Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie denerwuj się To ile jeszcze będę czekał na jakieś fakty? Masz rację, zaczynasz mnie wkur/wiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Po takich priv, raczej ty byś wyłapał na dziurę od faceta kobiety, która nieudolnie próbowałeś zbajerowac. Przystań się ośmieszać Teraz to chyba żartujesz. Bo oczywiście ta kobieta będąca w związku, nie mogła mu nie odpowiadać albo zablokować. Białorycerzyk się znalazł. Haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Miecz napisał: A co ma do tego wykształcenie? Na Twoim miejscu zastanowiłbym się czy podołam. Jestem łagodna w obejściu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Przyszła paczka z Temu? Tak. Wczoraj ta z Czech z perfumami do prania. Jestem z nich zadowolona. Nawet bardziej niż z tych poprzednich ze Słowacji. Zapachy super i cena dużo niższa. Dzisiaj rano z TEMU i jeszcze dwie zostały, ale w dniu zakupu już wiedziałam, że mają czas na dostarczenie do stycznia. I luzik, to akurat będzie nam potrzebne za kilka miesięcy. Torebki, brylanty i duperele mam w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Get Out napisał: To jak metoda kontroluj ale sprawdzaj i jak masz haki na kogoś to ta osoba Cię nie sprzeda więc spokojnie można jakby ufać. Jakby. Musisz być ciągle czujny. To nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jestem łagodna w obejściu. A w doznaniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak. Wczoraj ta z Czech z perfumami do prania. Jestem z nich zadowolona. Nawet bardziej niż z tych poprzednich ze Słowacji. Zapachy super i cena dużo niższa. Dzisiaj rano z TEMU i jeszcze dwie zostały, ale w dniu zakupu już wiedziałam, że mają czas na dostarczenie do stycznia. I luzik, to akurat będzie nam potrzebne za kilka miesięcy. Torebki, brylanty i duperele mam w domu Wszystkie te rzeczy, bez których się nie można obejść kiedy się je zobaczyło na Temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A w doznaniach? Pełna gama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tak. Wczoraj ta z Czech z perfumami do prania. Jestem z nich zadowolona. Nawet bardziej niż z tych poprzednich ze Słowacji. Zapachy super i cena dużo niższa. Dzisiaj rano z TEMU i jeszcze dwie zostały, ale w dniu zakupu już wiedziałam, że mają czas na dostarczenie do stycznia. I luzik, to akurat będzie nam potrzebne za kilka miesięcy. Torebki, brylanty i duperele mam w domu Niemcy lubują się w takich mocnych proszkach do prania. Kiedyś takie przywiozłem. Kobieta wystawiła mnie za drzwi razem z tym proszkiem. Powiedziała, że pościel ma pachnieć świeżością i wiatrem a nie germańskim badziewiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Pełna gama. To już brzmi obiecująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Teraz to chyba żartujesz. Bo oczywiście ta kobieta będąca w związku, nie mogła mu nie odpowiadać albo zablokować. Białorycerzyk się znalazł. Haha. A gdzie jest mowa, że kobieta mu odpowiedziała? Chodzi mi, że zbieralby zęby z podłogi, za takie ruchu. Gościu mówi mi, że na dzielni nic by ze mnie zostało, a ciekaw jestem, jakby wyglądała jego spotkanie z chłopem, do którego laski podbijal. Tez byłby taki do przodu jak na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 655 Napisano 1 godzinę temu To było do przewidzenia. Zaczepki i pretensje Miecza do Bogu ducha winnej Pokraki to było tylko preludium do większego kryzysu żalu i pretensji. Kiedyś mial to częściej, ale niestety nadal mu to okresowo powraca i toksyną leje się od rana, teraz już do nocy. Dobra wiadomość- ten stan mu przechodzi i jest znowu łagodniutki i z dystansem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu Nie znoszę sztucznych zapachów. Najlepszym zapachem dla mnie jest zwykłe mydło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A gdzie jest mowa, że kobieta mu odpowiedziała? Chodzi mi, że zbieralby zęby z podłogi, za takie ruchu. Gościu mówi mi, że na dzielni nic by ze mnie zostało, a ciekaw jestem, jakby wyglądała jego spotkanie z chłopem, do którego laski podbijal. Tez byłby taki do przodu jak na priv? Żyję i mam się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 595 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Ali Baba napisał: wsciekła macica ma jeden tekst do kazdego faceta. mi tez pisala ze wbijalem na priva po cycki a potem hejkowalem. tylko ze nie ja wbijalem tylko lachoniki mnie, i nie ja hejkowalem tylko lachoniki mnie. A poza tym czemu nie w pracy? Jestem w pracy, ale zaraz spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 655 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Czemu tylko takie zera muszą mieć tak wysokie mniemanie o sobie? Ty masz akurat dosyć wysokie o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Wszystkie te rzeczy, bez których się nie można obejść kiedy się je zobaczyło na Temu. Nie. Uderzałam w konkretne rzeczy, których nie widziałam w stacjonarnych/sportowych czy wędkarskich. A, że zaplątaly się tam torebki i biżuteria, to zwykły przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To było do przewidzenia. Zaczepki i pretensje Miecza do Bogu ducha winnej Pokraki to było tylko preludium do większego kryzysu żalu i pretensji. Kiedyś mial to częściej, ale niestety nadal mu to okresowo powraca i toksyną leje się od rana, teraz już do nocy. Dobra wiadomość- ten stan mu przechodzi i jest znowu łagodniutki i z dystansem. No i zaistniałaś. Co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty masz akurat dosyć wysokie o sobie Akurat Ty zbyt niskie, stąd rekompensata na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 1 godzinę temu Muszę was "chłopaki" opuścić. Życzę dalszych sukcesów w podbojach internetowych. Czasy się zmieniły. Jest mniej userek, więc nie jest to takie łatwe, ale trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 655 Napisano 59 minut temu 40 minut temu, Zero cukru napisał: Ale ja się w manipulację nie bawię tępy huyu. Odnoszę się tylko do tego, co widziałem. Ale rozumiem, że jedyną wasza linią obrony jest pokaż dowody, a jak nie to kłamiesz/manipulujesz Jak pokażesz dowody to powie, że je sam napisałeś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 58 minut temu Składam publiczną deklarację: już słowem nie wspomnę o Pokrace. Odbija mi się czkawką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 655 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Akurat Ty zbyt niskie, stąd rekompensata na forum. A ty masz poziom holenderskich polderów, dlatego nałogowo obrażasz kobiety, nawet gdy cię lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Muszę was "chłopaki" opuścić. Życzę dalszych sukcesów w podbojach internetowych. Czasy się zmieniły. Jest mniej userek, więc nie jest to takie łatwe, ale trzymam kciuki. Twoje problemy nie są naszymi. Na szczęście. Drugim razem przygotuj scriny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Żyję i mam się dobrze. Może dlatego, że odpier.. takie akcje wyłącznie przez internet i czujesz się bezpiecznie. A w konfrontacja na żywo przepraszam, nie chciałem, nie widziałem, że zajęta i mokre gacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 655 Napisano 55 minut temu 57 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Ty na serio jesteś takim białorycerzykiem czy trolujesz? Erotyczny to nie moja bajka, ale z licznych opowieści wiadomo, że tam był jeden wielki burdel i każdy z każdym kręcił. I mężatki, i żonkosie. Zdjęcia nagich starych bab, które tam latały to nawet ja widziałem, choć tam nie przebywałem wcale. Te opowieści to chyba z gatunku tych jukońskich bajek, sam je z palca ssałeś, czy ktoś suflował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: A ty masz poziom holenderskich polderów, dlatego nałogowo obrażasz kobiety, nawet gdy cię lubią. Akurat mam doskonałe wyczucie w tym kto mnie lubi. Do psychologa Ci daleko. Nie kombinuj głupio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 26 Napisano 55 minut temu 19 minut temu, murb napisał: Jakie 40? Mam 25 lat. dlaczego nie masz faceta? chyba ze masz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Może dlatego, że odpier.. takie akcje wyłącznie przez internet i czujesz się bezpiecznie. A w konfrontacja na żywo przepraszam, nie chciałem, nie widziałem, że zajęta i mokre gacie. Zaczynasz mnie bawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 54 minuty temu 5 minut temu, Miecz napisał: Niemcy lubują się w takich mocnych proszkach do prania. Kiedyś takie przywiozłem. Kobieta wystawiła mnie za drzwi razem z tym proszkiem. Powiedziała, że pościel ma pachnieć świeżością i wiatrem a nie germańskim badziewiem. No właśnie mam inne doświadczenia. Młody często też bywa w Niemczech i czasem mi kupował chemię do prania (nigdy o to nie prosilam), tego jest od zatrzęsienia w naszych sklepach. Tego nie zamawiam przez net, tylko perfumy do prania i zawsze wybieram zapachy świeżości. Jedna flaszka jest dla starego, do jego ubrań, żeby mi pomarańczami nie pachniał. Ale reszta apetyczna. Tu nie chodzi o to, żeby capić na kilometr, albo wlać płyn do płukania i zapach ginie po godzinie. Trwałość się liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach