niewolnica libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: to femcelka, niewolnica libeda To grubo. Na stos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach