Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, miszluft napisał: Tutaj możesz liczyc jedynie na wodę po ogórkach Zdrowa xD Ja lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Widać że gej że hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No Przemek ma fajny tyłek, srennie też tak twierdził Zerznalbym go chętnie Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: No Przemek ma fajny tyłek, srennie też tak twierdził Zerznalbym go chętnie Łot jesteś gejem? Bi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Stopy też ma fajne jak hobbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Ej co sie stało z uzyszkodnik. Ona była bi i sapioseksualna dlatego tak przyciągała ja kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, miszluft napisał: Łot jesteś gejem? Bi? Kocham tylko Przemka Chce mu pokazać jak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Stopy też ma fajne jak hobbit Lizalbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Tu tylko knury opasle i zboki sapio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem xD ale pamiętam ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Czemu nikt mi qrwa nie odpisuje. Jak muszę spać to zasrywacie powiadomieniami i wciągacie jak bagno. A tera spać nie mogę i co? Ch wam w de (dla tych co nie lubia ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Haha jeebal was pies co nie lubią krejze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Lizalbym Wiem bo widać po twarzy że tęsknisz za stopami. Pewnie ma smaczne te pazury zwłaszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Tak, wyjadalbym Przemkowi brud spod paznokci Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Haha jeebal was pies co nie lubią krejze xD Psa też byś kochal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Sernike napisał: Do spania bo jutro rano do pracy jutro nie pracuję i co mi zrobisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu No to w niedzielę do spania wieczorem bo w poniedziałek do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Nawet sraryca niby spać nie może a jej już nie ma. Chciałam sie zapytać co sie wtedy robi liczy barany czy lepiej owsiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Ja mam katatonia i na mnie nie liczcie nie będę was zabawiać za darmo skończyło sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Nie chyba że ten pies to Przemek Pravik z Lyszkowic to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Stopy też ma fajne jak hobbit stopy też wstawiał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A co to katatonia Chyba taki zespół jest rockowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Psa też byś kochal Wczoraj jak mi ta sraka dosrywala i myslalam ze to ty to kazałam jej policzyć owsiki przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Tak, dawno temu Piękne żylaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, darth Jar Jar napisał: stopy też wstawiał ? Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Wczoraj jak mi ta sraka dosrywala i myslalam ze to ty to kazałam jej policzyć owsiki przed snem Ja wole hajs liczyć ten którego nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernike napisał: No to w niedzielę do spania wieczorem bo w poniedziałek do pracy a skąd pomysł że rano ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Wstawmy wszyscy stopy i ucieknijmy z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja już wstawiałem z wanny Babka widziała i Dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach