Fifofa 183 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przed włączeniem jakiejkolwiek stacji warto jednak najpierw włączyć myślenie. To rozprawa sądowa sądu na żywo. Tutaj niema miejsca na domysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1343 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: To rozprawa sądowa sądu na żywo. Tutaj niema miejsca na domysły. Nie lepiej pooglądać kiepskich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Mogę Ci zadać osobiste pytanie? Bez złośliwości? To nie zadawaj. Jak zaczniesz od: Mieczu, Ty stary ciulu...to odpowiem na nie bez złośliwości, zgodnie z prawdą i wiedzą jaką posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1081 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, murb napisał: Tusk jest zamieszany w jakąś aferę obyczajową? I już o sąd się to ociera? Oskarżyli go o inną czynność seksualną czy co się dzieje? ja to napisałem odnośnie 85-letniego Ala Pacino i jego 31-letniej partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 11 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Fifofa napisał: Siedzi sędzina togą niebieskim wachlarzem i ogląda Wzbudziłeś się erotycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 152 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Kolejna afera na Onecie: Jakiś czas temu w sieci pojawiła się fala spekulacji o rozstaniu 85-letniego Ala Pacino z 31-letnią Noor Alfallah po tym, jak aktor został przyłapany na czułościach z równie młodą kobietą. Zaledwie kilka dni temu sam zainteresowany uciął plotki, pokazując się publicznie z dotychczasową, młodszą o ponad 50 lat partnerką. Nie wiedziałam że on jest w wieku mojej babci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Wzbudziłeś się erotycznie? Ogór wzbudza we mnie dawno zapomniane pokłady cierpliwości. Staram się jak mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie lepiej pooglądać kiepskich Sąd orzeknie nie jest Für Deutschland? Tak jak masz w portfelu kasę a sąd orzeknie nie twoja kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 626 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bez złośliwości? To nie zadawaj. Jak zaczniesz od: Mieczu, Ty stary ciulu...to odpowiem na nie bez złośliwości, zgodnie z prawdą i wiedzą jaką posiadam. Pytanie będzie złośliwe. Nie zacznie się od Ty stary ciulu bo nie ma w zwyczaju do nikogo tak pisać niezależnie czy uwążam tego kogoś za sympatycznego czy też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 626 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ja to napisałem odnośnie 85-letniego Ala Pacino i jego 31-letniej partnerki Niektóre rzeczy powinny być jednak karalne. Zastanawiam się tylko, która strona powinna występować w roli poszkodowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ogór wzbudza we mnie dawno zapomniane pokłady cierpliwości. Staram się jak mogę. Für Deutschland Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zоłza 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Sąd orzeknie nie jest Für Deutschland? Tak jak masz w portfelu kasę a sąd orzeknie nie twoja kasa Jesteś Ogór każdy sąd orzeknie żeś jełop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 626 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiedziałam że on jest w wieku mojej babci. Myślę, że gdyby Twoja babcia zaczęła się prowadzać z 31-latkiem to by była afera na całą dzielnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Pytanie będzie złośliwe. Nie zacznie się od Ty stary ciulu bo nie ma w zwyczaju do nikogo tak pisać niezależnie czy uwążam tego kogoś za sympatycznego czy też nie. Dalej będziesz mnie trzymała w niepewności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1343 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Sąd orzeknie nie jest Für Deutschland? Tak jak masz w portfelu kasę a sąd orzeknie nie twoja kasa Trzeba było tą kasę co sie ma wydać przed rozprawą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Myślę, że gdyby Twoja babcia zaczęła się prowadzać z 31-latkiem to by była afera na całą dzielnicę. A to jest sprawa wieku czy kasy na koncie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Niektóre rzeczy powinny być jednak karalne. Zastanawiam się tylko, która strona powinna występować w roli poszkodowanego. One dostają jednak jakaś rekompensatę finansową, za poniesione straty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, murb napisał: Pytanie będzie złośliwe. Nie zacznie się od Ty stary ciulu bo nie ma w zwyczaju do nikogo tak pisać niezależnie czy uwążam tego kogoś za sympatycznego czy też nie. I to są te właśnie błędy myślowe. Tym, których lubimy, nie jedziemy po majtkach. To błąd. Ci, których nie lubię, są mi moralnie obojętni. Edytowano 2 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 626 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: One dostają jednak jakaś rekompensatę finansową, za poniesione straty. Wychodzi na to, że stroną poszkodowaną są jednak Ci starsi panowie. Kobiecie to zwykle wiatr w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 152 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Myślę, że gdyby Twoja babcia zaczęła się prowadzać z 31-latkiem to by była afera na całą dzielnicę. Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1081 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Miecz napisał: Rozumiem. Należysz do ludzi, których czas nie tyka. Nigdy nie będziesz stary? Będziesz. Jest tylko jeden problem, czy młoda kobieta zainteresuje się nie Tobą, a raczej Twoimi pieniędzmi? Wątpię. Masz ich na tyle? Chyba nie masz, skoro publicznie domagasz się zwrotu od laski czterdziestu złotych. Zatem rzygaj na zdrowie. za te 4 dychy to się pół kafeterii już od roku bawi - taki głuchy telefon właśnie o to chodzi, że brzydzą mnie prostytutki (nie z braku pieniędzy) Mieczu co chcesz udowodnić? że 85latek jest atrakcyjny seksualnie? czy że można to powiedzieć głośno tylko jeżeli samemu się nie starzeje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Wychodzi na to, że stroną poszkodowaną są jednak Ci starsi panowie. Kobiecie to zwykle wiatr w oczy. Czy te kobiety ktoś do czegoś zmuszał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 626 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: I to są te właśnie błędy myślowe. Tym, których lubimy, nie jedziemy po majtkach. To błąd. Co, których nie lubię, są mi moralnie obojętni. W tym co napisałam nie ma błędu myślowego. Jest tam o kulturze pisania i szacunku do rozmówcy. Nie wyzywam ludzi na forum. Poza forum też rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1343 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja to napisałem odnośnie 85-letniego Ala Pacino i jego 31-letniej partnerki Napewno spodobały jej się jego oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: za te 4 dychy to się pół kafeterii już od roku bawi - taki głuchy telefon właśnie o to chodzi, że brzydzą mnie prostytutki (nie z braku pieniędzy) Mieczu co chcesz udowodnić? że 85latek jest atrakcyjny seksualnie? czy że można to powiedzieć głośno tylko jeżeli samemu się nie starzeje? Każdy jest atrakcyjny do swojej grupy wieku. Ty jesteś atrakcyjny dla grupy 70+? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: za te 4 dychy to się pół kafeterii już od roku bawi - taki głuchy telefon właśnie o to chodzi, że brzydzą mnie prostytutki (nie z braku pieniędzy) Mieczu co chcesz udowodnić? że 85latek jest atrakcyjny seksualnie? czy że można to powiedzieć głośno tylko jeżeli samemu się nie starzeje? Co chcę powiedzieć? Tylko jedno. Każdy bawi się tak jak go na to stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Wychodzi na to, że stroną poszkodowaną są jednak Ci starsi panowie. Kobiecie to zwykle wiatr w oczy. Źle na to patrzysz, mężczyzna ma chyba prawo wydać ciężko zarobione pieniądze (od których w dodatku zapłacił podatek ) na to na co ma ochotę, jego sprawa, że jest to akurat młoda dziunia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 626 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Czy te kobiety ktoś do czegoś zmuszał? Tego nie wiem. Pewnie co kobieta to inny przypadek, inna motywacja, inna historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1008 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: W tym co napisałam nie ma błędu myślowego. Jest tam o kulturze pisania i szacunku do rozmówcy. Nie wyzywam ludzi na forum. Poza forum też rzadko. Białe rękawiczki po łokcie. Gdzie to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1081 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Napewno spodobały jej się jego oczy a ona jest nad wiek dojrzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach