Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Zauważyłem. Nie liczyłem na odpowiedź. Bardziej może na jakąś refleksje, ale widzę nie ten typ. Państwo najmądrzejsi, którym nie można nic wytknąć, a już na pewno nie osoby, od których się czują lepsi. Iskra mogła nie poruszać tematu twojej rodziny, ale twoja reakcja była mocno przesadzona.

po prostu włączył mu się instynkt obrony najbliższych

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

mozliwe ale lipieć wali calymi stronami textu moze to syn z innego ojca?

Może nie dorobił go i miękkim robił, bo jest gorzej niż u Lipeda 😁

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Nie napisała nic, co by dało mu prawo tak się do niej odzywać. No chyba, że u was takie teksty są na porządku dziennym. I wy uważacie się za ludzi z klasą i na poziomie? Doktorek coś pisał do mnie o damskim pisaniu?

Doktorkowa niedawno nazwała kogoś cyt :"pryszczolem", oczy przecierałam ze zdumienia. Ostatni raz tak głupawe okteślenie słyszałam w szkole podstawowej, to ten sam poziom mentalu. I jak tu wierzyc w czyjeś wykształcenie, życie jakie twierdzi że prowadzi i oczekiwać przeprosin?  Dobrali się idealnie mentalnie. O ile on w ogóle z nią jest, czy nawet istnieje, bo jak na warunki tutejsze to mało prawdopodobne aby miał się ktoś  sparować na kafe. A typ cyt:"należący do 10% populacji facetów na świecie  mogących mieć każdą" sparować tu z cudowną kobietą to szansa 0.00001 😂

Ktoś mi opowie w skrócie o czym temat?

Bo nie chce mi się czytać od początku. 😁

22 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

wy oszolomy ze szczebrzeszyna macie problem z introspekcją, jak kazdy bot internetowy. skoro ketrel obraza innych to inni obrazają jego. tak dziala swiat realny. zdziwwko?😅

Jazgotala i szczekała durna kura to dostała w dziaslo jak to mówicie, na ciebie jazgotala jak chora psychicznie to uszy po sobie spusciles xd

Zauważyłem. Nie liczyłem na odpowiedź. Bardziej może na jakąś refleksje, ale widzę nie ten typ. Państwo najmądrzejsi, którym nie można nic wytknąć, a już na pewno nie osoby, od których się czują lepsi. Iskra mogła nie poruszać tematu twojej rodziny, ale twoja reakcja była mocno przesadzona.

Nie bądź hipokrytą gdyby za tobą dzień w dzień ktoś łaził mielił temat twojej rodziny i wypisywał, że po ślubie nie jesteś mężem itd., to też prędzej czy później straciłbyś cierpliwość i kazał mu się w końcu odczepić, być może w bardziej elegancki sposób, a być może nie.

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

ta jestem jego synem z innego ojca i matki XD

zabawni jesteście

Bełkoczesz jakbyś z kozami baraszkował więc się nie dziw jak jesteś odbierany.😅

• Like 1

9 minut temu, mr_Kumpir napisał:

czyżbyś uważał że sam masz styl i charakter ?

styl i charakter to wypadkowa braku strachu przed pokazaniem sie publicznie w tym wypadku na kafe. nie piszesz co myslisz, nie opowiadasz sie za zadną stroną w tematach, bezpiecznikujesz a co najbardziej razi ze nadskakujesz femcelom by lubily i dołaczasz do inby kiedy laski sie kłoca miedzy sobo. pawdziwy facet wie ze one nie umia inaczej, one mają inne mozgi, i muszą sobie do oczu skakac, taka kobieca natura. ty nie wiesz i chcesz sie przypodobać jednym przeciwko drugim. to widac jak na dloni. gdybys im sie nie podlizywal to same by ci to napisaly. rudzielec ma nosa do takich analiz. 

Edytowano przez Ovidio Lopez
  • Thanks 1

1 minutę temu, Mgła napisał:

Doktorkowa niedawno nazwała kogoś cyt :"pryszczolem", oczy przecierałam ze zdumienia. Ostatni raz tak głupawe okteślenie słyszałam w szkole podstawowej, to ten sam poziom mentalu. I jak tu wierzyc w czyjeś wykształcenie, życie jakie twierdzi że prowadzi i oczekiwać przeprosin?  Dobrali się idealnie mentalnie. O ile on w ogóle z nią jest, czy nawet istnieje, bo jak na warunki tutejsze to mało prawdopodobne aby miał się ktoś  sparować na kafe. A typ cyt:"należący do 10% populacji facetów na świecie  mogących mieć każdą" sparować tu z cudowną kobietą to szansa 0.00001 😂

Płaska decha jest w stylu bułkę przez bibułkę, a uja gołą łapą .😅

3 minuty temu, Ciabata napisał:

Jazgotala i szczekała durna kura to dostała w dziaslo jak to mówicie, na ciebie jazgotala jak chora psychicznie to uszy po sobie spusciles xd

o kim teraz piszesz? 

4 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

I w realu gdy ktoś chce rodzinę bronić, nie każdy używa takich tekstów.  To świadczy o człowieku, bardzo źle świadczy.

22 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

a co ci się w moim awku nie podoba ?

A mi się podoba, serial Lucyfer. Bo aktor nie za bardzo nie mój typ, ale serial super 😁

• Like 1

1 minutę temu, treser moderatorni napisał:

elcia zrobila wal na dziecko, okradla panstwo. poslala ojca do holandii zeby zbieral ogorki i postraszyla go ze jak nie bedzie kasy slal to mu sprawe zalozy i jeszcez gorzej skonczy, a sama zglosila ze ojciec nieznany, zrobil i uciekl, dostala hajs z funduszu dla sierot.

dobra wyperd...laj z tym bełkotem😄

• Like 1
  • Haha 1

o kim teraz piszesz? 

O Iskrze plotkarze borzej wiecznie oburzonej na zuo tego świata 

Jezeli będzie systematycznie wykorzystywała osobę mojej córki, dziecka, które nic złego jej nie zrobiło, do wielomiesięcznego hejtu na Kafe, bede nazywal ją ku rwą. Ludzka ku.rwa.  Podobno jest dzie.wica, wiec chyba wiadmo, że nie w innym sensie. Jednak po niej oczekuję czegoś więcej niż od upośledzonej Magdzie. A teraz przepraszam, ale cały dzień bylem na zakupach z żoną i nie mam ochoty na te przepychanki. Skoro jesteście parą lepiej zabierz Iskrę np do Trójmiasta na romantyczną randkę, bo teraz jest na to klimat.  Poleciłbym wam restaurację Petit Paris w Sopocie, ale ona chyba woli schabowego. Obok znajdziesz bar Patelnią i walkem. Poważnie.  Miłego wieczoru. Przeprosin nie będzie. Wystarczy sie omijać. 

• Like 2

4 minuty temu, salix napisał:

Nie bądź hipokrytą gdyby za tobą dzień w dzień ktoś łaził mielił temat twojej rodziny i wypisywał, że po ślubie nie jesteś mężem itd., to też prędzej czy później straciłbyś cierpliwość i kazał mu się w końcu odczepić, być może w bardziej elegancki sposób, a być może nie.

Nie łażę za nią dzień w dzień. W ogóle nie łażę.

1 godzinę temu, Icebound Harpy napisał:

Plany na wieczór jakieś? Ja obejrzę Przełęcz Diatłowa. Od jakiegoś czasu intryguje mnie ta sprawa. A jutro wolne, zmienił mi się grafik, i zamiast piątku mam wolny czwartek. 🍀 

Pewnie jakis film obejrzę. Mam dużo owoców, które dziś pozyskałam i będę zajadać do filmu. 

Nigdzie się już nie ruszam 🤗

1 minutę temu, salix napisał:

Gdyby babcia wasy miała... Nazywasz mnie hipokryta, żeby później się zastanawiać, czy odpowiedziałbym tak samo, a może bardziej elegancko?🤦

6 minut temu, Mgła napisał:

No widzisz. A my znamy jeszcze jedną parę  która się na Kafe sparowała i w dodatki systematycznie piszą razem na Nastroiku. Niektórzy nie muszą udawać, ze mają adoratora, jak ty to robiłaś i wpadłaś na tym. Nie żebym ci wypominał, ale po części rozumiem,  że skoro sama to robiłaś to jest to niemożliwe. Udanego wieczoru. 

• Like 1

2 minuty temu, Ciabata napisał:

O Iskrze plotkarze borzej wiecznie oburzonej na zuo tego świata 

weź... gdzie iskra plotkuje? ogarnij klapki...

2 minuty temu, choroszczo jukon welcome napisał:

A tobie biorą przez szmatę świrmok? 🤣🤣🤣

Twoja matka bierze jak płaska przecież wiesz munek. 😅

5 minut temu, Mgła napisał:

I w realu gdy ktoś chce rodzinę bronić, nie każdy używa takich tekstów.  To świadczy o człowieku, bardzo źle świadczy.

a pisałaś to co powiedziano ?

weź... gdzie iskra plotkuje? ogarnij klapki...

Cały czas i chce narzucać ludziom swoje standardy i moralnosc, co jest impertynenckie i racja że lepiej byś ją na randkę wziął xd

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Jezeli będzie systematycznie wykorzystywała osobę mojej córki, dziecka, które nic złego jej nie zrobiło, do wielomiesięcznego hejtu na Kafe, bede nazywal ją ku rwą. Ludzka ku.rwa.  Podobno jest dzie.wica, wiec chyba wiadmo, że nie w innym sensie. Jednak po niej oczekuję czegoś więcej niż od upośledzonej Magdzie. A teraz przepraszam, ale cały dzień bylem na zakupach z żoną i nie mam ochoty na te przepychanki. Skoro jesteście parą lepiej zabierz Iskrę np do Trójmiasta na romantyczną randkę, bo teraz jest na to klimat.  Poleciłbym wam restaurację Petit Paris w Sopocie, ale ona chyba woli schabowego. Obok znajdziesz bar Patelnią i walkem. Poważnie.  Miłego wieczoru. Przeprosin nie będzie. Wystarczy sie omijać. 

Swoją konkubinę tez nazywasz krwą? Bo co rusz używa dzieci by kogoś tu obrazić. Mi kiedyś życzyła abym ich nie miała. Jednej tu nwm chyba Salowej pisała że ich nie może mieć. Piterowi że jego córka  ma zybane geny po nim. Ginie że dobrze jej tak że dziecko oddała. Masz jaja przyznać chociaż wg własnych słów że takie kobiety są cyt:"dla Ciebie mało wartościowe?" Już spieszę z odpowiedzią za Ciebie: nie bo jesteś błaznem, gierojem w necie a w realu pissda która zaborczoscią ratuje się z lęków. Bez odbioru.

• Like 1

8 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

dobra wyperd...laj z tym bełkotem😄

Lex nie poznaje Cię 🫢

Aha Królik wyklikuje tematy z nicku NieTakiKróliczekZły, a pisze z bad behaviour  😁I z z tamtego się przelogowuje, daje lajki i naciska klik, kiedy coś niepochlebnego o niej piszą. 

Muszą być superlatywy, że jest piękna, mądra, wykształcona, doktorka, kolekcjonuje broń za 9 tysięcy i ma męża pozyskanego z dorastającą córką 🙂

A przecież o szlachciance, która gardzi kołchozem, negatywnie się wypowiada. Praca be. Lepiej udawać, kłamać i spać w barłogu do 13-stej 😄

Edytowano przez 250GodzinTak

3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

No widzisz. A my znamy jeszcze jedną parę  która się na Kafe sparowała i w dodatki systematycznie piszą razem na Nastroiku. Niektórzy nie muszą udawać, ze mają adoratora, jak ty to robiłaś i wpadłaś na tym. Nie żebym ci wypominał, ale po części rozumiem,  że skoro sama to robiłaś to jest to niemożliwe. Udanego wieczoru. 

Naucz się czytać a potem odpisuj.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Nie łażę za nią dzień w dzień. W ogóle nie łażę.

Ostatnio faktycznie nie, ale wcześniej wielokrotnie widziałam twoje wpisy o tym, że nie jest żoną itd. więc nie udawaj teraz że temat nigdy się z twojej strony nie pojawiał. 

• Thanks 1

10 minut temu, mr_Kumpir napisał:

Krzywda im się nie działa, żeby tak się odpalać. Zero skruchy, niczego. Jeszcze króliczka się rzuca i bawi w salowa.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Lew nie poznaje Cię 🫢

😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się