Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Budżetowy miś

Najbardziej w swoim życiu żałuję tego że

Polecane posty

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

glowny problem to idealizowanie kobiet. one sobie nakladają centymetr pudru na glowe ,scisną sie w tali jakims sznurkiem a facetom sie wydaje ze muszą sie starać

w realu one nie mają nic ciekawego, nawet z sexem są problemy bo nie umią albo sie wstydzo.

Masz rację. 🙂

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Masz rację. 🙂

juz troche lachonikow przeżylem, widzialem roznice miedzy wersją exportowo dyskotekową a domową.  Autor widac dalej goni króliczka

Edytowano przez Ovidio Lopez

Dnia 12.12.2025 o 10:16, Budżetowy miś napisał:

uprawiałem seks co były bardzo przeciętne na które szczerze mówiąc nie zwróciłbym żadnej uwagi gdyby tylko jakaś atrakcyjna się mną zainteresowała

Serio? Ja bym tak nie potrafił, mi się  kobieta musi podobać. 

Na szczęście typowe Barbi z napompowanymi cyckami mnie nie kręcą 😆 

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

juz troche lachonikow przeżylem, widzialem roznice miedzy wersją exportowo dyskotekową a domową.  Autor widac dalej goni króliczka

Exportowo dyskotekową. 🤣

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

glowny problem to idealizowanie kobiet. one sobie nakladają centymetr pudru na glowe ,scisną sie w tali jakims sznurkiem a facetom sie wydaje ze muszą sie starać

w realu one nie mają nic ciekawego, nawet z sexem są problemy bo nie umią albo sie wstydzo.

Zapewne potrafią i się nie wstydzą, to tylko taki wykręt jak po chadach trafia się jakiś mietek.

6 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Romantyzowanie dotyczy wielu sfer i tylko na filmach Disneya dobrze się kończy.😁

8 minut temu, Еlciаа napisał:

Masz rację. 🙂

Czyli opisał Ciebie? Utożsamiasz się z tym, skoro przyznajesz mu rację?

Lubię Cię Elciu, szczerze nie podoba mi się to, co wyprawiają z Tobą Geniek i Salowa, ale zbyt często muszę się zastanawiać, czy Ty jeszcze myślisz przy tej wazelinie, czy serio "pick me girlizm" stał się już Twoją drugą naturą. 

21 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Zapewne potrafią i się nie wstydzą, to tylko taki wykręt jak po chadach trafia się jakiś mietek.

piszesz o swoim ostatnim?

Każda się robi oziębła przy abuzywnym Mietku i zdradziłaby go z milusium DiCaprio przy którym by jej się chciało huh

21 minut temu, Get Out napisał:

Romantyzowanie dotyczy wielu sfer i tylko na filmach Disneya dobrze się kończy.😁

mam ostatnio faze na lekcewazenie tych lachonów. im bardziej je zlewam tym bardziej sie starają o chwile mojego czasu...  tego nie bylo w kreskófkach, zwoje im sie przegrzewają😁

25 minut temu, bad behaviour napisał:

Czyli opisał Ciebie? Utożsamiasz się z tym, skoro przyznajesz mu rację?

Lubię Cię Elciu, szczerze nie podoba mi się to, co wyprawiają z Tobą Geniek i Salowa, ale zbyt często muszę się zastanawiać, czy Ty jeszcze myślisz przy tej wazelinie, czy serio "pick me girlizm" stał się już Twoją drugą naturą. 

Ona lubi chamsko i na ostro bo to osiedlowa dziunia ze zdrowym kroczem nic tam się nie pruje, nigdy humorów nie ma, swoja dziewczyna do tańca i różańca 🥴😪

Edytowano przez Kocopoł

5 minut temu, Kocopoł napisał:

Każda się robi oziębła przy abuzywnym Mietku i zdradziłaby go z milusium DiCaprio przy którym by jej się chciało huh

Oczywiście bo olewanie lepsze rezultaty przynosi, a nie nabuzowany desperat który zabiega o seks. 😁

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

Ona lubi chamsko i na ostro bo to osiedlowa dziunia ze zdrowym kroczem nic tam się nie pruje, nigdy humorów nie ma, swoja dziewczyna do tańca i różańca 🥴😪

A jednak zgodziła się właśnie z postem, w którym stwierdzono, że kobiety nie są nawet w seksie dobre, a poza nim już w ogóle się do niczego nie nadają, więc liczę na konstruktywny komentarz skąd to. 

8 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

piszesz o swoim ostatnim?

Piszę ogólnie z perspektywy bycia kobietą i rozmawiania z koleżankami. Są faceci, którzy potrafią robić magię i w łóżku jest szaleństwo, są tacy, co mają raczej inne zalety i trzeba się z tym pogodzić. Ty widocznie działasz w tym drugim obszarze i stąd doświadczenia bez fajerwerków.

• Like 1
  • Haha 1

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

mam ostatnio faze na lekcewazenie tych lachonów. im bardziej je zlewam tym bardziej sie starają o chwile mojego czasu...  tego nie bylo w kreskófkach, zwoje im sie przegrzewają😁

Ale się wściekają wtedy zwłaszcza te nad którymi gadzi przejął stery, bo dla gadziego to jest niedopuszczalne że samiec nie chce i leci do innej . 😅 

Te bardziej ogarnięte które panują nad zwierzęcą stroną znając mechanizm trzymają fason i gadają normalnie .

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Ty widocznie działasz w tym drugim obszarze i stąd doświadczenia bez fajerwerków.

po czym taki wniosek?

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

po czym taki wniosek?

Po ciągłym niezadowoleniu i narzekaniu. A są faceci spełnieni i zadowoleni, którzy się nie mazgają. Skądś to się bierze i raczej to nie cały świat dookoła jest winny.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ale się wściekają wtedy zwłaszcza te nad którymi gadzi przejął stery, bo dla gadziego to jest niedopuszczalne że samiec nie chce i leci do innej . 😅 

Te bardziej ogarnięte które panują nad zwierzęcą stroną znając mechanizm trzymają fason i gadają normalnie .

we firmie jest taki lachonik, w sumie nie jest taka zla, szczupla dlugie wlosy figura modelki. raz z nią gadalem i pewnie sobie uroila ze ja o niczym innym nie mysle tylko by ją zabawiac. chodzi obok mojego pokoju jak na wybiegu, siedze w kantynie to staje na przeciwko i sie wygina tak bym na nią patrzyl. troche cringe

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Po ciągłym niezadowoleniu i narzekaniu. A są faceci spełnieni i zadowoleni, którzy się nie mazgają. Skądś to się bierze i raczej to nie cały świat dookoła jest winny.

bo doroslem..i dotarlo ze nie macie nic do zaoferowania ogarnietemu typowi. ja mam wszystko a jesli czegos nie mam to sie ogarne i zaraz juz mam. po co mi relacja z babą ktora jedyne co ma to wygląd?  

Nie rozumiem najazdu na autora. Jakby napisał, że cały żywot jest sam, bo jest zbyt "wybredny" i zawsze podobały mu się laski, które są kilka lvl-i wyżej od niego to zaraz pojawiłyby się głosy krytyki, że ura bura "było trzeba brać co jest" "mogłeś szukać w swojej lidze" itd. Ale jak tak właśnie uczynił, to też źle i nagonka nieunikniona, jak widać. Sądzę, że większość ludzi wybrałoby opcję związku nawet z kimś wyraźnie poniżej oczekiwań niż samotność do śmierci.

• Thanks 1

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

we firmie jest taki lachonik, w sumie nie jest taka zla, szczupla dlugie wlosy figura modelki. raz z nią gadalem i pewnie sobie uroila ze ja o niczym innym nie mysle tylko by ją zabawiac. chodzi obok mojego pokoju jak na wybiegu, siedze w kantynie to staje na przeciwko i sie wygina tak bym na nią patrzyl. troche cringe

Taniec godów to jest taka prezentacja atutów i testowanie zarazem jak zareagujesz.😁

9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

To pewnie ci którzy nie potrafią zabrać żony z forum tacy spełnieni, że aż forum musi być w ich sypialni .😅

• Haha 1

4 minuty temu, Get Out napisał:

Taniec godów to jest taka prezentacja atutów i testowanie zarazem jak zareagujesz.😁

bez kitu, wyglada jak pulapka na plemniki

18 minut temu, Get Out napisał:

Oczywiście bo olewanie lepsze rezultaty przynosi, a nie nabuzowany desperat który zabiega o seks. 😁

Facet to też chyba ma jakieś uczucia a nie kto pierwszy ten lepszy, która pierwsza zwilży mi mięso to należę do niej xD przynajmniej lubię tak myśleć 😪

5 minut temu, Get Out napisał:

To pewnie ci którzy nie potrafią zabrać żony z forum tacy spełnieni, że aż forum musi być w ich sypialni .😅

Masz dziwne projekcje, miękkus 🙂 Fetysze dziwniejsze nawet niż walenie cię w pryszczaty czerep "plastickowym" wiadrem, wybranym dlatego, iż ci się kolor podobał 🙂 

19 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Jeszcze opowiedz znowu, jak się fryzjerki o ciebie zabijały 🙂 Przedstawiasz casus leżaka, przed nim nawet ekspedientki z Żabki "kucają i sikają" 🙂 

2 minuty temu, bad behaviour napisał:

Masz dziwne projekcje, miękkus 🙂 Fetysze dziwniejsze nawet niż walenie cię w pryszczaty czerep "plastickowym" wiadrem, wybranym dlatego, iż ci się kolor podobał 🙂 

O uderz w stół i już jest, bo prawda boli i podgląda się z krzaczorów. 😅Po co ty tego ojca prowadzasz po forum i nie czujesz żenady płaska 😅

Przed chwilą, Get Out napisał:

O uderz w stół i już jest, bo prawda boli i podgląda się z krzaczorów. 😅Po co ty tego ojca prowadzasz po forum i nie czujesz żenady płaska 😅

Jak z krzaczorów, skoro piszę (przed twoim napisałam w czasie aktualnym dwa posty). Jednak nie trzeba było palić tego świadectwa, wiadrowy 🙂

11 minut temu, Kocopoł napisał:

Facet to też chyba ma jakieś uczucia a nie kto pierwszy ten lepszy, która pierwsza zwilży mi mięso to należę do niej xD przynajmniej lubię tak myśleć 😪

Akurat pokazywanie tego typu słabości , to nie  jest dobrym pomysłem. 😁

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Jak z krzaczorów, skoro piszę (przed twoim napisałam w czasie aktualnym dwa posty). Jednak nie trzeba było palić tego świadectwa, wiadrowy 🙂

Po prostu nie spodziewam się po tobie czystych zagrywek więc można podejrzewać o wszystko płaska 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się