250GodzinTak 569 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Lepiej zadbaj o dobrą premię z pracy i przyszykuj święta dla najbliższych. Zostaw jeden talerz pusty dla bezdomnego,.nie najbliższych. A ty będziesz miał premie w pracy i wigilię firmową? Ten pusty talerz to dla ciebie ma być przygotowany? Bo tak wynika z twojego dialogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Lepiej zadbaj o dobrą premię z pracy i przyszykuj święta dla najbliższych. Zostaw jeden talerz pusty dla bezdomnego,.nie najbliższych. Premię świąteczną już dostałam, świąt nie spędzam sama tylko spędzamy je rodzinnie, wiec nie szykuje wszystkiego sama a robimy wszystko rodzinnie, swoją cześć zdążę przygotować. Nie bój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 569 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Są jednostki, które z agresora momentalnie przechodzą w ofiarę, ale akurat Ty reprezentujesz drugi typ, najpierw ofiara, potem dopiero agresor. Masz rację, i to jest mój błąd, nigdy więcej nie poświęcę Ci nawet sekundy uwagi. Po uj? To i tak obróci się przeciwko mnie. Co Ty chcesz mi tak naprawdę udowodnić? Może jednak warto poczekać na popleczników? Wtedy będzie łatwiej. Pikawa ci zaraz wysiądzie i żyłka pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty będziesz miał premie w pracy i wigilię firmową? Ten pusty talerz to dla ciebie ma być przygotowany? Bo tak wynika z twojego dialogu A jak myślisz ja pozwolę mnie dymano. Moje to moje, co ich niech idą do nich. Tradycji jestem wierny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pikawa ci zaraz wysiądzie i żyłka pęknie Jedna popleczniczka już jest. Nie ma najmniejszego znaczenia, że to chorągiewka. Na ten moment jest przydatna. Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jedna popleczniczka już jest. Nie ma najmniejszego znaczenia, że to chorągiewka. Na ten moment jest przydatna. Jest i druga popleczniczka, jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: Są jednostki, które z agresora momentalnie przechodzą w ofiarę, ale akurat Ty reprezentujesz drugi typ, najpierw ofiara, potem dopiero agresor. Masz rację, i to jest mój błąd, nigdy więcej nie poświęcę Ci nawet sekundy uwagi. Po uj? To i tak obróci się przeciwko mnie. Co Ty chcesz mi tak naprawdę udowodnić? Może jednak warto poczekać na popleczników? Wtedy będzie łatwiej. Srata tata. Do mnie też miałeś się nie odzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Premię świąteczną już dostałam, świąt nie spędzam sama tylko spędzamy je rodzinnie, wiec nie szykuje wszystkiego sama a robimy wszystko rodzinnie, swoją cześć zdążę przygotować. Nie bój się. Tego się trzymaj nie zapomnij o tym talerzu pustego dla bezdomnego. Tradycja nad tradycjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Jest i druga popleczniczka, jak coś Widzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, Miecz napisał: Są jednostki, które z agresora momentalnie przechodzą w ofiarę, ale akurat Ty reprezentujesz drugi typ, najpierw ofiara, potem dopiero agresor. Masz rację, i to jest mój błąd, nigdy więcej nie poświęcę Ci nawet sekundy uwagi. Po uj? To i tak obróci się przeciwko mnie. Co Ty chcesz mi tak naprawdę udowodnić? Może jednak warto poczekać na popleczników? Wtedy będzie łatwiej. Potrzebujesz widowni? Ja nie. Jednak możemy powrócić do rozmowy jak będzie widownia. Przypominam, że to Ty nadajesz ton naszym rozmowom, rozmawiam z Tobą tak jak Ty wybierasz. A Ty zacząłeś od najazdu na mnie, wiec rozmowa potoczyła się jak potoczyła. Edytowano 1 godzinę temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Srata tata. Do mnie też miałeś się nie odzywać A czy się odzywam? Tylko wspomniałem na usuniętym temacie, bo koleżanka Pokraka ma jakiś uraz do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, taka_pokraka napisał: Wszedłeś na forum od pierwszego postu zacząłeś atak na mnie, gdzie ja cały czas spokojnie Tobie odpisuje, że ok może być wszystko moja wina. Mogę być głupia i naiwna i dawać się manipulować i zasadzie to wszystko mogę. Po czym ogłaszasz, że ja zwalam winę na wszystkich za swoje spier/dolenie. Dobry jesteś! Jeszcze zaraz bana wyrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ty będziesz miał premie w pracy i wigilię firmową? Ten pusty talerz to dla ciebie ma być przygotowany? Bo tak wynika z twojego dialogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Jeszcze zaraz bana wyrobisz Coś znowu insynujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Potrzebujesz widowni? Ja nie? Jednak możemy powrócić do rozmowy jak będzie widownia. Przypominam, że to Ty nadajesz ton naszym rozmowom, rozmawiam z Tobą tak jak Ty wybierasz. A Ty zacząłeś od najazdu na mnie, wiec rozmowa potoczyła się jak potoczyła. Biedna Pokraka i jej hejter Miecz. Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Liczę się z tym, w końcu trzeba tępić najbardziej szkodliwe i nikczemne jednostki na forum. Bez przesady! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Biedna Pokraka i jej hejter Miecz. Współczuję. Mieczu, ja tylko uznaje Twoje męskie prowadzenie, tańczymy tak jak prowadzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A czy się odzywam? Tylko wspomniałem na usuniętym temacie, bo koleżanka Pokraka ma jakiś uraz do Ciebie. Tego nie czytałam. Screenów nie chcę. Zaraz tam uraz. Dogryza od czasu do czasu, naśmiewa z mojego naturalnego wyglądu, ale ja to wyjaśniam z nią od ręki i życie toczy się dalej. Ogólnie, jest jedną z normalniejszych i można z nią pogadać o życiu zwykłego szaraka. Ty dobrze o tym wiesz i nie możesz się pogodzić z faktem, że ona lubi kogoś, kogo twoim ( i moim zdaniem) lubić się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, paprykarz szczecinski napisał: Resztki przyjdą i dokończą po co wyrzucać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bez przesady! Moderacja jednak uznała, że to ja byłam ostatnio najgorsza i wyrobiłam jako jedyna bana wiec jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Coś znowu insynujesz? Nie a co bym miała insynuować? Oststnio pokraka z postawa zen probowala odpierać twoje fochy i w efekcie na sam koniec otrzymała jeszcze bana było to przekomiczne. Ale co tu jest do insynuowania skoro to fakty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tego nie czytałam. Screenów nie chcę. Zaraz tam uraz. Dogryza od czasu do czasu, naśmiewa z mojego naturalnego wyglądu, ale ja to wyjaśniam z nią od ręki i życie toczy się dalej. Ogólnie, jest jedną z normalniejszych i można z nią pogadać o życiu zwykłego szaraka. Ty dobrze o tym wiesz i nie możesz się pogodzić z faktem, że ona lubi kogoś, kogo twoim ( i moim zdaniem) lubić się nie da Szkoda, że z natury nie jestem uległy. Wtedy moje życie wyglądałoby zgoła inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Moderacja jednak uznała, że to ja byłam ostatnio najgorsza i wyrobiłam jako jedyna bana wiec jednak. Tak ci się tylko wydaje. Banują hurtowo każdego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 1 godzinę temu Tak się gotuje szykuje a połowę wyrzuca, nosicie do tych punktów lodówek przy MOPS dla bezdomnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Nie a co bym miała insynuować? Oststnio pokraka z postawa zen probowala odpierać twoje fochy i w efekcie na sam koniec otrzymała jeszcze bana było to przekomiczne. Ale co tu jest do insynuowania skoro to fakty? A fakt to niby jaki, według Ciebie? To niby ja przyczyniłem się to jej bana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 1 godzinę temu Z cyklu miecz i jego trudne poniedziałki mieczu nam tez jest ciężko, ale jakos trzeba sie trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A fakt to niby jaki, według Ciebie? To niby ja przyczyniłem się to jej bana? Ale to ty dzwonisz naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Szkoda, że z natury nie jestem uległy. Wtedy moje życie wyglądałoby zgoła inaczej Które? To realne? Prawdziwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Tego nie czytałam. Screenów nie chcę. Zaraz tam uraz. Dogryza od czasu do czasu, naśmiewa z mojego naturalnego wyglądu, ale ja to wyjaśniam z nią od ręki i życie toczy się dalej. Ogólnie, jest jedną z normalniejszych i można z nią pogadać o życiu zwykłego szaraka. Ty dobrze o tym wiesz i nie możesz się pogodzić z faktem, że ona lubi kogoś, kogo twoim ( i moim zdaniem) lubić się nie da Już wytłumaczę zanim, wspomniałam twój nick w kontekście, że kiedyś jak będą chcieli mnie kanonizować to Ty i Miecz, wskoczycie i powiecie nie bo na forum to Pokraka nie była tak święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał: Oststnio pokraka z postawa zen probowala odpierać twoje fochy i w efekcie na sam koniec otrzymała jeszcze bana Pokraka w tej podstawie zen stworzyła nowy temat z muzyką. A to moderatorowi dało pretekst do zbanowania jej konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach