Mgła 270 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: I dlatego robiłaś szopkę latając jak sùka za psem. Niczyje sprawy toczą się w sferze prywatnej. Gdy dzieją się w publicznej są sprawa każdego kto ma na to ochotę czy ty se tego życzysz czy nie. Spadaj bo zawsze wszystko podważysz, nie ma sensu Tobie cokolwiek tłumaczyć. Zmień postawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Plus jest taki, że przez to miejsce już mi się nie chce szukać innych miejscowek. Potrafi wyleczyć od uzależnienia Wręcz przeciwnie - wciąga jak bagno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Plus jest taki, że przez to miejsce już mi się nie chce szukać innych miejscowek. Potrafi wyleczyć od uzależnienia Mimo wszystko jest fajne. Zaskakuje, jest nieobliczalne i daje do myślenia. Nie zamieniłbym go na inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Mimo wszystko jest fajne. Zaskakuje, jest nieobliczalne i daje do myślenia. Nie zamieniłbym go na inne. Dalej podobają Ci się turkusowe staniczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Dalej podobają Ci się turkusowe staniczki? Nie tylko staniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Nie brać do ust? Hmmm... Zaraz mi się przypomina trener Loew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Za własny stan i urojenia chociaż odpowiadasz? Bo wmawiasz maratończykowi, że bierze udział w zawodach pływackich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Wręcz przeciwnie - wciąga jak bagno. Mnie już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Za własny stan i urojenia chociaż odpowiadasz? Bo wmawiasz maratończykowi, że bierze udział w zawodach pływackich. Czy Ty się dobrze czujesz, czy ja czegoś nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Mnie już nie. Nie świruj. To tylko zmęczenie materiału. Wrócisz. Nie masz innej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Mimo wszystko jest fajne. Zaskakuje, jest nieobliczalne i daje do myślenia. Nie zamieniłbym go na inne. Nawet nie szukam. Potrafię w stanowczy sposób wyrazić swoje zdanie, nawet wtedy gdy jest inne niż u wszystkich, ale nie tego tutaj szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Spadaj bo zawsze wszystko podważysz, nie ma sensu Tobie cokolwiek tłumaczyć. Zmień postawę. Bronisz go, ale nie wiem czy zauważyłaś, że Malowany próbuje sugerować, że któraś z Was dwóch (Ty lub Elka, najpewniej Ty) najpierw privovała z Mieczem, a potem ryczała mu na priv. I znowu wywala prywatę którejś z Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Bronisz go, ale nie wiem czy zauważyłaś, że Malowany próbuje sugerować, że któraś z Was dwóch (Ty lub Elka, najpewniej Ty) najpierw privovała z Mieczem, a potem ryczała mu na priv. I znowu wywala prywatę którejś z Was. Nie nie zauważyła a nawet gdyby to widocznie ja jara takie poniżanie się. To nie pierwszy chlop tutaj dla którego robi z siebie idjotke. Oni na nią sråja jawnie tutaj a ta dalej broni własną piersią. Czuje zenade 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nawet nie szukam. Potrafię w stanowczy sposób wyrazić swoje zdanie, nawet wtedy gdy jest inne niż u wszystkich, ale nie tego tutaj szukam. Też zupełnie o coś innego zabiegam, ale! Jest jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie świruj. To tylko zmęczenie materiału. Wrócisz. Nie masz innej opcji. Mam, ale nigdzie nie ma takich fajnych ludzi jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Mnie już nie. Skoro piszesz to pewnie tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Czy Ty się dobrze czujesz, czy ja czegoś nie rozumiem? To drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Nawet nie szukam. Potrafię w stanowczy sposób wyrazić swoje zdanie, nawet wtedy gdy jest inne niż u wszystkich, ale nie tego tutaj szukam. Czego szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Też zupełnie o coś innego zabiegam, ale! Jest jak jest. Wiem. Chciałbyś zobaczyć mój hełmofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To drugie. W takim razie wyjaśnij o co kaman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Bronisz go, ale nie wiem czy zauważyłaś, że Malowany próbuje sugerować, że któraś z Was dwóch (Ty lub Elka, najpewniej Ty) najpierw privovała z Mieczem, a potem ryczała mu na priv. I znowu wywala prywatę którejś z Was. Serio sądzisz że przeryłam to bagno tyle stron, jakbym nie miała ciekawszych rzeczy do roboty, i jak by mnie to strasznie interesowało co tutaj piszecie, strona po stronie aby wyłapać w którym miejscu po raz kolejny źle rozumiesz co on pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Wiem. Chciałbyś zobaczyć mój hełmofon Wyrosłem z tego. Wiesz, że jestem już tak stary, że nawet starość przestała mnie bawić? Wiesz, że w pewnym momencie sztuka podrywania staje się przekleństwem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Skoro piszesz to pewnie tak jest. Tak. Czuje to. Mam czas na intetnety, brakuje chęci i wiary, że jeszcze trafię na pozytywnych zyebów jak ja. Miałaś tu kilka dni przerwy i brakowało mi twojego spokoju i opanowania. Brakuje mi tu takich ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W takim razie wyjaśnij o co kaman. Wmawiasz mu że staje z Tobą w jakichś zawodach, tylko dlatego że typ pewnych zachowań nie trawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 149 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Serio sądzisz że przeryłam to bagno tyle stron, jakbym nie miała ciekawszych rzeczy do roboty, i jak by mnie to strasznie interesowało co tutaj piszecie, strona po stronie aby wyłapać w którym miejscu po raz kolejny źle rozumiesz co on pisze? Iskra proszę o komentarz czy kibicujesz związkowi Lexa i Elci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Iskra proszę o komentarz czy kibicujesz związkowi Lexa i Elci ? Musiałoby być czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wyrosłem z tego. Wiesz, że jestem już tak stary, że nawet starość przestała mnie bawić? Wiesz, że w pewnym momencie sztuka podrywania staje się przekleństwem? Nie wiem. Nie jestem stara i podrywać nie potrafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak. Czuje to. Mam czas na intetnety, brakuje chęci i wiary, że jeszcze trafię na pozytywnych zyebów jak ja. Miałaś tu kilka dni przerwy i brakowało mi twojego spokoju i opanowania. Brakuje mi tu takich ludzi. Miłe jest to, co napisałaś. Mam pewien plan, który usiłuję zrealizować od początku roku i takie dni jak dziś sprawiają, że coraz łatwiej mi podjąć decyzję. Brakuje mi tu zabaw słownych. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1014 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wmawiasz mu że staje z Tobą w jakichś zawodach, tylko dlatego że typ pewnych zachowań nie trawi To on mi wmawia że z kimś cyberkuję. Nie ma na to dowodów, ale idzie w zaparte. Czego Malowany nie trawi? Jeżeli lubi wypić, to najpierw musi nauczyć się pić. Jeżeli ma rozje/bane życie, to najpierw powinien je poskładać a nie skakać do mnie. Miecz nie jest fantomem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Mgła napisał: Serio sądzisz że przeryłam to bagno tyle stron, jakbym nie miała ciekawszych rzeczy do roboty, i jak by mnie to strasznie interesowało co tutaj piszecie, strona po stronie aby wyłapać w którym miejscu po raz kolejny źle rozumiesz co on pisze? Tutaj nie ma czego źle rozumieć. Najpierw oznajmił, że jakaś laska płakała mu na priv z powodu Miecza, a w dalszej części podkreślił, że pisał tylko z Wami dwiema. Wniosek nasuwa się sam. No chyba, że jakąś kompletną ściemę wymyślił, aby tylko dowalić Mieczowi i przybiałorycerzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach