miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, darth Jar Jar napisał: miejscami są jeszcze Czyli są krowie. Śląsk je pokonał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Jakby to była zamierzona pomyłka wybrałabym lepsza pomyłkę tamto to było porażka raczej Ja nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Zawsze jest szansa Na instrumencie grać już umiem Nigdy nie wiadomo co się w życiu wydarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Zawsze jest szansa Na instrumencie grać już umiem Nigdy nie wiadomo co się w życiu wydarzy. No wiemy. Na fujarach i kobzach grasz jak wirtuoz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Na bebnach i talerzach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ale nie umiem się porozumiewać z ludzmi w realu Jak wyłączam tel i neta to nie mam nikogo, dziwnie się wtedy czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Czarny Śląsk Kurna muszę spać jutro już nie ma bimbania nastąpiła ostateczna kumulacja 4 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu To twoja kara za krnabrnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja tam pieerdole Jutro mogę spać w dzień Ale będę musiał DOOPE ruszyć prysznic wziąć;P To dobrego spania krejze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Czarny Śląsk Kurna muszę spać jutro już nie ma bimbania nastąpiła ostateczna kumulacja 4 dni Ja też zara wstaje bo jestem poyebana i to się już nie odmieni żadnym cudem bozym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Nie spać zwiedzać zap… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu No nie wiem czy kara, po prostu nie mam żadnych kolezanek Z kolegami pourywalem kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Ja też zara wstaje bo jestem poyebana i to się już nie odmieni żadnym cudem bozym No ja tez stwierdziłam ze to już jest poyebanie jak dziś byłam ledwo przytomna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Pieprz zasnęła pod ciężarem guwniakow chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Spoko ja może też w weekend odespie i wrócę w poniedziałek xD Weekend bez kafe na pewno dobrze mi zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Ja w styczniu sie odmienie i będę nowym wspaniałym człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Pieprz zasnęła pod ciężarem guwniakow chyba A gowniaki na niej spio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja chyba też muszę być pojeebany że olałem real dla internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: No ja tez stwierdziłam ze to już jest poyebanie jak dziś byłam ledwo przytomna Katatonia i wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A ja się nie odmienie xD Będę tak sam jak dzisiaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: A gowniaki na niej spio? Polecała mi kordle obcionzeniowo z dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A co to katatonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A teraz kim jesteś krejze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: A co to katatonia Twoja stara tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Trenowanie perkusji na razie mi się znudziło Ważne że ludzie mnie z depresji wyleczyli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Jedni biorą leki na depresję żeby się wyleczyć, a mnie ludzie wyleczyli z jazz klubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Jak mi będzie smutno i będę chcial się zabiic to pójdę do jazz klubu, zagram znowu na perkusji i wszyscy się będą cieszyc razem ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Sernike napisał: A teraz kim jesteś krejze? Teraz jestem upadłą kobieta na skraju załamania nerwowego i fizycznego z niezrobionym praniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Oni są nawaleni to się cieszą z byle guwna No nie oszukujmy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Jak ja bym tam poszła i zagrała na cymbałach to też by klaskali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach