Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Swoją drogą to doskonały przykład na to, że symetryzm to wyjątkowo głupia teoria. Gdyby zamiast sakiewicza byłby przyłapany jakiś sędzia lub ktoś inny niewygodny dla pisu, cały tydzień wydarzenie nie schodziloby z pasków grozy, byłoby omawiane od rana do wieczora w Republice, zaproszeni goście kresliliby teorie spiskowe; wbijano by do głowy widzom jaki to obrzydliwy człowiek. Jak widać reszta świata tak nie działa. Uważasz że "reszta świata" jest bardziej subtelna? Może ta "reszta świata" celnie reaguje na hasła typu: "mnie nikt w Europie nie ogra"? Efekty widzimy gołym okiem. Do tego nawet nie potrzeba "Republiki". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: A jak się bawić? Uważasz, że jedni są idealni a drudzy źli? Nie ma wypośrodkowania? Granie na tak niskich instynktach zawsze prowadzi do upadku grającego. Jak się bawić? Bo ja wiem? Może zacząć malować po numerach? Jest całkiem sporo możliwości. Nie bardzo mam ciepłe uczucia do Sakowicza. Tak za całokształt. A to, że się zabawia z dziewczyną, która mogłaby być jego córką to raczej nie zyska w moich oczach. Jakoś nie lubią takich gości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No pewnie, przecież co chwila przyłapują jakiegoś przedstawiciela różnych partii na wyjazdach z kurtyzanami sponsorowanych przez szemranych biznesmenów. Nie krytykować, to w sumie normalna sprawa Media to czwarta władza. I to ona decyduje o kim piszemy, a o kim milczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 649 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Uważasz że "reszta świata" jest bardziej subtelna? Może ta "reszta świata" celnie reaguje na hasła typu: "mnie nikt w Europie nie ogra"? Efekty widzimy gołym okiem. Do tego nawet nie potrzeba "Republiki". Pokazuję tylko różnicę jak działają profesjonalne media, a jak partyjne szczujnie. Ty raczej nie rozróżniasz jednych od drugich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Widocznie ciągle jest za mało. W wiek emerytalny wkracza pokolenie oswojone z internatami i mediami społecznościowymi więc będzie coraz trudniej mówić jedno, obić drugie i udawać świętego. Tak, tak jak wymierają już starzy komuniści. Taka kolej rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 649 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Media to czwarta władza. I to ona decyduje o kim piszemy, a o kim milczymy. Jakimś cudem takie wpadziochy zazwyczaj zaliczają ci najbardziej prawi z prawych. A swoje media też mają, do tego wybitnie agresywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jak się bawić? Bo ja wiem? Może zacząć malować po numerach? Jest całkiem sporo możliwości. Nie bardzo mam ciepłe uczucia do Sakowicza. Tak za całokształt. A to, że się zabawia z dziewczyną, która mogłaby być jego córką to raczej nie zyska w moich oczach. Jakoś nie lubią takich gości. W takim razie mnie musisz polubić. Zabawiam się tylko z dziewczynami 60+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ma regularne rysy twarzy, ładne usta, ładnie zarysowane kości policzkowe (mi się na przykład nie podobają okrągłe pucate buzie). Ładna. Jej usta też mi się podobają. Są takie archetypiczne - nie za duże, nie za małe. Są w sam raz. Ciekawe czy są naturalne czy coś przy nich robiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Jej usta też mi się podobają. Są takie archetypiczne - nie za duże, nie za małe. Są w sam raz. Ciekawe czy są naturalne czy coś przy nich robiła. Chyba robiła ale wyglądają dobrze. Aż jej szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: W takim razie mnie musisz polubić. Zabawiam się tylko z dziewczynami 60+. Mieczu, ja Ciebie to wiesz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pokazuję tylko różnicę jak działają profesjonalne media, a jak partyjne szczujnie. Ty raczej nie rozróżniasz jednych od drugich. Czy rozróżniam? Twoje "profesjonalne media" są jakby odpowiedzią na wszystkie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Mieczu, ja Ciebie to wiesz ... Właśnie nie wiem. Przyjęłaś bardzo niewygodną pozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Chyba robiła ale wyglądają dobrze. Aż jej szkoda Trudno mi uwierzyć, że się wynajmuje za pieniądza jakimś oślizgłym dziadom. Albo ją wynajmują. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Czy rozróżniam? Twoje "profesjonalne media" są jakby odpowiedzią na wszystkie pytania. Profesjonalne Media to są w internecie Tw Dualizm i nikt więcej od 89 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Właśnie nie wiem. Przyjęłaś bardzo niewygodną pozycję. Jedynie słuszną w przypadku uwielbienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Jedynie słuszną w przypadku uwielbienia. Nie bardzo rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Trudno mi uwierzyć, że się wynajmuje za pieniądza jakimś oślizgłym dziadom. Albo ją wynajmują. :/ Smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakimś cudem takie wpadziochy zazwyczaj zaliczają ci najbardziej prawi z prawych. A swoje media też mają, do tego wybitnie agresywne. Po powrocie do kraju wchodzą do konfesjonału i wychodzą zrewitalizowani moralnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie bardzo rozumiem. Pozycja na kolanach, dłonie złączone, oczy wpatrzone w obiekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Trudno mi uwierzyć, że się wynajmuje za pieniądza jakimś oślizgłym dziadom. Albo ją wynajmują. :/ A który pieniądz śmierdzi? Są ludzie, którzy doskonale zdają sobie sprawę z upływającego czasu. Czy mam uprawnienia by kogoś osądzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Pozycja na kolanach, dłonie złączone, oczy wpatrzone w obiekt. Granice ironii jednak dotyczą tylko nielicznych, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Smutne Dlatego takich dziadygów nie należy słuchać w telewizorach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Po powrocie do kraju wchodzą do konfesjonału i wychodzą zrewitalizowani moralnie. A wystarczy sprawdzić stan swojego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Granice ironii jednak dotyczą tylko nielicznych, prawda? Hmmm ... Nie wszystkich wielbię jednakowo. Są też osoby, które są mi zupełnie obojętne. Oraz osoby, z którymi bym nie rozmawiała tak jak z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Dlatego takich dziadygów nie należy słuchać w telewizorach. Przybliż nam swój świat. Proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A wystarczy sprawdzić stan swojego konta A tego to ja z kolei nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przybliż nam swój świat. Proszę. A który jego aspekt Cię interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Hmmm ... Nie wszystkich wielbię jednakowo. Są też osoby, które są mi zupełnie obojętne. Oraz osoby, z którymi bym nie rozmawiała tak jak z Tobą. Z kimś trzeba przecież pisać, prawda? Wystarczy dobra mina do złej gry. Tobie faktycznie wydaje się, że ludzie są oderwani granatem od pługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Dlatego takich dziadygów nie należy słuchać w telewizorach. Wiesz, że należę do osób, które by chciały by świat był idealny, politycy uczciwi i dbający o dobro wspólne a młode dziewczyny nie sprzedawały się obleśnym dziadom. Jednak jestem już stara i wiem, że jest jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: A tego to ja z kolei nie rozumiem. Po prostu stan konta daje człowiekowi skuteczniejsze rozgrzeszenie niż to w konfesjonale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach