Icebound Harpy 15 Napisano 1 godzinę temu Dlaczego niektórzy wciąż mogą odpowiadać, podczas gdy ja nie mam dostępu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 152 Napisano 1 godzinę temu Nie możesz wychodzić z tematu, jak już wyjdziesz to nie wejdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 43 minuty temu 25 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dlaczego niektórzy wciąż mogą odpowiadać, podczas gdy ja nie mam dostępu? Może rusz trochę mózgownicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 15 Napisano 37 minut temu 6 minut temu, Malowany napisał: Może rusz trochę mózgownicą. Możesz przestać za mną łazić, ochłapie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Możesz przestać za mną łazić, ochłapie? Jeszcze mi się nie znudziło. Cierpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1082 Napisano 10 minut temu 57 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dlaczego niektórzy wciąż mogą odpowiadać, podczas gdy ja nie mam dostępu? każdy może jak jest zablokowane to tylko dana strona (zazwyczaj ostatnia) - jak padnie wystarczająco dużo odpowiedzi i przewinie się na następną stronę to da się dalej pisać normalnie możesz odpowiedzieć z jakiejś wcześniejszej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach