murb 637 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Wesołych Świąt? Zostawiasz nas? Nie robię tam już zakupów. Odbiorę resztę i dość. Taki mam plan. 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Opieram się na screen z priva, które dostałem. To jak nie wiesz, to zamknij już ten pysk. To było trzeba od razu napisać. Jak Bicu pytał czy chodzi o Iskrę to napisałeś tylko "ciepło". Sam próbujesz kręcić, więc bez pretensji potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Taki mam plan. 🫣 Jak u ciebie z ich realizacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 392 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ciebie Kotarba za koszem. Won do spania i odwal się od Makarona. Magda zostaw ten temat. Jesteś zarąbista babeczka nie denerwuj się 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 68 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: To było trzeba od razu napisać. Jak Bicu pytał czy chodzi o Iskrę to napisałeś tylko "ciepło". Sam próbujesz kręcić, więc bez pretensji potem. Próbuje kręcić, bo nie mówię, od kogo mam info? Czy od razu miałem ci napisać, zamknij pysk i mnie nie cytuj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magda zostaw ten temat. Jesteś zarąbista babeczka nie denerwuj się Gdzie temat muzyczny dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Jak u ciebie z ich realizacją? Różnie. Ale zdarza się, że konsekwentnie robię to, co postanowiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie temat muzyczny dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 392 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie temat muzyczny dla mnie? Tutaj i zmykaj spać malutka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Próbuje kręcić, bo nie mówię, od kogo mam info? Czy od razu miałem ci napisać, zamknij pysk i mnie nie cytuj? Tutaj to chyba co druga osoba ma jakieś problemy z analitycznym myśleniem. Przecież wystarczyło napisać, że tą laską (która płakała przez Miecza) nie jest ani Iskra, ani Elka. Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Różnie. Ale zdarza się, że konsekwentnie robię to, co postanowiłam. Uważaj, bo zrobię screeny i będę to wszystkim na priv wklejać. Nie wywiniesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 9 godzin temu Nie chce mi się Makaron spać, poza tym niedawno wróciłam z pracy i pozyskałam dziś w dobrej cenie paczkę ciastek robionych na maśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 68 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Tutaj to chyba co druga osoba ma jakieś problemy z analitycznym myśleniem. Przecież wystarczyło napisać, że tą laską (która płakała przez Miecza) nie jest ani Iskra, ani Elka. Nic więcej. Widać, że ty masz problem z myśleniem. O jakim płaczu ty mówisz? Tutaj nie chodzi o to, do której to pisał, tylko o jego zachowanie. Nie udawaj mądrzejszego po ćpaniu. To tylko iluzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 392 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce mi się Makaron spać, poza tym niedawno wróciłam z pracy i pozyskałam dziś w dobrej cenie paczkę ciastek robionych na maśle A powinnaś Magda, bo gwiazdorzysz i ciastkami o tej porze się częstujesz, trzymaj figurę kurde blade Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 11 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: malutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna WRONa 1 Napisano 9 godzin temu 50 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Ano, Żaba była chyba jedyną lewaczką, która cieszyła się sympatią wśród prawaków i reszty nie-lewaków. Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 11 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: A powinnaś Magda, bo gwiazdorzysz i ciastkami o tej porze się częstujesz, trzymaj figurę kurde blade Włochacz zlituj się i nie hejć własnej baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Baba napisał: Uważaj, bo zrobię screeny i będę to wszystkim na priv wklejać. Nie wywiniesz się Nie lubisz pisać na privie. Kiedyś mi to napisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1348 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: A powinnaś Magda, bo gwiazdorzysz i ciastkami o tej porze się częstujesz, trzymaj figurę kurde blade Daj jej zjeść jak głodna bo mąż obiadu nie ugotował 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Włochacz zlituj się i nie hejć własnej baby To tylko miłość narcyza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Daj jej zjeść jak głodna bo mąż obiadu nie ugotował Jadłam w pracy obiad A ty gotujesz dla Widma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 392 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Daj jej zjeść jak głodna bo mąż obiadu nie ugotował Nie bądż kużwa złośliwa gówniaro jedna Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 9 godzin temu Bunio przynajmiej racji żywnościowych nie wydzieli malutkiej. No ale mezalians wymaga poświęceń więc cierp magdaleno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Czarna WRONa napisał: Bez przesady. Boże co za nick i awatar 🫢Czyżby zrobiony na rocznicę stanu wojennego (13 grudnia będzie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1348 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jadłam w pracy obiad A ty gotujesz dla Widma? Nie lubię jeść poza domem. Nie gotuje bo z nim nie mieszkam. Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie bądż kużwa złośliwa gówniaro jedna Powinna zająć się Widmo i piwnice w Jukonie mu posprzątać. Ewentualne dostarczyć łódką jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Nie lubisz pisać na privie. Kiedyś mi to napisałaś. Nie lubię, bo screenow nie robię i nie mam o czym z ludźmi tam pogadać. Z racji wieku, stanu cywilnego i nienachalnej urody cyberki odpadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1348 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie bądż kużwa złośliwa gówniaro jedna Nie jestem to było zwykle stwierdzenie. I nie mów do mnie gówniaro dzieciaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie lubię jeść poza domem. Nie gotuje bo z nim nie mieszkam. A zamieszkasz z facetem, który ma trądzik, blizny na głowie i brak kasy? Chociaż podobno jeździ karetką, więc może grosz jakiś ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 392 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Powinna zająć się Widmo i piwnice w Jukonie mu posprzątać. Ewentualne dostarczyć łódką jedzenie Magda, to jej sprawa z kim rozmawia i się spotyka, więc daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach