Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Zapieerdala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Inhalujesz się kałem dziedzka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Terror madek error babek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Poczaruj mi na kuutasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Inhalujesz się kałem dziedzka? Skont ten pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Skont ten pomysł? Bo to było niepokojące. Emfaza kalowa mnie odraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Spanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Wolę starców niż dziedzi. Zawsze płacze na starych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Spanie sranie się rymuje jak do pracy Polacy biedacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Filip zgnilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A ty babka nie musisz jutro rano wstać do pracy? Bo ja nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Jestem emerytka i rencistka kaleka leze w barłogu jak magdalena nomen omen ta co kotami w piecu paliła i co mi zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu To Spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To fajnie masz Możesz wbijać posty na kafe Szkoda że potem moderator wpadnie i znowu zbanuje Nie da się tu wbijać postów Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Będę bil oczy podbijał będę gwałcił o zabijal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Bo jak nie to co stara kaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ... mnie to Napisz książke o tym Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Jar jar binks Nie mogę spać a bardzo powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Zobaczysz suprajs klątwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Do spania bo jutro rano do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Napisze o twoim przypadku wielkiej glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Tera mam tryb katatonia i mnie w dupe pocałuj ruda malpo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Caryca kupa słońca maluje dobrze czytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, mk777 napisał: Czy można liczyć tu na jakąś kawę, w tej kafeterii? Albo chociaż cukier do kawy? Tutaj możesz liczyc jedynie na wodę po ogórkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Mam wielką głowę, dlatego siedzę w namiocie, a w internecie jej nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Napisze o twoim przypadku wielkiej glowy Daj mu lepiej duuupyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 19 minut temu, Jeździec bez fiuta napisał: Daj mu lepiej duuupyy Ty mi daj Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jeździec bez fiuta napisał: Daj mu lepiej duuupyy Jak ty owsikom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Zerzne cię w zaowsiczona DOOPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach