Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Caryca jaki ma Avatar , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Co to jest poduszka z brzuszkiem? Ja chcę taką z dziurą na środku i rogami do rąk. To dla kalek kręgosłupowych. Widziałaś tako? Z rogami? To szatańskie. Z dziuro znam. Ja chce kordle 25 kilo wagi przygniatajonco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 1 godzinę temu o jest jakiś temat o pierdołach dla niemogących spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja się dosyć naspalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernike napisał: Chrupkami, słownik mi napisał cebulkami, ale lubię cebulę Niedługo sobie kupię kilka i wpieerdole jak jablka Bo jestes pjerdolony grindz co mieszka w śmietnisku i ludzi wyzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Z rogami? To szatańskie. Z dziuro znam. Ja chce kordle 25 kilo wagi przygniatajonco 5 kilo kaszojada działa tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1066 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Do kiedy ten Kubuś ma opłaconą reklamę? Jak mnie ona wkutwia, bo nie można strony na niej przewijać. A uj wam w dochody, teraz tym bardziej tego badziewia nie kupię słyszałaś o rozszerzeniach do przeglądarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Bo jestes pjerdolony grindz co mieszka w śmietnisku i ludzi wyzywa I bardzo dobrze Musicie znać swoje miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: słyszałaś o rozszerzeniach do przeglądarki? Mam w samsungowej adblocka a tu siedzę na chrome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1316 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mk777 napisał: O, to może jeszcze nie jestem taki stary Reksio ma 57 lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Dawno nie zarwalem nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: 5 kilo kaszojada działa tak samo. Jezu przestań mu tu zachęty pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1066 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: 5 kilo kaszojada działa tak samo. ale kołdra Cię w nocy nie obrzyga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, darth Jar Jar napisał: o jest jakiś temat o pierdołach dla niemogących spać Pierdoła z Gądek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ale kołdra Cię w nocy nie obrzyga Tylko w dzień mnie obrzygiwali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja wyłączam JavaScripta i po reklamach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1066 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Mam w samsungowej adblocka a tu siedzę na chrome. przesiadka na firefoxa + uBlock Origin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Ja wyłączam JavaScripta i po reklamach przeciez bez java skript strona nie działa poprawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: przesiadka na firefoxa + uBlock Origin Albo Brave żadnych ublock nie potrzeba nawet na smartfonie Edytowano 1 godzinę temu przez xfce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Wlanczam katatonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1066 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Tylko w dzień mnie obrzygiwali coś czuję, że babka się może jeszcze skusi na progeniturę po takiej reklamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, xfce napisał: przeciez bez java skript strona nie działa poprawnie Postowac mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Włanczam XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: przesiadka na firefoxa + uBlock Origin Kiedyś miałam fire na tel i mi nie leżał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Zielony zbuku emigrancki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xfce 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Kiedyś miałam fire na tel i mi nie leżał. No to Brave wygląda prawie jak chrome tylko jest szybszy i ma wbudowany bloker reklam Edytowano 1 godzinę temu przez xfce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Spieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: coś czuję, że babka się może jeszcze skusi na progeniturę po takiej reklamie Mam w zanadrzu jeszcze jedną reklamę tego typu. kupcia ma przepiękny kolorek, nic tylko słoneczka malować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Wolałbym sobie grac w gry teraz ale nie moge, bo zaraz tu wbijam i robię się rozkojarzony i mnie zabijają, a inni że jestem noob I jak mam grac Skasuje przeglądarkę w piizdu internetowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach