250GodzinTak 569 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Ale ona jest inna. Zdawała się być zawsze stonowana i taktowna. Jak to młodzi mówią? Robi swoje i ma wywalone na panujący tu klimat. Ma wyrąbane i podchodzi ze stoickim spokojem do tego miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie o to, żem okrutna zła i podła Wcześniej dałam odpowiedź/wskazówkę. I jestem tego pewna na 99,9% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: A wszystko przez Miecza. Wypadałoby dodać. Nie tym razem, przez Ciebie to jak zniknę jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Ale ona jest inna. Zdawała się być zawsze stonowana i taktowna. Jak to młodzi mówią? Robi swoje i ma wywalone na panujący tu klimat. Bo to wszystko prawda, powody jej nieuczestniczenia nie są związane w żaden sposób z tym co się tu dzieje, to takie moje nieśmieszne żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: ale porządni ludzie każdemu dają popalić. Poczekamy. Może tu przyjdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ma wyrąbane i podchodzi ze stoickim spokojem do tego miejsca O tym mówię. Dobrze wychowana i kulturalna kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Poczekamy. Może tu przyjdą Będą uwagi, spostrzeżenia i wnioski bezimienne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Wcześniej dałam odpowiedź/wskazówkę. I jestem tego pewna na 99,9% Ale dziś? Czy poprzednio jak Miecz dawał wyraz swojej ogromniej do mnie sympatii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Bo to wszystko prawda, powody jej nieuczestniczenia nie są związane w żaden sposób z tym co się tu dzieje, to takie moje nieśmieszne żarty. Pozdrów ją. Ot tak z sympatii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Bo to wszystko prawda, powody jej nieuczestniczenia nie są związane w żaden sposób z tym co się tu dzieje, to takie moje nieśmieszne żarty. Jesteś jej adwokatem? A może warto poczekać na to co sama zainteresowana ma do powiedzenia? Mamy przecież czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Będą uwagi, spostrzeżenia i wnioski bezimienne. Mój świat się od tego nie zawali. A twój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Pozdrów ją. Ot tak z sympatii. Dziękuje, przekażę. nie wiem tylko jak by nie było, że jestem tym kumplem pijakiem co wyciąga trzeźwiejącego kolegę na piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie tym razem, przez Ciebie to jak zniknę jakby co. To groźba czy szantaż emocjonalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Ale dziś? Czy poprzednio jak Miecz dawał wyraz swojej ogromniej do mnie sympatii? Dziś i wtedy. Kto bystry w mig załapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Mój świat się od tego nie zawali. A twój? Lubię czytać coś nowego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Jesteś jej adwokatem? A może warto poczekać na to co sama zainteresowana ma do powiedzenia? Mamy przecież czas. Obrońcą z urzędu, jak wejdzie będziesz mógł się zapytać sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Lubię czytać coś nowego. Na tym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To groźba czy szantaż emocjonalny? Odpowiedz jest prostsza: żart. Wiem, kolejny nieśmieszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Na tym forum? Na tym forum można czytać schozfremię nic innego i demencję oraz inne uzależnienia kontabilne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata ze Skierniewic 1 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Jesteś jej adwokatem? A może warto poczekać na to co sama zainteresowana ma do powiedzenia? Mamy przecież czas. Ależ ty cyberdziadziu stetryczałeś na starość i stałeś się nieznośny, lepa na odmulenie by ci się przydała siwy zboczeńcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 23 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Dziś i wtedy. Kto bystry w mig załapie. No, ja nadal uważam, że zwykłe okazywanie sympatii jest znacznie lepsze, przyjemniejsze, zawsze działało to po co to zmieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Na tym forum? To samo ubrane w inne słowa. Zawsze to jakaś odmiana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Lubię czytać coś nowego. Mam pomysł. Polajkuję ci parę postów, dobijesz tysiąca i bedziem z tej okazji pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Mam pomysł. Polajkuję ci parę postów, dobijesz tysiąca i bedziem z tej okazji pić Jestem tak zagorzałym alkoholikiem, że powód do picia jest mi zbyteczny Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jestem tak zagorzałym alkoholikiem, że powód jest mi zbyteczny A teraz idziemy na jednego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Mam pomysł. Polajkuję ci parę postów, dobijesz tysiąca i bedziem z tej okazji pić Wtedy czytam wspak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: A teraz idziemy na jednego Na jednego? Czyś Ty oszalała?! Nie lubię się mazać jedną halbą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Na tym forum można czytać schozfremię nic innego i demencję oraz inne uzależnienia kontabilne. Do której grupy siebie zaliczasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Na jednego? Czyś Ty oszalała?! Nie lubię się mazać jedną halbą. Możesz kupić skrzynkę. Przecież ty będziesz płacił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Do której grupy siebie zaliczasz? Ja? Kurczę, do najgorszej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach