Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Muzyka Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu Wszystko mi na różowo wchodzi... 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszystko mi na różowo wchodzi... 🫢 Mi też, więc łap szybkiego w policzek i gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Mi też, więc łap szybkiego w policzek i gramy Coś znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc Wam. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Dobranoc Wam. 🩵 Zdrówka i miłej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Coś znalazłam Jak mogłaś Ta zniewaga całusa wymaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak mogłaś Ta zniewaga całusa wymaga "Jednego Malczewskiego to ja znam na Matejki 8, Żaba" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: "Jednego Malczewskiego to ja znam na Matejki 8, Żaba" I jeszcze mi się tym chwalisz kużwa Magda W dupę powinnaś dostać teraz dwa razy, a nad ranem raz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: I jeszcze mi się tym chwalisz kużwa Magda W dupę powinnaś dostać teraz dwa razy, a nad ranem raz ... Igrasz z ogniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu Woda i powietrze. To nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu Dziewczyno z klubu disko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 57 minut temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Igrasz z ogniem Może, ale jarasz mnie, więc spłoniemy razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 55 minut temu dewiant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 48 minut temu 6 minut temu, RitardModeracja napisał: dewiant Odczepisz się w końcu policjantko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Odczepisz się w końcu policjantko ? Pilnuje porządku społecznego. Zwalczam patologię. A tą jest ten mezalians Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Pilnuje porządku społecznego. Zwalczam patologię. A tą jest ten mezalians Jakoś nie dociera do Ciebie, że Magda mi się podoba. Ty jedziesz rynsztokowym sloganem, a to nie jest fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 44 minuty temu (edytowany) 35 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dobranoc Wam. 🩵 Dobrej nocki Gina i zdrówka życzę Edytowano 44 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jakoś nie dociera do Ciebie, że Magda mi się podoba. Ty jedziesz rynsztokowym sloganem, a to nie jest fajne. Aremsztuje ciem w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 43 minuty temu Chyba że mieszkasz w jukon. To w imieniu Rzeczypospolitej jukonskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 42 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Aremsztuje ciem w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej Wiem, chcesz skuć kajdankami w czerwonym szlafroku, więc uciekam od takich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wariatka z niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, chcesz skuć kajdankami w czerwonym szlafroku, więc uciekam od takich Zawiń się w dywan i przybywaj do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, chcesz skuć kajdankami w czerwonym szlafroku, więc uciekam od takich Proszę kucnąć do rewizji odbytu tu mam nakaz odprowadzenia do Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wariatka z niej Przepustki z Choroszczy w piątki dają A dziś jest piątek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zawiń się w dywan i przybywaj do mnie W cokolwiek byle z Tobą przeżyć noc i pod koc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 37 minut temu Wzywam posiłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach