Grabaż amator wiejski 11 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Flatpak napisał: Nic dziwnego, została pośmiewiskiem jak wyszło że Makaron ją ruu.chał Stajesz się coraz większym pośmiewiskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drugi knur RP 0 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Stajesz się coraz większym pośmiewiskiem. po co zgłaszasz te posty ? pis ci za to płaci jestes tak zindoktrynowany czy masz jakiś problem z głową ? moze zgłoś sie do psychiatry po prostu jak dotyka cie krytyka jakies świni politycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 11 Napisano 59 minut temu 6 minut temu, Zоłza napisał: Ciebie też rսϲhał przygłսpie Szynszyla ty żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 57 minut temu 8 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: O Miecza i o którąś z Was dwóch - albo Elkę albo Ciebie. Nie wiem, może atencji znów szuka i wymyśla głupoty, ale tak sugerował przez kilka stron. Może o Widmo? W każdym razie źle rozumiesz że cyt:"najpewniej Iskra". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 55 minut temu 9 minut temu, Miecz napisał: Są pewne granice tolerancji głupoty. Jeżeli nie widzisz tego, że ten człowiek jest chory to nie pomogę Tobie. Nie chcę być też stroną w Waszych pokręconych stosunkach. Na każdego znajdzie się coś żeby łatę chorego doczepić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 53 minuty temu 6 minut temu, Baba napisał: Tak. Bardzo szybko mi zapadła w pamięci. Lubię takich ludzi. Dobrej nocy, Babo. Wielu udanych zakupów na Temu i Wesołych Świąt. Ciał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 598 Napisano 52 minuty temu 6 minut temu, Flatpak napisał: Szynszyla ty żyjesz Weź leki i odstaw jabole, jak Szynszylę widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Dobrej nocy, Babo. Wielu udanych zakupów na Temu i Wesołych Świąt. Ciał. Wesołych Świąt? Zostawiasz nas? Nie robię tam już zakupów. Odbiorę resztę i dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 50 minut temu (edytowany) 16 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: O Miecza i o którąś z Was dwóch - albo Elkę albo Ciebie. Nie wiem, może atencji znów szuka i wymyśla głupoty, ale tak sugerował przez kilka stron. Opieram się na screen z priva, które dostałem. To jak nie wiesz, to zamknij już ten pysk. Edytowano 50 minut temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 598 Napisano 49 minut temu 30 minut temu, Flatpak napisał: Makaron nigdy nie zaprzeczył że ją ru.chał więc to chyba jasne A ciebie Kotarba za koszem. Won do spania i odwal się od Makarona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 48 minut temu 33 minuty temu, Miecz napisał: No to daremny mój trud Wesołych Świąt, Mieczu. Oby trud mycia okien nie poszedł na marne. (Wyhejtowałeś mnie z tego miejsca. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, Baba napisał: Wesołych Świąt? Zostawiasz nas? Nie robię tam już zakupów. Odbiorę resztę i dość. Taki mam plan. 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Opieram się na screen z priva, które dostałem. To jak nie wiesz, to zamknij już ten pysk. To było trzeba od razu napisać. Jak Bicu pytał czy chodzi o Iskrę to napisałeś tylko "ciepło". Sam próbujesz kręcić, więc bez pretensji potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, murb napisał: Taki mam plan. 🫣 Jak u ciebie z ich realizacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 391 Napisano 42 minuty temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ciebie Kotarba za koszem. Won do spania i odwal się od Makarona. Magda zostaw ten temat. Jesteś zarąbista babeczka nie denerwuj się 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: To było trzeba od razu napisać. Jak Bicu pytał czy chodzi o Iskrę to napisałeś tylko "ciepło". Sam próbujesz kręcić, więc bez pretensji potem. Próbuje kręcić, bo nie mówię, od kogo mam info? Czy od razu miałem ci napisać, zamknij pysk i mnie nie cytuj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 598 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magda zostaw ten temat. Jesteś zarąbista babeczka nie denerwuj się Gdzie temat muzyczny dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, Baba napisał: Jak u ciebie z ich realizacją? Różnie. Ale zdarza się, że konsekwentnie robię to, co postanowiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie temat muzyczny dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 391 Napisano 35 minut temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie temat muzyczny dla mnie? Tutaj i zmykaj spać malutka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Próbuje kręcić, bo nie mówię, od kogo mam info? Czy od razu miałem ci napisać, zamknij pysk i mnie nie cytuj? Tutaj to chyba co druga osoba ma jakieś problemy z analitycznym myśleniem. Przecież wystarczyło napisać, że tą laską (która płakała przez Miecza) nie jest ani Iskra, ani Elka. Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Różnie. Ale zdarza się, że konsekwentnie robię to, co postanowiłam. Uważaj, bo zrobię screeny i będę to wszystkim na priv wklejać. Nie wywiniesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 598 Napisano 28 minut temu Nie chce mi się Makaron spać, poza tym niedawno wróciłam z pracy i pozyskałam dziś w dobrej cenie paczkę ciastek robionych na maśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 25 minut temu 3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Tutaj to chyba co druga osoba ma jakieś problemy z analitycznym myśleniem. Przecież wystarczyło napisać, że tą laską (która płakała przez Miecza) nie jest ani Iskra, ani Elka. Nic więcej. Widać, że ty masz problem z myśleniem. O jakim płaczu ty mówisz? Tutaj nie chodzi o to, do której to pisał, tylko o jego zachowanie. Nie udawaj mądrzejszego po ćpaniu. To tylko iluzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 391 Napisano 24 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce mi się Makaron spać, poza tym niedawno wróciłam z pracy i pozyskałam dziś w dobrej cenie paczkę ciastek robionych na maśle A powinnaś Magda, bo gwiazdorzysz i ciastkami o tej porze się częstujesz, trzymaj figurę kurde blade Edytowano 23 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 11 Napisano 22 minuty temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: malutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna WRONa 1 Napisano 21 minut temu 50 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Ano, Żaba była chyba jedyną lewaczką, która cieszyła się sympatią wśród prawaków i reszty nie-lewaków. Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 11 Napisano 18 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: A powinnaś Magda, bo gwiazdorzysz i ciastkami o tej porze się częstujesz, trzymaj figurę kurde blade Włochacz zlituj się i nie hejć własnej baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 637 Napisano 16 minut temu 13 minut temu, Baba napisał: Uważaj, bo zrobię screeny i będę to wszystkim na priv wklejać. Nie wywiniesz się Nie lubisz pisać na privie. Kiedyś mi to napisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1345 Napisano 15 minut temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: A powinnaś Magda, bo gwiazdorzysz i ciastkami o tej porze się częstujesz, trzymaj figurę kurde blade Daj jej zjeść jak głodna bo mąż obiadu nie ugotował 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach