murb 611 Napisano 55 minut temu czas policzyć straty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 479 Napisano 50 minut temu (edytowany) to przez femcele i ich zachowanie, skąd one sie biorą? Edytowano 50 minut temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 4 Napisano 46 minut temu 7 minut temu, murb napisał: czas policzyć straty. Czas to wypić kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Czas to wypić kawę Drugą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 45 minut temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to przez femcele i ich zachowanie, skąd one sie biorą? Mnie nie pytaj. Ja jestem kulturalna oraz taktowna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 44 minuty temu Przez nemesio nie ma, bo to taka sama zglaszajaca do bana kanalia jak salowa i mod potem usuwa tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 44 minuty temu 8 minut temu, murb napisał: czas policzyć straty. Może tylko pozdrawiac można. To pozdrawiam! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 4 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Drugą. To oczywiste, po pierwsza sięgasz po przebudzeniu z jednym okiem zamkniętym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Czas to wypić kawę Za wcześnie na "hejnałówke" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 4 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Mnie nie pytaj. Ja jestem kulturalna oraz taktowna. Ja też, a jednak bana dostałam, teraz wiem, że pewnie za femcelstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To oczywiste, po pierwsza sięgasz po przebudzeniu z jednym okiem zamkniętym Zrobiłam sobie dziś śniadanie pracy i zapomniałam zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 40 minut temu Pokazcie stopki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 40 minut temu Pora na śniadanie 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 4 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Za wcześnie na "hejnałówke" To się wypije kolejna, do 12.00 pijemy kawy by nie zasnąć, po 12. 00 by nie umrzeć z głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 40 minut temu Pora na pokazanie waszych stopek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja też, a jednak bana dostałam, teraz wiem, że pewnie za femcelstwo To się robi za bardzo skomplikowane. Ja protestuję. Powinny być jasne zasady za co i kiedy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 479 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, Dimentio napisał: Przez nemesio nie ma, bo to taka sama zglaszajaca do bana kanalia jak salowa i mod potem usuwa tematy nie zglaszam, tylko czyszcze forum z osob nie respektujacych regulaminu, socjopatow i innych zaburzeńców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 39 minut temu Jakbyscie pokazaly stopki to byscie bana nie dostaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Pora na śniadanie 🥱 Zostało w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To się wypije kolejna, do 12.00 pijemy kawy by nie zasnąć, po 12. 00 by nie umrzeć z głodu. Dlaczemu prowadzicie tak niezdrowy tryb życia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 39 minut temu (edytowany) Moze zacznij od wyczyszczenia siebie i znikaj typie Edytowano 39 minut temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 4 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Zrobiłam sobie dziś śniadanie pracy i zapomniałam zabrać. Tez zrobiłam i zgadnij co? Zjadłam już wszystko co miałam na cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 38 minut temu No to wychodz z pracy I do domu po sniadanie I wracaj do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To się wypije kolejna, do 12.00 pijemy kawy by nie zasnąć, po 12. 00 by nie umrzeć z głodu. Tylko dwie wypijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 38 minut temu A jakie kawy pijecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tez zrobiłam i zgadnij co? Zjadłam już wszystko co miałam na cały dzień Takie małe zrobiłaś i się dziwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 4 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Dlaczemu prowadzicie tak niezdrowy tryb życia? Praca wymaga poświeceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 37 minut temu Ja sobie zaraz pije druga kawke I wskakuje do wanny wziac sobie poranna goraca kapiel dziewczyny xD Ktora chce dolaczyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 36 minut temu Wspolczuje wam pracy, ja zaraz bede lezal w wannie z goraca woda I pachnaca piana.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 611 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, Dimentio napisał: A jakie kawy pijecie Czarne bez cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach