Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Opłaty zrobione tak

Wigilię za 3 tygodnia

Polecane posty

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nigdzie nie twierdziłem że nie istnieje jakaś grupa która dba o poprawność polityczną i jak w oczy nie zapytają to poza kurtyną będą drżeć łacha czemu jeszcze nie wyszła za Lipeda i nie urodziła mu bełkotka. Hehe 

A ciebie pytają przy stole, kiedy się ożenisz i rozmnożysz, skoro u ciebie kompletna indolencja z tym? Idąc twoim tokiem rozumowania 🙂 

• Haha 1

3 minuty temu, SusieBannion napisał:

A dla kogóż to widmok wyprawia Wigilię? 😉 Ciekawe, bo zazwyczaj jest tak, że to osoby samotne są zapraszane do tych z rodzinami, ze względów praktycznych, gdyż jednej osobie nie opłaca się przyrządzać tyle jadła i silić się na duże przygotowania, a rodziny i tak to zawsze robią, choćby często ze względu na dzieci. A tu widmok galę rodzinną wyprawia, ok 😉 

Płaska miałaś nie zaczepiać i tata chyba znowu spuścił cię ze smyczy. Hehe 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nigdzie nie twierdziłem że nie istnieje jakaś grupa która dba o poprawność polityczną i jak w oczy nie zapytają to poza kurtyną będą drżeć łacha czemu jeszcze nie wyszła za Lipeda i nie urodziła mu bełkotka. Hehe 

a cb pytajo przy Wigilii czy wolisz penesy i czemu wgl zbliżasz się do 40 i nie masz żony ?

Przed chwilą, SusieBannion napisał:

A ciebie pytają przy stole, kiedy się ożenisz i rozmnożysz, skoro u ciebie kompletna indolencja z tym? Idąc twoim tokiem rozumowania 🙂 

Uzewnętrznianie się z życia prywatnego pod publiczke to raczej twoja domena płaska decho i tylko patrzeć jak z porodówki zaczniesz klikać ku uciesze gawiedzi . Hehe 

3 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Też lepiej zapakować trochę słabo widok bluzy ja się staram te prezenty np nie oglądać dokładnie najlepiej jak zamowione wysylkowo to od razu paczke inpostu można zawinac w papier ozdobny i naprawdę jest frajda z odpakowania może nie taka jak mistery box bo się spodiewasz co kupiłaś ale jednak nie miałaś jeszcze w lapkach

Mi to przypimina jasia fasolę 😆 

Poza tym jezyk ludzie nawet dzieci często zamawiają coś pod choinkę i to nie koliduje za bardzo z tym żeby i sobie samemu zrobić bo skoro dziecko potrafi napisać list do św mikołaja i tam podac że chce xboxa to mniej więcej wie jak ten xbox wygląda i się go już spodziewa 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Uzewnętrznianie się z życia prywatnego pod publiczke to raczej twoja domena płaska decho i tylko patrzeć jak z porodówki zaczniesz klikać ku uciesze gawiedzi . Hehe 

A teraz skup się. Zaatakowałeś Salix o to, że rzekomo przy wigilijnym stole zadają jej pytania o to, kiedy będzie miała dzieci. Sam nie masz dzieci i żadnych widoków na nie (nie masz partnerki i nigdy nie miałeś, twoja rodzina niewątpliwie o tym wie). Stąd logiczne pytanie - czy ciebie też pytają przy stole o to, kiedy będziesz miał dzieci, skoro twierdzisz, że takie zachowanie to norma? 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Mi to przypimina jasia fasolę 😆 

Bardzo bogaty człowieka 

Przegląd od AI

+3

Majątek aktora grającego 

Jasia Fasolę, czyli Rowana Atkinsona, jest szacowany na około 150 milionów dolarów (Well.pl, Plejada) lub 60 milionów funtów (WP Film). Jego bogactwo pochodzi głównie z kariery aktorskiej, w tym z wielkiego sukcesu serialu "Jaś Fasola", a także z innych filmów (np. "Johnny English") i reklam. 

Szacunkowa wartość: około 150 milionów dolarów lub 60 milionów funtów.

Główne źródła dochodu:

Rola Jasia Fasoli i związany z nią sukces filmów pełnometrażowych.

Inne produkcje aktorskie, takie jak seria "Johnny English".

Dochody z reklam dla znanych marek.

Wydatki: Aktor jest znany ze swojego zamiłowania do samochodów, co stanowi znaczną część jego wydatków. 

5 minut temu, Get Out napisał:

Płaska miałaś nie zaczepiać i tata chyba znowu spuścił cię ze smyczy. Hehe 

Tata cię trzymał na smyczy? Biedaku, wiedziałam tylko o wazonach i piciu 🙂 

4 minuty temu, Get Out napisał:

Pierwsza ciąża po 40stym roku życia bywa niezwykle ryzykowna, dlatego nic, tylko trzymać kciuki. 

1 minutę temu, SusieBannion napisał:

A teraz skup się. Zaatakowałeś Salix o to, że rzekomo przy wigilijnym stole zadają jej pytania o to, kiedy będzie miała dzieci. Sam nie masz dzieci i żadnych widoków na nie (nie masz partnerki i nigdy nie miałeś, twoja rodzina niewątpliwie o tym wie). Stąd logiczne pytanie - czy ciebie też pytają przy stole o to, kiedy będziesz miał dzieci, skoro twierdzisz, że takie zachowanie to norma? 

Bardzo nietaktowne by to było.

1 minutę temu, Margherite napisał:

Bardzo nietaktowne by to było.

Krzysio twierdzi, że normalne 🙂 

Żeby to jeszcze jakieś duże pieniądze były z tego co pamiętam to ja ten papier ozdobny kupuje ostatniego dnia może nawet w wigilię to jest przeceniony 5x i kosztuje jakieś 99gr max kilka zł 

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Niby głupie ale idąc tom logikom najlepiej nic nie robić bo i tak się umrze 

Nie no spoko skoro tak lubisz to czemu nie robić? 

Krzysio twierdzi, że normalne 🙂 

Absolutnie.Ogólnie pytanie kiedy dzieci będa gdzies w większym gronie to nie na miejscu. 

• Like 1

Przed chwilą, Margherite napisał:

Absolutnie.Ogólnie pytanie kiedy dzieci będa gdzies w większym gronie to nie na miejscu. 

Dla mnie to w ogóle abstrakcja, nigdy nie byłam świadkiem czegoś podobnego. Może wśród jakichś prostych ludzi o burackich mentalach to się zdarza.

• Like 2

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Może to tesz zależy od tego jak żył ja np miałem mamę z takim podejściem że to olewala albo nie dostalem nic albo wrzucila pomarancze w siatce czy czekoladę i 10zl i miała beke że po co

A teraz chce mieć normalnie i prezenty zapakowane elegancko 

5 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Pierwsza ciąża po 40stym roku życia bywa niezwykle ryzykowna, dlatego nic, tylko trzymać kciuki. 

Ty rzeczywiście już zostałaś regularną hejterą, pijanico 🙂 

8 minut temu, SusieBannion napisał:

Za trudne. On nigdy nie widzi, że zarzuca ludziom swoje problemy.

Takie są fakty, moja droga, i wcale to nie był żaden przytyk w twoją stronę. Spuść trochę powietrza, bo latasz tu wiecznie spięta. 

• Like 1

1 minutę temu, SusieBannion napisał:

Nie tylko ona, jezyk wczoraj też wymiotował gdy widmok z radością opisywał po swojemu Pieprz. Obie mają jakiegoś gwoździa w mózgu, a mitoman aż klaszcze uszami i dziś od razu wszedł na bojowo.

Przed chwilą, sxcxd napisał:

przecież prawdę ci jedynie pisze ze taka ciąza jest ryzykowna

W takim razie dobrze, że miałabym jeszcze sporo czasu, pomijając, czy w ogóle planuje ciążę 🙂 

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Takie są fakty, moja droga, i wcale to nie był żaden przytyk w twoją stronę. Spuść trochę powietrza, bo latasz tu wiecznie spięta. 

A ty pijana, każdy ma swoje rozrywki 😎

5 minut temu, Onaaaa napisał:

No mowie dużo ta przyjemność porwania nie kosztuje 1-4zl miałbym za to batonika a tak ładnie wygląda i mam przyjemność odpakowac raz w roku głupotę za parę zl można zrobić zwłaszcza że wszystko jest takie plynne w wydatkach wystarczy nie trafic w promke hipermarket i się na czymś do stołu przeplaci równowartość papieru

3 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Może to tesz zależy od tego jak żył ja np miałem mamę z takim podejściem że to olewala albo nie dostalem nic albo wrzucila pomarancze w siatce czy czekoladę i 10zl i miała beke że po co

A teraz chce mieć normalnie i prezenty zapakowane elegancko 

Ja dostawałam ma mikołaja więcej a pod choinkę już coś małego. Ale jednak zapakowane były zawsze.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie tylko ona, jezyk wczoraj też wymiotował gdy widmok z radością opisywał po swojemu Pieprz. Obie mają jakiegoś gwoździa w mózgu, a mitoman aż klaszcze uszami i dziś od razu wszedł na bojowo.

Czyli dobrotliwa amebka rozwija się pod skrzydłami jukońskiego hejterzyny. Widocznie próbuje mocniej zasłużyć na łaskę 😉 

Przed chwilą, sxcxd napisał:

kilka latek to nie jest dużo, a i coraz więcej ludzi ma problemy z zajściem, zwlaszca w tym wieku

Nie zaglądaj mi w macicę blokowaczu tematów, bo "będę rzygoł" 🤢

3 minuty temu, sxcxd napisał:

przecież prawdę ci jedynie pisze ze taka ciąza jest ryzykowna

O, bloker po stronie Gieni. Kto by się spodziewał 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się