Onaaaa 1364 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Mam jakieś zdolności ale źle je nie wykorzystuje raczej szlachetnie. Jakbym chciał komuś marchewkę przystawił pod nos przysłowiową Powrożysz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To działa w dwie strony bo ja chowałem sie z sis więc łatwiej mi zrozumieć baby Dobranoc wróć na noc do chaty. Dobranoc. Wrócę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Margherite napisał: Jasnowidz.....? Nie porostu ludzie się kierują tylko sobą i korzyściami dla siebie. Ja jestem świadomy są tacy i tacy po prostu nie wiedzą. Dać 10 zł a wróci ci 100 tak przysłowiowo i jeszcze podziękują. Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 112 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Powrożysz mi? Wołaj jakie numery padną w lotto i ucieknimy stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie porostu ludzie się kierują tylko sobą i korzyściami dla siebie. Ja jestem świadomy są tacy i tacy po prostu nie wiedzą. Dać 10 zł a wróci ci 100 tak przysłowiowo. Myślałam że patrzysz w przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 411 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Wołaj jakie numery padną w lotto i ucieknimy stąd. Ty już wygrałeś Widmo, reszta zależy od Ciebie Bez spiny i trzymaj klasę dla Magi ufa Ci. Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wołaj jakie numery padną w lotto i ucieknimy stąd. Dobra ale cicho sza bo nie powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wołaj jakie numery padną w lotto i ucieknimy stąd. Czytałem schemat każdy preferuje to co zna ile ma lat numer domu , rodzina podają takie liczby. Jakieś liczby znaczące. Większa szansa trafić nie podawać liczb z życia coś znaczą. Dużej populacji każdy tak podaje i tu jest błąd system jest tak ustawiony aby 100 nie wygralo.1 nagrody Totolotku niby szansa wypadnie 1 jest taka sama jak końcowa. Praktyce ludzie obstawiają co znają liczby szczęśliwe i tu błąd. Każdy się urodził w jakimś roczniku i szybsza jakąś grupa ludzi postawi takie same liczby jest ogromna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu Wiadomo Grażynek teraz i Januszu jest dużo starszych i podają od zakresu 40 w wzwyż Taki schemat oni to przewidują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu Grażynki i Janusze obstawiają z tego samego zakresu liczb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Grażynki i Janusze obstawiają z tego samego zakresu liczb. Nigdy nie grałam w lotto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Ogòlnie odradzam teraz grać w lotto PO obstawiła tam swoje pociotki aby dobrze nażarli w Lotto.. na stanowiskach osiedli jak muchy. PiS jeszcze ludzie wygrywali. Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Nigdy nie grałam w lotto. Jak to nigdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Margherite napisał: Nigdy nie grałam w lotto. Teraz nie graj pisałem dlaczego, za poprzednich rządów moja koleżanka wygrała i kupiła sobie nowy samochód. Straciła kasę zanim zainwestować. Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 13 godzin temu Trafiłam kilka razy trójkę i raz czwórkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trafiłam kilka razy trójkę i raz czwórkę. Lotto jak trafisz 3 powinny być większe stawki tak co wygrasz zwrot kuponu. Tak jest ustawione aby tam się nażarli w Lotto to Państwowe stołki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Zakres liczb zależy od kumulacji jak jest większa ustawiają większe liczby zakres aby ktoś wygrał .Nie ma kumulacji to 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. Jak jest kumulacja więcej ludkòw puści kupony i więcej kasy mają . Ta kumulacją raczej sterują, dla nich jest kasa większa. Więcej tam przy żłobie w Lotto nażrą. Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 13 godzin temu 27 minut temu, Fifofa napisał: Teraz nie graj pisałem dlaczego, za poprzednich rządów moja koleżanka wygrała i kupiła sobie nowy samochód. Straciła kasę zanim zainwestować. Mówię że nigdy nie grałam i nie mam zamiaru grać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: Mówię że nigdy nie grałam i nie mam zamiaru grać. Ogòlnie to jest podatek od głupoty. Nieraz dadzą wygrać ale większość więcej straci niż wygra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach